Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

moriarty said:

SeaGle said:

Bide ağlıyosunuz da, zamanında emre ırkçılıktan yırttı lan, o günlere sayın. Güzeldi tabi o zamanlar demirörenle ilişkiler.

Maç sonu emreyle sarmaş dolaş olup, bi anda trabzon yönetiminin gazıyla olan olaydan mı bahsediyosun?

Emre'nin ırkçı olmadığını anlamak zor değil, maç içinde sinirden söylenen bir laf. Azıcık objektif olsan bunu farkedersin zaten. Anlamak zor değil, ırkçılık ne biliyorsanız. Türk ırkçı çıkmaz zaten zencilere özellikle.

boşa çabalıyorsun sen, adam bilenmiş bir kere. Anlamaz ki.

Bu ligde temiz kalmış takım yok, biliyoruz hepimiz.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

senin hava alma vaktin geliyor o zaman.

toggie ben yazdıklarımda ban alacak herhangi bir şey görmüyorum. modlar görüyorsa verir eyvallah. buna karşı çıkan yok. ama buradaki ortalama bir gsliden farklı yazmıyorum. adam yerine koyduğum kişilere anlayabilecekleri dilden, koymadığım kişilerede yazdıkları gibi aynı seviyede yazıyorum beğenmek zorunda değil kimse.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

toggie said:

senin hava alma vaktin geliyor o zaman.

toggie ben yazdıklarımda ban alacak herhangi bir şey görmüyorum. modlar görüyorsa verir eyvallah. buna karşı çıkan yok. ama buradaki ortalama bir gsliden farklı yazmıyorum. adam yerine koyduğum kişilere anlayabilecekleri dilden, koymadığım kişilerede yazdıkları gibi aynı seviyede yazıyorum beğenmek zorunda değil kimse.

toggie beni hava almaya çıkar
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

tukurmediyse 4 maca dusmeli. hakem tukurdu diye yazmıs ama. ligtv'nin goruntusunden de acık acık tukurmedigi belli oluyor ama o harekette bisiler sactıgı kesin sdfgh.

hakem raporuna girdiyse bence zor o cezanın dusmesi.

ya anlamadığım bu ceza verilirken tüm görüntülerde incelenir, ona göre vururlar kararı. Bu görüntü varken halen nasıl TÜKÜRDÜ diyebiliyorlar anlamadım.

Tükürmek farklı, ağzından tükürük saçarak konuşmak apayrı bir olay. Şu görüntüden ağızda okursun ne dediğini öğrenirsin yani,

Açık açık direk hakem raporuna bakıp, hiçbir görüntü vs. izlemeden cezayı vurmuşlar. Bunun üstüne giderse FB yönetimi ve ceza inerse o kuruldakilerin koltukları artık kesinlikle sorgulanmalı. 2 senedir saçma sapan karar veriyorlar her konuda, bu yüzdenmiş demek ki...
Sosyal ağlarda paylaş

hakem tükürmüş diyor siz hala salyası akmış, konuşurken ağzından fışkırmış diyorsunuz
cezadan nfret etmeyin hakemden nefret edin

engin 11 maç aldı, meirlese niye çok aldı diyorsunuz

birisi sizi iteklese mi daha çok sinirlenirsiniz yoksa kavga etmeye korkup uzaktan tükürse mi

yaptığı el hareketi de cabası, hayır apaçilikten sırf müebbet yemesi lazım, tipini beğenmediğim
Sosyal ağlarda paylaş

Yok lisans seviyesi genelde ikili ilişkilerde minimum saygı düzeyini korumakla ilgili birşey. Senin argümanların var, benim argümanlarım var. Senin argümanların bi an diz çöküp tövbe edecek gibi olduğunda argümanlarını kenara çekip kelimelerle yarışa girmeye kalkıyorsun. Bu da biraz trajik, biraz komik, garip bişey oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi simdi o harekette konustugu da anlasılmıyor ki? puuh demistir sacılmıstır agzından salyalar. ama adam konusmalarında samimidir, tukurmedim diyordur. burada samimiyetine inanabilirim ama o hareket olduktan sonra gec oluyor konusma.

goruntulere bakarlar, hakem tukurdu der. burada hakem daha guvenilir oluyor bana sorarsan.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Seviye endüstri meslek lisesine indiğine göre bizim lisans seviyesindeki topiklere gitme vaktimiz geldi. Öss sonucunu yazarsınız eğitim bölümüne, bai.

sonra çeto başkan laf edince adama girişiyosunuz. Adamları tanımadan niye belden aşağı vuruyosunuz abi? Ayıp değil mi?

Şimdi şu yazdığınla Che to dan bir farkın kaldı mı sence?

Cahillik her türlü geçiyor da, eşeklik bâki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...