Liebe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 adam maça gitmiyo gibi sanki yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Amaç maça gitmeyenleri de tribüne kazandırmak. Biz bir aileyiz, o da bu aileyi girmek isteyecektir otobüslerde. Üsküdarlı Kanaryalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 http://i.imgur.com/qLvjm.jpg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 alexi helikopterle getirmişler stada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Yuh Alex ne ara gitti takımdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ntvspor said: SON DAKİKA: Fenerbahçe' de Meireles, M.Topal, Yobo, M.Topuz , Gökhan Gönül ve Orhan Şam Bursaspor maçı kadrosuna alınmadı. 3 yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 sagbek kim olucak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bekir diycem stoper kim olcak, serdar yıllardır sakat, takımdan ayrı çalışıyor adam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Arkadaşlar Fenerbahçemizin Bursaspor deplasman tribünü biletleri şuan İstanbul'dadır. Yarın 100 bilet bize yani "Üsküdarlı Kanaryalar"a verilecektir. 100 bilet olduğu için 2 otobüs gidicez Bursa'ya. Yarın saat 08:30'da Üsküdar iskelesinde hazır bulunun. Sarı - Lacivert giyinmeye özen gösteriniz. ÜSKÜDARLI KANARYALAR Not: Arkadaşlar 1.5 otobüs dolmuş bile, gelecek olan varsa bana özelden ulaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-10-22_kezman5.jpg http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-10-22_kezman4.jpg kulubü ziyarete gelmiş kezman. sağlam yaşlanmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://s1.directupload.net/images/121029/th4drv3x.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kiz guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Yallah aziz yallah http://www.youtube.com/watch?v=6SAXKln3nOU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Aykut'u futbolcuyken sevmezdim. Şuan iyice nefret ediyorum. Bu adam futbolu bilmiyor. Hakikaten bilmiyor. Nihat Doğan gelse daha faydalı olur takıma. En azından gaz verir mimikleriyle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Ya Aykut'ta Selçuk'ta gitseydi Lig TV alıp maç izlemeye başlasaydık artık özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Buddha said: Ya Aykut'ta Selçuk'ta gitseydi Lig TV alıp maç izlemeye başlasaydık artık özledim. Lig TV'yi Aykut/Selçuk yüzünden mi iade ettin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 İade etmedim almadım bu yıl. Selçuk yüzünden açıkçası kanser ediyor her maç beni. Sonra buna Aykut'ta dahil oldu. Hatta bütün ortasaha sakatken bile Salih'in önde olduğumuz maçlarda bile alınmadığını, 2-1 yenik olduğumuz maçta alındığını görünce iyikide almamışım dedim. Hayır parasında değilim Lig TV olsa canım izlemek isteyecek maç sonu sinirlen falan gerek yok. Bu sene bir Avrupa maçlarını izledim yendiğimiz maçlarda bile takıma lanet ettim o kadar kötüyüz. Ne bilim 2 yıl Krasic'in peşinden koşup oynatmaması. Stoch'un kenarda çürümesi. Oyuncuların kendi pozisyonlarında oynamaması. Sistem değiştircem diyip Alex'i gönderdi aynı sistemde Cristian'ı Alex gibi oynattı. Adam FM oynuyor resmen. İnsan kaldıramıyor. Gitsin Daum, Lorant hariç kim gelirse başvuru yapıcam tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 cidden aykut tam komedi ya :D.alex i gönderdi sistemde hiç bir değişiklik yok.tek fark alex yerine baroni oynuyor. sırf çekemediklerinden gönderdiler işte alex i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 alexin yerineçakmasını christinı koyarak gercekten kıskandıgını gösterdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Adami cidden elestirmemek icin kendimi zor tutuyorum madem bu kadar cesursun ciksaydin ayni kadro ael karsisina, dun ne oynadigi belirsiz kuyt ve krasic vardi cidden bu adam nerde ne oynadilar. Cikarsana recepi madem adam yok, nerde bu gokay yada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Yok birde gençler önemli falan boş boş konuştu 2 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 gokay kirada. hayir yanlis yerlerden vuruyorsunuz. meireles ve mehmet topal yokken, ozellikle meireles yokken takim aptala bagliyor. meireles donunce takim yine duzgun oynayacaktir, ama yine de cok umutlu degilim tabi ki. alex gittikten sonra alex'in mevkiinde cristian falan oynamiyor ki, maclari izlemiyor musunuz ? dun sahada cristian emre'nin rolunde oynadi, selcuk gecen seneki cristian'in. ileri 4luden sow haricindekiler surekli yer degistirdiler. tipik 4-2-3-1 oynadik dun iste. meireles varken de takim 4-1-2-2-1 gibi birsey oynuyor. ama ilerideki uclu yine rotasyon halinde. bence sikintiyi yaratan bu rotasyon ve kuyt'in formsuzlugu. meireles yokken sistemi degistirmek yerine ortasahada salih'i oynatip ayni duzeni yakalayabilirdi. deneyebilirdi en azindan. hatasi burada. yoksa cristian alex degistirdi vay kiskanc herif demek ondan kaybettik falan derseniz sadece futboldan anlamadiginiz ortaya cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 https://twitter.com/Ersin_Ercin/status/263084364966010880 alex brezilya büyükelçimizin düzenlediği cumhuriyet resepsiyonuna gitmiş. yanındaki adam büyükelçi. yalnız büyükelçi orda iyi çalışmış sanırımç o yanındaki nedir öle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Bütün sene sallamadığın adamı kurtarıcı diye oyuna sokarsan o da "gol atmam lazım lan ya girerse" diye öyle vurur işte, sonuç ortada. Şimdi düzelt o çocuğun psikolojisini düzeltebilirsen. Hele bir de hata yaptı diye aylarca bir daha oynatmazsa gene gitti çöpe gencecik adam. Bizde aylarını kulübede geçiren, kırk yılda bir şans verildiğinde de kötü oynayan gençler gittikleri takımlarda %80 oranla falan başarılı oluyorlar, hastayım altyapı/genç mantığımıza. Bari kiralayın da maç yapsın adam 1-2 sene, sonra alırsınız geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 onun aksini savunmuyorum bacyo. zaten gokay'in gitmesini o yuzden destekledim ben de. anlamsiz su an kalmasi. takimda ortasaha mevkiinde aykut kocaman'in tercih sirasi soyle; meireles - cristian - mehmet topal - selcuk sahin - caner erkin cok zorda kalirsa salih ucan yani aslinda 4 ortasahadan 3'unu oynatiyor, eger bu 4luden 2'si 2 ortasahaya donuyor, sikisirsa caner'le ortasahayi 3luyor, o da olmazsa ancak salih'i koyuyor. simdi gokay'in burada olmasinin anlami yoktu. gitti, gelince anlami olacak mi, bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar