Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 çikolatalı mı http://i.imgur.com/WaNCb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Yok kestaneli profiterollü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 sabah sabah bir threadte taş gibi hatun burda pasta, dağıtınız beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 profiterollü pastanın hastasıyım kastenesi olmasada olur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Qualance said: sabah sabah bir threadte taş gibi hatun burda pasta, dağıtınız beni. pastayı taş gibi hatunun göbeğinden yemeye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 taş gibi hatun nerdeydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 kiymaliborek said: Qualance said: sabah sabah bir threadte taş gibi hatun burda pasta, dağıtınız beni. pastayı taş gibi hatunun göbeğinden yemeye ne dersin İlla göbeğe gerek yok, kısıtlamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ben yemiyorum yiyen düşünsün. siz de yemeyin. sağlık bakanının obeziteyle mücadele kapsamında başlattığı bir çalışmadır. hemen chpcilik oynamanın lüzumu yok. chp zamanında karneyle veriliyodu. bizde parası olana anında veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Millet mi matematik bilmiyor anlamıyorum ki. Burada ekmek 60 kuruştan 75 e çıktı. Hesaplarsak 15 kuruş zam 60 kuruşun %25 i yapar. Hadi salağız matematik bilmiyoruz ve karıştırdık 15 kuruş 75 in %20 si yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 goldbären said: ben yemiyorum yiyen düşünsün. siz de yemeyin. sağlık bakanının obeziteyle mücadele kapsamında başlattığı bir çalışmadır. hemen chpcilik oynamanın lüzumu yok. chp zamanında karneyle veriliyodu. bizde parası olana anında veriliyor. 1 tane nutella yetiyor hatta artıyordu. bu tarz hoş bir tarz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 kendine çekidüzen ver gold. şu andan itibaren ocak dışısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Ekmek yemeğin pas yiyin diye birşey geldi aklıma nereden geldi o...eskiden birimi yazmıştı buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 pastadır o pasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 fenn said: Millet mi matematik bilmiyor anlamıyorum ki. Burada ekmek 60 kuruştan 75 e çıktı. Hesaplarsak 15 kuruş zam 60 kuruşun %25 i yapar. Hadi salağız matematik bilmiyoruz ve karıştırdık 15 kuruş 75 in %20 si yapar zamında vergisi var ya onu hesaba katmıyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 fenn said: Millet mi matematik bilmiyor anlamıyorum ki. Burada ekmek 60 kuruştan 75 e çıktı. Hesaplarsak 15 kuruş zam 60 kuruşun %25 i yapar. Hadi salağız matematik bilmiyoruz ve karıştırdık 15 kuruş 75 in %20 si yapar 40 yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar