Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 haxorlar elenir ya, alsın abi millet oyuncu yok anasını satim 15 dakka oyun gelsin diye beklenir mi amQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 50k oyuncu vardı ya css ve 1.6'yı geçmişti zaten go, oyuncu sorun değildi :( haxorların elenmesi de sorun değil, overwatch geldiğinden beri en fazla 2-3 gün yaşayabiliyor ama sorun o 2-3'de yarattıkları kaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 steam level seçeneği olsa keşke matchmaking'de fln. 5-10 levelin altı gelmesin diye. çakma hesaplarla giremese kimse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 yeni başlayanlara hangi modu önerirsiniz,casual falan bişeyler var ondan mı gireyim yoksa browser'dan rastgele serverlarda mı çiğneneyim ? feci unutmuşum oynamayı ya,en son 1.6 falan oynamıştım şu an botlar şamar oğlanı yaptı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 competitive girebilirsin. rakip ona göre geliyor zaten. casual dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ben de aldım 5 dolara hayatımda kantır oynamadım şimdi ezilmeye hazırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 1 saat oynadım oyun inanılmaz garip geldi orjinal cs'den sonra. orjinal cs derken en son 2001'de falan oynamıştım herhalde. oyunda bir garip var, vuruş hissi mi yok derler mermi mi sanki yerine gitmiyor derlr bilemedim. 100 ping oynuyorum aslında, hani pingten diyeceğim. oturmuşum, cursor yumulmuş, recoil yok e yine adam dmg almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 velkam tu cesego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 çıktığından beri böyle mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ekmeksin daha normaldir birkaç ay oyna sürekli belki düzelir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 alincak bisiy mi bu deger mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yok canım orada soru işareti yok, fena kötüyüm de oyun tarafında bir sıkıntı var mı diye soruyorum :) yoksa patatesliğimin farkındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 valla oyunla ilgini bi sıkıntı yok şu an ama pingin kötüyse, bağlantıda loss varsa falan normal. ama benim tahminim patateslikten birkaç gün oyna fark edecen botlarla trainingde oyna bak orada nasıl vuruş hissiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 competitive match'e giriyorum genelde rus veya almanlarla bir araya koyuyor, ping hiç 100'un altına inmiyor ama, region ayarı vs. var mı, nasıl daha düşük pingle oynayabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ben comp 40-50yle oynuyorum abi luxenburg serverlarına atıyo. ayarlarda bi hede var, max ping onu 60a 70e falan çek. tabii bağlantın çok dandikse, istanbul dışındaysan falan bu sefer hiç server bulamayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 eyvallah botlarla oynayayım, eğer hala aynı şekilde hissedersem rafına koyarım, başka bir bahara artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 multi de hack mack hile hurda yapan cok cikiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 arada çıkıyo ama eziyoz başlarını overwatch reportin~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ii alayim bari beni de ekmek yaparsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1005428_596352927063591_1701727738_n.jpg http://www.oyunguru.com/asus-rog-cup-csgo-turnuvasinda-degisiklik patiden 1 2 eli yüzü düzgün adam çıkarsa katılabiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 iyi ya şu oyuna tekrar biraz can gelir. eğlenir ederiz infernoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Of oduller en low tier... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Biz yapaydık bir turnuva, sequo da sponsorumuz olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 1.'lik ödülü hoş ama gerisi çöp. adekste 50 saat pc kullanımı sdfghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 biz 3 kişiyiz 2 kişi daha arıyoruz. hedefimiz 1 el almak olucak heralde bütün pro takımlar katılıyormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar