Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

keşke sünnet olmasaydım lan

Chemical

Öne çıkan mesajlar

loop said:

Müslüman olmayan bir toplumda yaşayan birisi olarak kadınların sünnetliden hoşlandıklarını rahatlıkla söyleyebilirim.
Hem bu konuyu kadınlar tartışsın, size noluyor?

OF ZİHNİYETE GEL! kılıbıklık tavan...

oldu olucak dilinin üstündeki papilleri de tıraş bıçağıyla kazı, sonra her yediğin yemekte kadınlara sorarsın artık tadı güzel mi diye...
Sosyal ağlarda paylaş

EgoistOrgan said:

OF ZİHNİYETE GEL! kılıbıklık tavan...

oldu olucak dilinin üstündeki papilleri de tıraş bıçağıyla kazı, sonra her yediğin yemekte kadınlara sorarsın artık tadı güzel mi diye...

Kavrama yeteneğine gel, kadınlara sormamızın sebebi bizim adımıza karar vermeleri değil, nasıl sevdikleri .
Sosyal ağlarda paylaş

işin acı tarafı seçme şansı verilmeden böyle birşeyin çocuklara dayattırılması .... aynı doğar doğmaz nüfus kağıdımıza müslüman diye yazılması gibi birşey.. ulan belki adam büyüdüğünde başka din seçecek veya seçmeyecek niye dayıyorsun hemen dini,sünneti vs vs yi... gerçekten sünnet olduğum içinde çok üzülüyorum hakikaten kayıp çok büyük hatta afrikada kız çocuklarını bile sünnet ediyorlarmış ulan ne biçim iştir? hangi yüzyılda yaşıyoruz anlayabilmiş değilim ayrıca sen doğuştan yüce Allah'ın oraya koyduğu birşeyi bu yanlıştır,kötüdür,sağlıksızdır,fazlalıktır falan diye nasıl kesip atıyorsun da o tasarıya yorum ve müdahale yapıyorsun..kimsin yani sen? İğrenç birşey arkadaş bu ya..

evet karşıyım arkadaş bunlara...
Sosyal ağlarda paylaş

geçen ben de bayaa düşündüm. baba oldum mesela atıyorum, çocuğumun pipisinden bir miktar deriyi ilk çağda 'bu kısım gereksiz' diye ortaya atan biri yüzünden kesiyorum. bilimsel destekleri şüpheli, dini olarak zorunluluk bile değil. tamamen psikolojik, dandik geleneksel bir olay.

ulan madem gereksiz, niye orada var? islam inancı için yapıldığı söylenir sünnetin ama islam'a bile aykırı davranmış olmuyor muyuz vucudu sonradan düzelttirmelik işlemler yaparak? ulan allah kusursuz yarattım diyor, sana mı fazla geldi uçtaki 2 santimetrekare deri?

ben tam anlam veremiyorum ve bu konuda şüpheliyim. çocuğuma çevreden uygulanacak psikolojik baskı dışında sünnet ettirme kararı vermek, hele ki ufacık veletken, bence çok zor bir karar, kolay kolay alın eti sizin kemiği benim diyemem herhalde. çok iğrenç bi benzetme yaptım son cümlede onu görmezden gelin.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

geçen ben de bayaa düşündüm. baba oldum mesela atıyorum, çocuğumun pipisinden bir miktar deriyi ilk çağda 'bu kısım gereksiz' diye ortaya atan biri yüzünden kesiyorum. bilimsel destekleri şüpheli, dini olarak zorunluluk bile değil. tamamen psikolojik, dandik geleneksel bir olay.

ulan madem gereksiz, niye orada var? islam inancı için yapıldığı söylenir sünnetin ama islam'a bile aykırı davranmış olmuyor muyuz vucudu sonradan düzelttirmelik işlemler yaparak? ulan allah kusursuz yarattım diyor, sana mı fazla geldi uçtaki 2 santimetrekare deri?

ben tam anlam veremiyorum ve bu konuda şüpheliyim. çocuğuma çevreden uygulanacak psikolojik baskı dışında sünnet ettirme kararı vermek, hele ki ufacık veletken, bence çok zor bir karar, kolay kolay alın eti sizin kemiği benim diyemem herhalde. çok iğrenç bi benzetme yaptım son cümlede onu görmezden gelin.

suraya bi ekleme yapayım sünnet olayı tamamen kulturdur,din le alakası yoktur.

hadis madis koyup komik duruma dusmeyin.hatta peygamberin sünnetli oldugu falan gecer bi sahabe rivayetinde o da sallamadır.
acıp peygamberin seyine mi bakmıslar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...