Pyro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 dogum gunun kutlu olsun karde$ım =) :tebrikz:[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 teşekkürler canım arkadaşım beraber nice yıllara.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
cmrownz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hepi pörtlek luci[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Daha yeni yaşlara hep beraber :) Dogum günün kutlu olsun[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 07 Kasım 2004 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Blackhand_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Nice mutlu yıllara.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Whea of The Lost Age İşte yeni aşkım :)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Doğum günün kutlu olsun. Nice yıllara... :tebrikz:[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Natural Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 kutlu olsun lucaswalker:-p[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Doğum günün kutlu olsun arkadaşım Lucas.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 nice senelere :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hepi börtley tu yuuu..[signature][hline]msn/mail mail icq
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 mutlu yıllar.[signature][hline]with the birds i share this lonely view.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Nice yıllara .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 İyi ki doğdun.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın.
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Nİce yıllara.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 kutlu olsun hadi bakalım :tebrikz:[signature][hline]Fire in the Darkness...
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 kutluuuu![signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Nice Mutlu Senelere[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN
Deltree Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Canım Benim Nice Mutlu Yıllara...[signature][hline]- SlayerTr - - SlayerTr'ye Üye Ol- - SlayerTr'de Chat Yap- - SlayerTr Forumlarını Oku-
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Kutlu olsuun..[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 k.o.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 nice yıllara[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Nice mutlu yıllara, doğumgünün kutlu olsuun...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hepi börtlek. :tebrikz:[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 nice yıllara[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected]
Öne çıkan mesajlar