sektedar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 4-7 ekim tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezindeymiş. içerik olarak ne var ne yok bilmiyorum ama yine de merak ettim var mı gitmeyi düşünen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 oyun moyun işte ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Off Off Off İstanbul Kıyamet Vakti yeni genişleme paketi olan "Arz ve Lodos"u açıklayacakmış gitmezsem olmaz .s asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 gamex'e isteyen gidebiliyor mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 gamex ne yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 gitmiycem ama giden olursa neler oldu felan yazsın buraya pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 şu tarz şeyler olacak muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 hee aysun kayacı zannettiydik 150 sayfalık topic olmuştu falan. oha 1 yıl geçmiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 http://gamex.com.tr/conference/conference-agenda/ Hafta Içi oldugundan icim acidi uhuhuuh Fukushima geliyor yalniz... http://gamex.com.tr/conference/conference-agenda/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Senelerdir davetiye gönderirler, bir kez bile gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?62,6498630 Myshkin said: şu tarz şeyler olacak muhtemelen http://gamex.com.tr/award/best-mmo-game/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 http://gamex.com.tr/award/en-iyi-yerli-oyun/ şu tablo gözlerimi kanattı, choq qallitelyz qanqa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 culpa innata 2 oyla sonuncu asdf, ordaki en kaliteli oyun m&b ile beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 En iyi MMO listesinde Diablo 3... Bende kendi içimden CCP ile görüşüp Eve Online turnuvası için bunları önereyim diye geçiriyordum ki birden kendime geldim ve sayfayı kapattım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Oyun firmalarından başka herkes katılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Titi ve Vakvaklar bitirdi beni. En iyi MMO'da LOL ve DOTA2 de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 jadde ezmiş geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Osirix said: Titi ve Vakvaklar bitirdi beni. En iyi MMO'da LOL ve DOTA2 de var. MMORPG demiyor ki abi MMO diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Evet ama MMO = persistent world değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 SenariouS said: Osirix said: Titi ve Vakvaklar bitirdi beni. En iyi MMO'da LOL ve DOTA2 de var. MMORPG demiyor ki abi MMO diyor massively multiplayer durumu yok ki lol ve dota'da? alt tarafi 10 kisi. age of empires da mmo o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 quake 2 housing sistemi baya basariliydi, hakkini yemisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ama sonucta ayni anda milyon adama hizmet verebiliyor. Hani cok kesin bir cizgi yok gibime geliyor sonucta wowda da bulundugun continentteki adamlarla etkilesimin var vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 jonq said: Oyun firmalarından başka herkes katılmış. BabacumMostors said: http://gamex.com.tr/award/en-iyi-yerli-oyun/ şu tablo gözlerimi kanattı, choq qallitelyz qanqa! DareJedi said: En iyi MMO listesinde Diablo 3... Bende kendi içimden CCP ile görüşüp Eve Online turnuvası için bunları önereyim diye geçiriyordum ki birden kendime geldim ve sayfayı kapattım direk. katılmam zordu aslında ama "lan otobüse atlar giderim belki" diye düşünüyordum. şu üstteki şeyler tümden hevesimi kaçırdı, "yok lan gitmeye değmez" dedirtti. "en iyi oyun" listeleri bile saçma sapan. gerçi büyük ihtimalle inciciler, 12 yaşındaki bebeler felan trollemiştir o siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Daha çıkmamış oyunu en mmo listesinde tutuyor adamlar Dust beta henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Yine inciye ağlamış sfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar