Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 iyide amcamlar sunnetin zararını sölemiyoki. kemikıl bildiğin cevirdi kazı azaten. ya herbişide hissiz yaa diye. basta, vajinal dısında hiçbişeyint adı yok diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 >Not recieving handjobs covered in your own pre-cum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Fly said: penisten iskendere nasil gectik sünnet edip napıyorlar sanıyorsun aldıklarıyla döner oluyor hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 herkes dört bi yandan topa tutuyor ama konu bir türlü patlamadı, ahıahı diye güldürmedi. olay basit adam tecrübeyi yaşadıktan sonra "ee bu muydu yani" tribine girmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Müslüman olmayan bir toplumda yaşayan birisi olarak kadınların sünnetliden hoşlandıklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Hem bu konuyu kadınlar tartışsın, size noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 benim şeyimi niye kadınlar tartışsın. sünnetin acısını çeken erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 kendi pipimizi kendimiz tartışacağız doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 hep beraber tartışalım bi cinsi bu tartışmadan dışlamaya ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 her ergen kötü ilk tecrübelerinden sonra böyle thread açıcaksa işimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Fly said: penisten iskendere nasil gectik arada şişmanlarınki küçük oluyo diye bi post vardı silinmiş asdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EgoistOrgan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 loop said: Müslüman olmayan bir toplumda yaşayan birisi olarak kadınların sünnetliden hoşlandıklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Hem bu konuyu kadınlar tartışsın, size noluyor? OF ZİHNİYETE GEL! kılıbıklık tavan... oldu olucak dilinin üstündeki papilleri de tıraş bıçağıyla kazı, sonra her yediğin yemekte kadınlara sorarsın artık tadı güzel mi diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 aklsflkhahlkgh dil örneği güzelmiş lkdfghjslkhgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ulan ne saçma konuymuş ortada kalmış askıda böle, bi tuhaf hiçbişey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 EgoistOrgan said: OF ZİHNİYETE GEL! kılıbıklık tavan... oldu olucak dilinin üstündeki papilleri de tıraş bıçağıyla kazı, sonra her yediğin yemekte kadınlara sorarsın artık tadı güzel mi diye... Kavrama yeteneğine gel, kadınlara sormamızın sebebi bizim adımıza karar vermeleri değil, nasıl sevdikleri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3yhdagCJN1rpihr1o2_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 O değil de çemıkıl diyince aklıma hep gözlüklü radyasyon sızıntısı için beyaz tulum giymiş bi resmi vardı o geliyor aklıma. Nerede o nört meeendiz ilim adamı nerede topic sahibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 "yabancı kızlar vermiyor sünnetliyim diye" sanarak açtım topiki. konunun seviyesi yüksek cıtkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 işin acı tarafı seçme şansı verilmeden böyle birşeyin çocuklara dayattırılması .... aynı doğar doğmaz nüfus kağıdımıza müslüman diye yazılması gibi birşey.. ulan belki adam büyüdüğünde başka din seçecek veya seçmeyecek niye dayıyorsun hemen dini,sünneti vs vs yi... gerçekten sünnet olduğum içinde çok üzülüyorum hakikaten kayıp çok büyük hatta afrikada kız çocuklarını bile sünnet ediyorlarmış ulan ne biçim iştir? hangi yüzyılda yaşıyoruz anlayabilmiş değilim ayrıca sen doğuştan yüce Allah'ın oraya koyduğu birşeyi bu yanlıştır,kötüdür,sağlıksızdır,fazlalıktır falan diye nasıl kesip atıyorsun da o tasarıya yorum ve müdahale yapıyorsun..kimsin yani sen? İğrenç birşey arkadaş bu ya.. evet karşıyım arkadaş bunlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 geçen ben de bayaa düşündüm. baba oldum mesela atıyorum, çocuğumun pipisinden bir miktar deriyi ilk çağda 'bu kısım gereksiz' diye ortaya atan biri yüzünden kesiyorum. bilimsel destekleri şüpheli, dini olarak zorunluluk bile değil. tamamen psikolojik, dandik geleneksel bir olay. ulan madem gereksiz, niye orada var? islam inancı için yapıldığı söylenir sünnetin ama islam'a bile aykırı davranmış olmuyor muyuz vucudu sonradan düzelttirmelik işlemler yaparak? ulan allah kusursuz yarattım diyor, sana mı fazla geldi uçtaki 2 santimetrekare deri? ben tam anlam veremiyorum ve bu konuda şüpheliyim. çocuğuma çevreden uygulanacak psikolojik baskı dışında sünnet ettirme kararı vermek, hele ki ufacık veletken, bence çok zor bir karar, kolay kolay alın eti sizin kemiği benim diyemem herhalde. çok iğrenç bi benzetme yaptım son cümlede onu görmezden gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 deri ektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 "roket adam" said: ulan madem gereksiz, niye orada var? Sunu apandisti patlayip olen insanlarin yakinlari da diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 "roket adam" said: geçen ben de bayaa düşündüm. baba oldum mesela atıyorum, çocuğumun pipisinden bir miktar deriyi ilk çağda 'bu kısım gereksiz' diye ortaya atan biri yüzünden kesiyorum. bilimsel destekleri şüpheli, dini olarak zorunluluk bile değil. tamamen psikolojik, dandik geleneksel bir olay. ulan madem gereksiz, niye orada var? islam inancı için yapıldığı söylenir sünnetin ama islam'a bile aykırı davranmış olmuyor muyuz vucudu sonradan düzelttirmelik işlemler yaparak? ulan allah kusursuz yarattım diyor, sana mı fazla geldi uçtaki 2 santimetrekare deri? ben tam anlam veremiyorum ve bu konuda şüpheliyim. çocuğuma çevreden uygulanacak psikolojik baskı dışında sünnet ettirme kararı vermek, hele ki ufacık veletken, bence çok zor bir karar, kolay kolay alın eti sizin kemiği benim diyemem herhalde. çok iğrenç bi benzetme yaptım son cümlede onu görmezden gelin. suraya bi ekleme yapayım sünnet olayı tamamen kulturdur,din le alakası yoktur. hadis madis koyup komik duruma dusmeyin.hatta peygamberin sünnetli oldugu falan gecer bi sahabe rivayetinde o da sallamadır. acıp peygamberin seyine mi bakmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 "roket adam" said: ulan madem gereksiz, niye orada var? Burada genişcene işlemişler bazı şeyleri http://forum.paticik.com/read.php?8,4142020,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 sex and the city'de samantha "dondurma gibi paketini açıyosun içinden süpriz çıkıyo" diye espiri yapmıştı mesala böyle espiriler yok sünnetlilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar