SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bence konuşabildiğin dilden konuşmaya çalışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 senin hava alma vaktin geliyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 moriarty said: Herkese anlayacağı dilden konuşuyorum ben. Adamına göre farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Ceza 4 maça düştükten sonra şu resimle dönücez. http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-12-21_abdullahkigili446.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 mori tam MAD ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bazı arkadaşları ultravesti forumlarına alalım zehirlerini dökmek üzere boku çıkmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 moriarty said: SeaGle said: Bide ağlıyosunuz da, zamanında emre ırkçılıktan yırttı lan, o günlere sayın. Güzeldi tabi o zamanlar demirörenle ilişkiler. Maç sonu emreyle sarmaş dolaş olup, bi anda trabzon yönetiminin gazıyla olan olaydan mı bahsediyosun? Emre'nin ırkçı olmadığını anlamak zor değil, maç içinde sinirden söylenen bir laf. Azıcık objektif olsan bunu farkedersin zaten. Anlamak zor değil, ırkçılık ne biliyorsanız. Türk ırkçı çıkmaz zaten zencilere özellikle. boşa çabalıyorsun sen, adam bilenmiş bir kere. Anlamaz ki. Bu ligde temiz kalmış takım yok, biliyoruz hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bonjo said: Bazı arkadaşları ultravesti forumlarına alalım zehirlerini dökmek üzere boku çıkmaya başladı sen sus lan köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 tukurmediyse 4 maca dusmeli. hakem tukurdu diye yazmıs ama. ligtv'nin goruntusunden de acık acık tukurmedigi belli oluyor ama o harekette bisiler sactıgı kesin sdfgh. hakem raporuna girdiyse bence zor o cezanın dusmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 toggie said: senin hava alma vaktin geliyor o zaman. toggie ben yazdıklarımda ban alacak herhangi bir şey görmüyorum. modlar görüyorsa verir eyvallah. buna karşı çıkan yok. ama buradaki ortalama bir gsliden farklı yazmıyorum. adam yerine koyduğum kişilere anlayabilecekleri dilden, koymadığım kişilerede yazdıkları gibi aynı seviyede yazıyorum beğenmek zorunda değil kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Seviye endüstri meslek lisesine indiğine göre bizim lisans seviyesindeki topiklere gitme vaktimiz geldi. Öss sonucunu yazarsınız eğitim bölümüne, bai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 seviye ultravesti 6s cincon falan seviyesine düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ultravesti noktayi koydu. yol aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 moriarty said: toggie said: senin hava alma vaktin geliyor o zaman. toggie ben yazdıklarımda ban alacak herhangi bir şey görmüyorum. modlar görüyorsa verir eyvallah. buna karşı çıkan yok. ama buradaki ortalama bir gsliden farklı yazmıyorum. adam yerine koyduğum kişilere anlayabilecekleri dilden, koymadığım kişilerede yazdıkları gibi aynı seviyede yazıyorum beğenmek zorunda değil kimse. toggie beni hava almaya çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 SeaGle said: Seviye endüstri meslek lisesine indiğine göre bizim lisans seviyesindeki topiklere gitme vaktimiz geldi. Öss sonucunu yazarsınız eğitim bölümüne, bai. aynen. lütfen kendi seviyendeki topiklere git. burası düşük geldi sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ahah seviye super. bonjo da 1461 macıyla hortlayıp 3 gun sonra xelcuk'un tokadıyla tekrar toprak altına donenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 toggie said: tukurmediyse 4 maca dusmeli. hakem tukurdu diye yazmıs ama. ligtv'nin goruntusunden de acık acık tukurmedigi belli oluyor ama o harekette bisiler sactıgı kesin sdfgh. hakem raporuna girdiyse bence zor o cezanın dusmesi. ya anlamadığım bu ceza verilirken tüm görüntülerde incelenir, ona göre vururlar kararı. Bu görüntü varken halen nasıl TÜKÜRDÜ diyebiliyorlar anlamadım. Tükürmek farklı, ağzından tükürük saçarak konuşmak apayrı bir olay. Şu görüntüden ağızda okursun ne dediğini öğrenirsin yani, Açık açık direk hakem raporuna bakıp, hiçbir görüntü vs. izlemeden cezayı vurmuşlar. Bunun üstüne giderse FB yönetimi ve ceza inerse o kuruldakilerin koltukları artık kesinlikle sorgulanmalı. 2 senedir saçma sapan karar veriyorlar her konuda, bu yüzdenmiş demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hakem tükürmüş diyor siz hala salyası akmış, konuşurken ağzından fışkırmış diyorsunuz cezadan nfret etmeyin hakemden nefret edin engin 11 maç aldı, meirlese niye çok aldı diyorsunuz birisi sizi iteklese mi daha çok sinirlenirsiniz yoksa kavga etmeye korkup uzaktan tükürse mi yaptığı el hareketi de cabası, hayır apaçilikten sırf müebbet yemesi lazım, tipini beğenmediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Yok lisans seviyesi genelde ikili ilişkilerde minimum saygı düzeyini korumakla ilgili birşey. Senin argümanların var, benim argümanlarım var. Senin argümanların bi an diz çöküp tövbe edecek gibi olduğunda argümanlarını kenara çekip kelimelerle yarışa girmeye kalkıyorsun. Bu da biraz trajik, biraz komik, garip bişey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi simdi o harekette konustugu da anlasılmıyor ki? puuh demistir sacılmıstır agzından salyalar. ama adam konusmalarında samimidir, tukurmedim diyordur. burada samimiyetine inanabilirim ama o hareket olduktan sonra gec oluyor konusma. goruntulere bakarlar, hakem tukurdu der. burada hakem daha guvenilir oluyor bana sorarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kontenjan dolacagı için meirelese ceza verdirildi işte ortasaha topal-şınayder-diego.q7-kuyt olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Aynen öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 SeaGle said: Seviye endüstri meslek lisesine indiğine göre bizim lisans seviyesindeki topiklere gitme vaktimiz geldi. Öss sonucunu yazarsınız eğitim bölümüne, bai. sonra çeto başkan laf edince adama girişiyosunuz. Adamları tanımadan niye belden aşağı vuruyosunuz abi? Ayıp değil mi? Şimdi şu yazdığınla Che to dan bir farkın kaldı mı sence? Cahillik her türlü geçiyor da, eşeklik bâki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 toggie said: ahah seviye super. bonjo da 1461 macıyla hortlayıp 3 gun sonra xelcuk'un tokadıyla tekrar toprak altına donenlerden. ahaha aynen. tam antu ya. boyle uyeler de lazim ama. devam bonjo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Messi geleyim diyomuş ama "oynatmak istediğim taktikte ona yer yok" diye istememiş aykut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar