Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Fenerbahçemizin Bursaspor deplasman tribünü biletleri şuan İstanbul'dadır. Yarın 100 bilet bize yani "Üsküdarlı Kanaryalar"a verilecektir. 100 bilet olduğu için 2 otobüs gidicez Bursa'ya. Yarın saat 08:30'da Üsküdar iskelesinde hazır bulunun.

Sarı - Lacivert giyinmeye özen gösteriniz.

ÜSKÜDARLI KANARYALAR

Not: Arkadaşlar 1.5 otobüs dolmuş bile, gelecek olan varsa bana özelden ulaşın.
Sosyal ağlarda paylaş

İade etmedim almadım bu yıl. Selçuk yüzünden açıkçası kanser ediyor her maç beni. Sonra buna Aykut'ta dahil oldu. Hatta bütün ortasaha sakatken bile Salih'in önde olduğumuz maçlarda bile alınmadığını, 2-1 yenik olduğumuz maçta alındığını görünce iyikide almamışım dedim. Hayır parasında değilim Lig TV olsa canım izlemek isteyecek maç sonu sinirlen falan gerek yok. Bu sene bir Avrupa maçlarını izledim yendiğimiz maçlarda bile takıma lanet ettim o kadar kötüyüz.

Ne bilim 2 yıl Krasic'in peşinden koşup oynatmaması. Stoch'un kenarda çürümesi. Oyuncuların kendi pozisyonlarında oynamaması. Sistem değiştircem diyip Alex'i gönderdi aynı sistemde Cristian'ı Alex gibi oynattı. Adam FM oynuyor resmen. İnsan kaldıramıyor.

Gitsin Daum, Lorant hariç kim gelirse başvuru yapıcam tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

gokay kirada. hayir yanlis yerlerden vuruyorsunuz.

meireles ve mehmet topal yokken, ozellikle meireles yokken takim aptala bagliyor. meireles donunce takim yine duzgun oynayacaktir, ama yine de cok umutlu degilim tabi ki.

alex gittikten sonra alex'in mevkiinde cristian falan oynamiyor ki, maclari izlemiyor musunuz ? dun sahada cristian emre'nin rolunde oynadi, selcuk gecen seneki cristian'in. ileri 4luden sow haricindekiler surekli yer degistirdiler. tipik 4-2-3-1 oynadik dun iste.

meireles varken de takim 4-1-2-2-1 gibi birsey oynuyor. ama ilerideki uclu yine rotasyon halinde. bence sikintiyi yaratan bu rotasyon ve kuyt'in formsuzlugu. meireles yokken sistemi degistirmek yerine ortasahada salih'i oynatip ayni duzeni yakalayabilirdi. deneyebilirdi en azindan. hatasi burada.

yoksa cristian alex degistirdi vay kiskanc herif demek ondan kaybettik falan derseniz sadece futboldan anlamadiginiz ortaya cikar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün sene sallamadığın adamı kurtarıcı diye oyuna sokarsan o da "gol atmam lazım lan ya girerse" diye öyle vurur işte, sonuç ortada. Şimdi düzelt o çocuğun psikolojisini düzeltebilirsen. Hele bir de hata yaptı diye aylarca bir daha oynatmazsa gene gitti çöpe gencecik adam.

Bizde aylarını kulübede geçiren, kırk yılda bir şans verildiğinde de kötü oynayan gençler gittikleri takımlarda %80 oranla falan başarılı oluyorlar, hastayım altyapı/genç mantığımıza. Bari kiralayın da maç yapsın adam 1-2 sene, sonra alırsınız geri.
Sosyal ağlarda paylaş

onun aksini savunmuyorum bacyo. zaten gokay'in gitmesini o yuzden destekledim ben de. anlamsiz su an kalmasi. takimda ortasaha mevkiinde aykut kocaman'in tercih sirasi soyle;

meireles - cristian - mehmet topal - selcuk sahin - caner erkin cok zorda kalirsa salih ucan

yani aslinda 4 ortasahadan 3'unu oynatiyor, eger bu 4luden 2'si 2 ortasahaya donuyor, sikisirsa caner'le ortasahayi 3luyor, o da olmazsa ancak salih'i koyuyor. simdi gokay'in burada olmasinin anlami yoktu. gitti, gelince anlami olacak mi, bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...