Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

topalin savunmaya verdigi katkıyı veremez sezer ama baroninin ofansa verdigi katkının 2 katını verir.. 2 katı kosuyor zaten baroniden.
allahım nefret ediyorum su heriften ya bi yollamadılar.

SeaGle said:

Baroniye harbiden ben bile sabredemiyorum fener macini izlerken sizin sabredememeniz asiri nirmal. De teknik ekip nasil sabrediyor?

chrstiamla yazın yeni anlaşma yapmışlr 3 sene daha başınzda asd
Sosyal ağlarda paylaş

BEYLEEEEER BEYLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

http://sportive23.com/index.php/en/europe/serie-a/234-inter-milan-have-confirmed-wesley-sneijder-will-not-play-for-the-club-again?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+sportive23%2FKXMC+%28Sportive23+Feed+Entries+1%29

"Inter Milan have confirmed Wesley Sneijder will not play for the club again..."
Sosyal ağlarda paylaş

gazetede falan çileği göreceksiniz haberi vardı kim demişti hatırlayamadım aziz mi neyse

fener gaza geldiyse düşüşü yakındır.güzel gideni bozmayı severler sdfs.

ha adam şınayder.gelirse faydası tartışılmaz da.fener ne zaman böyle transfer gazına gelse gs şampiyon oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Şu 5 yabancı işi çok saçma bir iş kimse kusura bakmasın. Niye kabul ediyor kulüpler bunu anlamadım. Hayır işin ilginci yabancı sayısının artmasını Y.D istememiş miydi BJK bir sürü yabancıya sahipken nedir şimdi bi dönüş. Sonra gidip bir de bu adamı seçtirdiler meh...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Şu 5 yabancı işi çok saçma bir iş kimse kusura bakmasın. Niye kabul ediyor kulüpler bunu anlamadım. Hayır işin ilginci yabancı sayısının artmasını Y.D istememiş miydi BJK bir sürü yabancıya sahipken nedir şimdi bi dönüş. Sonra gidip bir de bu adamı seçtirdiler meh...

avrupada başarı zora girer iyice. türk oyuncuların performansı ortada
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...