Liebe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 baroninin pozisyonları girse çok daha farklı şeyler konuşuyor olabilirdik de futbol bu işte girmeyince girmiyor. panik oldu takım haliyle daha sonra vakit daralınca saçmaladık biraz ama kayseriyi de tebrik etmek lazım çok güzel savunma yaptılar kuyt ile caner-stochu tutup sowa top vermelerini engellediler kanatlardan. artık baroniyi kesip yerine sezerle başlamanın ya da farklı bir taktik kullanmanın zamanı geldi geçiyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 baroni aydın yılmazdı bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 İki takım da neler neler kaçırmış yaa... Baroni fenerlileri delirtmiştir heralde. Aynı şekilde Sefa'nın kaçırdıkları da Kayseri'lileri çileden çıkarmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 sefa bide bi zencimsi vardı o daha beterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 claytonmı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Fenerbahçe'nin Sneijder için resmi teklif yaptığını menejeri doğrulamış. Gelir mi? Bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 http://www.facebook.com/pages/Wesley-Sneijder-Fenerbah%C3%A7e/542953755733486?ref=stream fan page'i bile açılmış fdsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 4 like var hacı, biri sen misin nerden buldun bunu fasdfds Yalnız cidden gerçekleşse bile bana kalırsa çok faydasız bir transfer olacak. Ha faydası ne olacak? Sneijder'ı alıyorsun hacı yani milleti kıskandıracan, taraftarını gaza getirecen ve olumsuzlukları unutturacan, uyutacan ve herşeyden önce pazarlama gelirleri ile yine zirve yapacan. PR olarak kusursuz bir iş olacak, ama bir Sow verimi alınmayacak. Sneijder dediğin adam Inter'in küçülme politikasında 6 milyona yakın para alıyor ve indirime gitmedi diye kadro dışı kaldı. Bir nevi bizim Quaresma'ya yaptığımızı yaptılar ve Sneijder'da aynı şekilde atara atar yaptı. Ha ne oldu? Demek ki benzer teklifler geldi ki sözleşmenin fesh edilmesinde ikna oldu ve yolcu olacak. Sneijder'ın kulübü ile olan sözleşmesi devam ediyor, 2014'e kadar yanılmıyorsam. Şimdi bu adamı almak için bonservis ödenecek. 6 milyonluk maaş yükünden kurtulmak isteyen Inter, Sneijder gibi bir adamı gönderirken iyi bir bonservis koparmayı da ister. Gelirken 15 milyon euroya gelmişti. Şuan bu şartlar altında 15'e gitmesi imkansız, ben bonservisinin 7.5-10 arasında olacağını tahmin ediyorum. Bu öncelikli olarak cepten çıkacak para, Sneijder ne kadar para alacak? Inter'den yıllık 6 milyon alıyor diyorduk ama İtalya'da futbolcuların ödediği vergi miktarı %43. %43'lük vergiyi düştüğünde Sneijder'in yılda eline geçen para 3.5 milyon euro civarında birşey oluyor. Türkiye'de vergi şuan yanılmıyorsam %15 ama yeni mali dönemde %35 olma ihtimali var. Biz yine de %15'ten hesaplarsak ve yabancı futbolcuların çoğunun ülkeye geldiğinde parayı öncelikli olarak tutup maaşların 1-2 milyon şişirdiğini düşünürsek, ayrıca vergiyi de hesap dışı bırakırsak Sneijder'a yıllık olarak 4.5 milyon euro civarında bir ödeme yapman gerekecek. Hadi 4m olsun. 3 senelik bir sözleşme de bu Sneijder'ın Fenerbahçe'ye minimum 20 milyon euroya mal olacağını gösteriyor. Şimdi temel sorun, bu yükün altına girmeye değer mi? FM kafasından bakarsanız hiçbir şey çünkü orada para kolay kazanılıyor ama gerçekte 20 milyonluk bir yatırım yapıyorsan cidden fark yaratan bir oyuncuya bu parayı gömmen gerek. Sneijder, Fener'de fark yaratır mı? Meireless'in aksine ben Sneijder'ın Fener'e hayal ettiğimiz kadar katkı sağlayacağına inanmıyorum. Şöyle ki Alex'ten kurtulmayı niye istedi Fener? Takımı etkisi altında bırakıyor ve ona bağlı bir oyun düzeni var diye. Sneijder'ın başarılı olduğu bütün takımlar ve düzenlerde oyun sistemi direk onun üzerine bağlıdır. Bir nevi sen yaşlı Alex'i gönderip genç Alex'i getiriyorsun takıma ve cidden forsu çok yüksek bir elemanı alıyorsun. Sorunlu bir tip, küstüm oynamıyorum yapmaz ama takımı hep karıştırır. Bu sene kadro dışıyken Inter'de yaptıklarını çoğu kişi biliyordur. Aykut, Sneijder tarzı bir adamın kendi üstüne çıkmasını yediremez ve o takımda yine sorunlar olur. Çünkü Sneijder "ben paramı alır, işimi yaparım abe" tarzı tiplerden değil, kontrolün kendinde olmasını istiyor. Bu yüzden Real'den gönderildi... Sneijder'ın mükemmel bir futbolcu olduğu gerçek ama çıkıpta Fener'e mal olacağı kadar katkıyı sağlar mı? Sanmıyorum. 20 milyon büyük para, Fener paramız var dese bile büyük para ve FFP'nin yaklaştığı dönemlerde sırtımızda Arap ve Rus sermayesi yokken zaten yüklü olan maaş dengesini daha da dengesizleştirecek. 20 milyona Fener istese 10 tane Sneijder bulur, 10 tane bulmasın 1 tane Meireless gibi adam bulsun yeter. Bu mali yükü tam anlamıyla karşılayacak bir adam değil Sneijder. Ama öteki yandan, lan Beşiktaş'a aynı şartlarda gelse Sneijder ben bile sevinirim lan asdfsdf İyi adam sonuçta, kıskandıran transfer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Ha birde bayağıdır Manu istiyordu Sneijder'i, onlar içinde iyi fırsat orta saha kıtlığında ki yukarıda bahsettiğim Sneijder tiplemesinin aksine Ferguson, Mourinho, Capello gibi disiplini ön planda tutan yüksek profilli teknik direktörler onu çok rahat dizginleyebilir. Aykut gibi düşük profilli bir adamın Sneijder üstünde hüküm kurması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 arkadaşım beğenmiş ordan gördüm fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 sneijder gelmesin bence de, takım içi dengeleri bozmaya gerek yok. sneijder'in bölgesine brezilyadan 20 tane sneijder bulunur o maliyette. 1'i iyi çıkar onu oynatırız, kalan 19'unu da anadolu takımlarına paranın yanına eşantiyon olarak veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 her turlu hollandaliya ok'yim de sneijder olmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Fener iyi ki abi, sinayder fln gereksiz olur. Denmis zaten o paranin cok altinda daha iyi adam bulunur. Fenerin su an en buyuk ihtiyaci kafasi calisan bi td. Bi de baroniye gg demeleri. Kadro guzel oyuncular iyice isindi, ama td yaramaz. Once td lazim ama onun da zamani degil su an icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 td gitmeyecek, sezon sonunda belki gider de onu da sanmıyorum. insanlar hep "alex gitti baroni alex gibi oynatılıyor" diyor ama ben işin öyle olmadığını düşünüyorum. yani aslında baroni'nin daha çift yönlü oynamasını istiyor bence aykut kocaman, fakat adam bunu yapmıyor. ha bu noktada o zaman baroni'yi kesip oraya sezer'i, recep'i, salih'i, birini monte edeceksin. baroni'nin yerine bir transfer iyi olur. bir de bienvenu ve stoch'un satılıp yedek forvet alınması. baroni'nin yerine alınacak adam güney amerikada onlarca var, gidip getirmek zor iş değil. yedek forvet de yedek olarak getirileceğinden maliyetsiz bir tercih yapılabilir. fakat önemli olan yedekleri küstürmemek. kuyt, meireles gibi adalmarı arada bir, bir devre de olsa dinlendirebilmek ki, adamlar sakatlanmasın. meireles güçsüz/sakattı dün, halimiz ortaya çıktı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Snayder muthis oyuncu ama iyi yonetilcek bir Stochun ondan eksigi yok, AMLden daha iyi oynuyor AMCde zira defans gorevi de olmuyor orada. Stoch mutlaka kalmali ama once Aykutun gidip kaliteli tecrubeli hoca gelmeli topcuya adam gibi davranacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Frikik atsin yeter ya. Feneri yillarca kurtaran alexin frikikleriydi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 http://i.imgur.com/v1ocD.jpg 2. bi "kandırmayın fb'lileri" mevzu varmış eski 3. olsa keşke (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 https://pbs.twimg.com/media/A9Q3C-FCYAAWWjv.png geliyo lan galiba. tek eksikte tamamlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 fatih altaylı da yazmış tamamdır.ben formamın arkasına yazdırmaya gidiyorum sneijderi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Nihat Özdemir siirtspordan istifa etmiş 5 günde. Şike yapalım demiş kabul etmemişler herhalde mızıkçılık yapmış o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 http://instantostrich.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 fizban said: baroni'nin yerine bir transfer iyi olur. bir de bienvenu ve stoch'un satılıp yedek forvet alınması. stoch'u neden satıyorsun onu anlamadım? caner'in hücuma katkısı 0 aykut sırf inadından stoch'u koymuyor neymiş defansmış, sneijder gelse onu da koymaz aykut defans yapmıyor diye,ayrıca al stoch'u koy baroni'nin yerine çok daha fazla atar attırır. ben stoch gibi bir adam olsam caner'in yedeği olacağıma devre arasında giderim direk. ayrıca aykut asla çift forvete dönmeyecek buna cesareti yok yedek bile olsa forvet almak saçma bence, bienvenuyu gönder zaten seneye azalacak yabancı sayısı.bence yedek değil direk 11'de oynayacak bekir, egemen gibi saatli bombaların yerine adam akıllı bir defans almak gerek paraya kıyıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Aynen katiliyorum, Stoch varken bu derece maliyetli ve egolu Sneijder buyuk risk, zaten Aykut onu da oynatmayi beceremeyecektir bu kafayla. En guzeli Stoch'un Alex pozisyonunda oynamasi olur. Ve evet ozellikle Avrupa icin Yobo'nun yanina hizli bir yabanci stoper gerekli, Bekir ve Egemen serseri mayin gibiler yuregimiz agzimizda mac izliyoruz sayelerinde. Selcuk ve Semihte devre arasinda Aykutlan beraber Anadoluya gitseler pek bi guzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Bir düzeltme yapayım. Şınayder'in Inter forması ile aldığı BRÜT maaş haftalık 200000 sterlinden biraz az. Yaklaşık yıllık 13 millor yuroya geliyor. %43lük vergiden sonra kalan para 3.5 milyon yuro değil yani. İtalya'daki oyuncu maaşlarında bu karışıklık sık oluyor gerçi. Normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Düzeltme yaparken, tam araştırmadan yapmayın. Baktım şimdi, brüt maaşı 10.5m euro, vergiden sonra 5m euro. http://i.imgur.com/GSgiP.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar