Feuer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rLHU-_OhT8g&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 rakip nereden ateş açıyor ya. bi sc alıp işaretlesenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 " I got a hit a total of 4 times. My helmet cam died and i made it down the mountain on my own. I was also hit in the side of my helmet and my eye pro was shot off of my face. We were doing overwatch on the village to recon and gather intel. I was point heading down the face of the hill with the LT. when we got hit. the rest of the squad was pinned down by machine gun fire. I didn't start the video until a few mins into the firefight for obvious reasons. I came out into the open to draw fire so my squad could get to safety." "A round struck the tube by my hand of the 203 grenade launcher which knocked it out of my hands. When I picked the rifle back up it was still functional but the grenade launcher tube had a nice sized 7.62 cal bullet hole in it and was rendered useless. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 adamda muska var çok kötü lan, ama bu iyi bişey deil normalleştiriolar olayı önce kurşunun taşa değme sesi gelio arkasından ateş seis gelio vayanasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 1:59'da vuruluyo, sonrasını izlemeyin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 üstündeki zırhı geçmiyor zaten hiçbiri 4 kere vurulmasına ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yalnız herif malmış, niye öyle açığa çıkmış ki saklanıp bekleseler zaten bir dünya destek gelecek. ayrıca yutub'dan bir yorum; "What an idiot. As a former army scout, let me just evaluate this guy. Runs, correction walks, into enemy fire with no cover in sight. Reloads in the open. Gets shot in the vest, obvious by the fact that it knocks him on his ass because a penetrating hit won't do that. Yells I'm hit like its a game instead of evaluating his injury(or lack thereof) and picking up his weapon (with nothing tethering it to his body to prevent just this) and moving from where the enemy just proved he can hit you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 konum tutucak galiba :D vidyo yorumunda şöle diyo my team squad safelty get here i came in unsafety area. yani diyo ki takımımın güvenle çıkması için ben sahaya inip yavaşça yürüyerek kursun menziline indim ve dikkat çekmey eçalıstım. o menzilde kursun geçirmez yelegi delemiyomuş ama sonlarda çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 10 hp kalmış resmen. armor almasa gg oluyomuş res istermiş artık öyle olsa. o değilde cs daha gerçekçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 anlamadığım herif de full plate armor mu var? yada hep gövdesine mi isabet etmiş mermiler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 mesafe uzak epey. Merminin hızını bilen var mı? hesaplayalım hemen sesten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 mesafe epey uzak dikkat ettiysen ateş etmek is tedigin yerin 1 karış yukarısına ateş ediyor rahat 600 metre var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 1 tane govdeye geliyo zatende, adam malmıs afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ak47 icin konusursak (adama siktiklari olsa gerek) 350-400 metre efektif, 1.2km kadar azami menzili var. mermi hizi +-20 700m/sn kadar. luzumsuz kahramanlik yapmis. Bu adamdan asker falan degil anca celebrity olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Dünyanın en kötü askeri falan sanırım, ahahah. Tamamen aşırı şanslı olmasından ölmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Herşf kabak gibi dalıyor ve sonunda da vuruluyor. Sen kendine hedef olarak ne gidecek bir siper belirlemiş ne başka birşey. Haydi ben gidiyorum diye dalıyor. Ve en kötüsü hakim tepeden aşağı iniyor ve dolayısıyla avantajını kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ates cektim, diğerleri kacsın diye falan büyük yalan zaten. mal gibi vurulup sorna vuruldum uruldum diye yardım ıstemesinden belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 abd askerlerinin kullandığı seramik plaka 3 tane 7.62mm'ye dayanır zaten. da evet pek mantıklı bir iş yapmamış, koşamıyorsun zaten o kayalık yamaçta. mesafe uzak diye kurtarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mal gibi hedef olmasını geçtim de 0:58de vuruluyor mu taşa takılıp düşüyor mu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bide videoyu gönderenin sitesi var, 2345435 tane video var ıraktan afganistandan http://funker530.prochan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Ya hani kafa kesme yokmu :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ne nub askermiş covering fire diye bi felsefe var lan.herkes koruma amaçlı kendini atsa ohoo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://postimage.org/image/fjtbu6cl3/ rütbe mi bu bişeye benzetemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 asker olsam boyle olucaktim demek ki, ama ben olurdum buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yaptığının hiç bi mantıgı yok acık hedef dolaşıyo ortalıkda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar