BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 çift kişilik yatak almak lazım ama karar veremedim, daha doğrusu vermiştim de şüpheye düştüm ikeanın sultan serisinden orta sertlikte yatak alacaktık sonra birisi "aman onlar hemen bozuluyor" dedi aklım karıştı geçmiş deneyimlerinizden yada bilip görenlerden öğrendiklerinize göre f/p ı iyi bir yatak tavsiye edebilecek olan var mı? idaş da düşünüyorum şu anda ama bakalım, "X'den/dan aldım şu kadar zamandır kullanıyorum memnunum" diyen çıkarsa çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 boydaklardan alma da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 günün 1/3 ünü geçirdiğin bir şeyi kesinlikle kaliteli bir şey al. cidden cok farkediyor yatağın kalitesi diğerlerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 boydak grubu zaten engelli onlardan çöp almayız :) marka verin ya :/ idaş, yataş, altın yatak, ikea nasıldır bunlar "ben şunu aldım memnunum" vs gibi geri dönüşler muhteşem olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://a0.twimg.com/profile_images/1968971334/sal.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Yataş , tek geçerim( diğerlerini bilmiyorum gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 EVIL_DeaD said: günün 1/3 ünü geçirdiğin whaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 EVIL_DeaD said: günün 1/3 ünü geçirdiğin bir şeyi kesinlikle kaliteli bir şey al. cidden cok farkediyor yatağın kalitesi diğerlerine göre. aynen, yatak dedimmi paraya kıyacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 insan günde ortalama 8 saatini yatakta geçirir gayet normal yani. istikbal var bende yatak. gayet memnunum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 BabacumMostors said: boydak grubu zaten engelli onlardan çöp almayız :) You have my sword :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paran varsa İstikbal, yoksa Koçtaş'ın ucuz yatakları iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Abi Sair Arsi'nin minibus yolu tarafinda ki cikisini biliyosun. O cikisin tam karsisinda bir Bellona bayisi var. Oraya gidip bi bak bence. Zamaninda ben oradan tek kisilik bi yatak almistim 130TL'ye, satan adam demisti ki "elimizde son bi tane kaldi, cidden cok iyi bir urun, degerini bilemedi kimse". Hakkatten de oyle cikti. Orada yatan mutsuz yatip mutlu uyaniyordu resmen. Haliyle oraya bi bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 mani said: http://a0.twimg.com/profile_images/1968971334/sal.JPG resmen kişnedim dsfs ayrıca evlendiniz daha yatak almadın mı sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 F/P icin İşbir e kesinlikle bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yok :/ vakit olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Bu işin reisi Tempur yataklar ama cidden pahalı. Eğer o bütçeye çıkılmayacaksa ben İşbir diyebilirim Yataş'tan vs ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bende ipek luna soft ortopedik diye bir şey var en küçük iki kişiliklerden nedense sevemedim bir türlü ne zaman babaevine gitsem ordaki yatak daha bir rahat geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Bütçe uygunsa kesinlikle işbir yatak al. Bel/göt/göbek desteği çok iyi, uykunu almış kalkarsın. Visco air diye bi modelini aldım, çok şukella. Ama biraz tuzlu.4000+ gibi bişidi 2 kişiliği. Yok bütçeyi kasar dersen 100 plus die bi modelleri de vardı, o da güzeldi. 2 modelde visko dedikleri bi zıkkım, yatak vücut şeklini alıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yataş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 mani said: http://a0.twimg.com/profile_images/1968971334/sal.JPG demeye gelmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 abi söylenmiş ama yakın zamanda evlenicek birisi olan baya dolaştım (istanbul için) ikea dan yatak alınmaz. tv ünitesi alınır vs ama yatak alınmaz. 2 yatak aldık ikisi de gitti. pahalılarındandı bi de. gerçi alalı 3-4 sene alıyor geliştirmiş olaiblirler. yatağını yaptır abi, bi mobilyacı bu lyaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yok yatak içi ya :) yatak içi lazım baza değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 işbir yatak demeye gelmiştim,denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Yatsan a kesin git. Kauçuk ağacından kat kat yapılmış, binlerce ağaç katledilmiş bir yatağım var. 2 sene önce aldım. İnanılmaz rahat. Yatan herkes de aynı şeyi söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 İşbir e gittim ve 2 tane süngere bilye attırdılar. Süngerlerden birisnde bilye zıplarken diğerinde hop diye kaldı. O süngerde yumurtayı kırabilene yatak bedavaymış falan filan ama çok pahalı geldi 2 yatağa odaklandım 1500 diğeri 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar