PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 FUCKING BROODLORDS. http://i.imgur.com/OqGVW.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Saeros said: YAHU BOKUMU YAKSAM DAHA GÜZEL KOKAR, NE YAKIYOR BUNLAR DA BU KOKU GELİYOR, GÜZEL GÜZEL OTURAMAYCAK MIYIM LAN ASTIMIM TUTTU GENE BU ŞEREFSİZİN EVLATLARI YÜZÜNDEN, KODUMUNUN FAKİRLERİ bok yakınca nasıl kokuyor ki acaba merak ettim şimdi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 çekmeeee asfgqerhqeh lmrüğq ğl ğqerhl ikea masaları çok dandik içi boş bir yumruk atıyorsun elin içine göçüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Millet bu saatte alemden geliyor biz de uçağa binmek için bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Bazıları çok mutlu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 brüt maaşdan hesaplayınca yüksek gelir vergisine takılmak nedir ya...bir takılırsın anlarım 3 tane ayrı maaş aralığı koyup 125 ytl başlayan kesintiler ile 275 ytl kadar kesmek.. Ulan devlet gibi ben senin, ötv alırsın kdv alırsın maaş bodrosundan %33 kesersin..SGK için kesersin, 9 milyar ilk limit der kesersin...Neyin yüksek geliri ulan yazık günah şu çalışanlara...ne cevap vereceğimi bilemedim çocuklara. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 "oh çok maaş alıyorum! kesiyorlar!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bütün konsantrasyonumun içine etti, adi karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 dasaaa said: "oh çok maaş alıyorum! kesiyorlar!" abi çok maaşa 275tl kesilmez. benden en son 1k kadar kesilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 demek ki daha çok maaş alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yok ya benimki de az. senko çok alıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 avansım bugün yatsın laaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yok lan son maaşta bi kesinti yapmış ipneler zaten, gözümden iki damla yaş geldi bordro'ya bakarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 dostlar sağolsun kardeşim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 KÜFÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 senko said: yok lan son maaşta bi kesinti yapmış ipneler zaten, gözümden iki damla yaş geldi bordro'ya bakarken. 24bin yuronun kesintisi de koyar lan adama valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 abi en sevmediğim azeri huyu, işlerine gelmeyen şeylerehiç cevap vermiyorlar. adama bişi soruyorsun. x yz yapıldı mı falan gibi bişi. biraz hassas bi konuda bilgi almaya çalışıyorsun işte. ofis muhabbeti normal. adam bakıyor suratına boş boş hiç bişi demeden çayını içmeye devam ediyor biraz daha zorluyorsun. aynı tepki. biraz daha zorla farklı bişi sor yine öle bakıp duruyor. tepksizce baktıktan sonra çayını içiyor. lan LCD'yi kafanda kırıcam,dünyada ilk ve tek LCDkafasını gerçekten yaşayan adam olacaksın. yetmeyecek. LAPTOP ve KLAVYE kafasından sonra KASA kafasını da yaşayacaksına ve sonra da seni masa ile tanıştırıcam. kuzenim gibi masadan düşeceksin. ulan "SOLDAN SAĞA VELEDİ ZİNA ANLAMINA GELEN 3 HARFLİ KÜFÜLÜ BİR HİTAP ŞEKLİ" adam iplemezse bile "bilmiyorum" falan der lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ama azeri kizlari cok güzel oluyor mmmphss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 azeri kızlarla ilgili dasanın bi özel mesajı var. banlanmamış olsaydım ordan bi replik okurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 pm at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Seele benimle SC atmaya korkuyor. Oysa sparring partner lazım. Niye herkes tavuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 allahsiz sc oynucam derken LoL'a merak sardim hatta ekledim seni ama kabul etmedin heralde. özelden gönderiyorum niki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Seele said: ama azeri kizlari cok güzel oluyor mmmphss... Kızlar leş evlenenler güzel diye demişlerdi, kaş bıyık olayı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Seele said: allahsiz sc oynucam derken LoL'a merak sardim hatta ekledim seni ama kabul etmedin heralde. özelden gönderiyorum niki. Ekledim şu an, offline görünüyosun. Lakin West'teyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 is yerindeyim aksama atariz. 7-8 gibi online oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar