Luriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 http://webtv.hurriyet.com.tr/3/54876/0/1/behzat-c-ankara-yaniyor-un-fragmani-yayinlandi.aspx fragmanı çıkmış özlemişim ekibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Akbaba > Narkotik (tu) Bayağı iyi fragman yapmış adamlar, olayı daha da merak ediyorum. Normalden daha fazla geçirecekler birde orası da belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 haha "ceset meset görmüyon da başka şeyler görüyon abi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hasstr ya sunu sinemada izleyemicek olmam cok aci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Luriel said: http://webtv.hurriyet.com.tr/3/54876/0/1/behzat-c-ankara-yaniyor-un-fragmani-yayinlandi.aspx fragmanı çıkmış özlemişim ekibi. Lan ne ara çekmişler ? Daha 2 ay önce senalistler son revize hakkında kabataş vapurunda konuşuyorlardı öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 obaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Luriel said: http://webtv.hurriyet.com.tr/3/54876/0/1/behzat-c-ankara-yaniyor-un-fragmani-yayinlandi.aspx fragmanı çıkmış özlemişim ekibi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 vay emenike demek istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Kötüydü film ya üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 harun baya güldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ya kötüydü demeyin, birazdan eşimle gideceğim :S edit: dizinin tadını beklemiyorum gerçi,ilk filmde bence kötüydü ama işte böyle oluyor genelde. güzel dizi filmler sinemaya aktarıldığında aynı tadı vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 çok kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 olm harbi adisin ya. eminim izlemedin filmi,sırf beni üzmek için yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 sonunda behzat ölüyo izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 :)))) yalancı finito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ilk filme göre iyiydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Henuz izlemeyenler morallerini bozmasin.az once geldim.bence gayet iyiydi.detaya girmiyorum. Ozlemisim amirimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 amirin kadar başıan taş düşsün. breaking badle kıyaslanır mı sırf türkçe küfür edip iki bulanık muhalefet yaptılar diye. türkiyeye göre çogiyiydi eyvallah, ama yani. yok hatırladıkça kızıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Az once izledim gayet iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 gold...valla daha ne yapsınlar? bitirirken bile mesaja bak... -çatışıyorlar. -çatışmıyorlar...diren,yorlar... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 DeadSkinMask said: ilk filme göre iyiydi bence kesinlikle haklısın.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 iu kt,darı gönderirsek 2-3 sene izleriz behzatı,eminim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Amirim,Harun ve Seda Mesut Yar'ın programında; CNN'de şu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ya birinci sezonu yeni bitirdim şimdi de şule ile behzatın ilişkiyi biri anlata bilir mi sonunda mezarlıkta bir şeyler oldu ama anlamadım hiç bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Behzatın kızı şule. Bernayı (Amirimin diğer kızı) öldürüyor, Ercü de Behzata bırakıyor işte katil aha bu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar