Warhero Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Yoo. Oyun sadece uçaktan atlamaktan ibaret değil. Diğer oyunlarda olmayan silah çeşitliliği var, bu oyunun çatışma tarzını CS, COD türevi oyunlardan daha çok seven var, oyun modlarını daha taktiksel bulan var, COD'daki killstreak'i sevmeyen var. Baya oynayan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 cs 1.5 ve 1.6da surf ve war3ft modlarını çok severdim var mı cs:go'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Warhero said: Yoo. Oyun sadece uçaktan atlamaktan ibaret değil. Diğer oyunlarda olmayan silah çeşitliliği var, bu oyunun çatışma tarzını CS, COD türevi oyunlardan daha çok seven var, oyun modlarını daha taktiksel bulan var, COD'daki killstreak'i sevmeyen var. Baya oynayan var. abi şu dediklerinin hiç biri bi uçaktan atlayıp karşıdan gelen jeti kullanan adama havada headshot çekmenin hazzına eş değil biliyosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Hazzına bir şey demedim dikkat edersen. O ayrı konu, nerden geldiğini de anlamadım. "Tek ilgi çekici yanı" demişsin ona cevap yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Peki abi, tecrübelisin lafım olmaz. Ama bi uçaktan atlayıp havada..... tamam sustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 euheuheuahuduauhdhua :D:D:D:D:D havada head shot ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 quatermain said: euheuheuahuduauhdhua :D:D:D:D:D havada head shot ... yalan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ben bu aralar competetive mode a sardım akşamları toplaşıyoruz ekleyin beni beraber oynayalım. aiko1905 kullanıcı adım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 mirage'da zevkli comp maçları dönüyo bu aralar üst ranklerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 indirime girse direk alıcam,girmedi bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Silphatos said: mirage'da zevkli comp maçları dönüyo bu aralar üst ranklerde ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 çavuş musun olm sen hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 geçen inv gelmiş ama uyuyacaktım tam gelemedim. düzenleyin de 2 el ezeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Densiz said: http://obsproject.com/ bununla kaydediyorsun. İstersen canlı yayın, istersen local bazlı (istersen her ikiside). Ayarları biraz kurcalaman gerekir anlayabilmek için. Program hem kaydeder, hemde codec ile sıkıştırır. Bir daha convertle felan uğraşmazsın. Ayrıca oyunları directx üzerinden kaydedeceği için fps sorunu yaşamazsın. Masaüstünüde kaydetsen pek sorun etmez. Camtasia vs. gibi programların içine girersen çıkamazsın. Hem gereksiz vakit alır işlemler hemde gereksiz pc yi kasabilir. şu programı kullanmayı beceremedim. güzel bir şeye benziyor. streaming istemiyorum sadece kaydetsin istiyorum. recording değilde preview yapabiliyorum. sinirim bozuldu o kadar tutorial vs okudum izledim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 o twitch vs. gibi kayıt gösteren yere tıkladığında "local" e çevireceksin. Olay bu kadar basit. Geri kalan şeyler ise ayarları. Aslında basit bir program, pek zorlayacak birşeyi yoktur ama birşeyleri atlamışsın demekki. Programda gözden kaçırabileceğin tek birşey olabilir, o da "renk" kalitesini görmeyip, kötü kayıt yaparsın. Ayarlarda "16 noktadan örnek al, 32 noktadan örnek al" gibi şeyler vardır. İlk ayarı en düşük seviyede. Daha yüksek kalite için çözünürlük vs. yeterli gelmez bu ayarı yükseltirsin. şu altdakilere göz atarsın. Ben bakmadım neler var diye fakat google a yazdığımda bunlar çıktı. http://www.youtube.com/watch?v=ABiIbYYMVno http://forum.donanimhaber.com/m_71196505/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 indireme girer mi yakın zamanda tekrar ya da 15$ dan ucuza alacağımız yer var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 steam summer sale olacak yakında deniyordu o ara kesin girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bu ranklar neye göre belirleniyor ? master guardian 2 verdi 10 galibiyet sonunda iyi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 kurdum yine çok özlemişim yea. kulaklığım yok ama resmen sağır gibi oynuyorum çok korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Aiko said: bu ranklar neye göre belirleniyor ? master guardian 2 verdi 10 galibiyet sonunda iyi mi ? k/d, galibiyet, takımındakilerin rank, karşıdakilerin rank ve bilinmeyen bi sürü şeyden hesaplanıyo rank ama en çok etki eden galibiyet sağdaki ilk 3 sweet spot bence mm'in, onların altı yeto üstü de hileci kaynıyo. overwatch sistemi güzel oldu gerçi, eskisi kadar bariz haxor görmüyorum artık, arada da gelen 2 3 tane report demosu izleyip cezalandırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 dün 2 maç kaybettim düştü master guardian 1'e rankim. ama ikisinde de 1. bitirdim mapleri fayda etmedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 en fazla galibiyet mağlubiyet etkiliyo işte, ben 2 3 aydır şerif yıldızında takılı kaldım ne kadar kazansam da kaybetsem de düşmüyor. win sayısı abarttıkça herhalde zırt pırt rank değiştirmiyo veya kaybettiklerim kazandıklarım bala birbirini nötrledi aylar boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Densiz said: o twitch vs. gibi kayıt gösteren yere tıkladığında "local" e çevireceksin. Olay bu kadar basit. Geri kalan şeyler ise ayarları. Aslında basit bir program, pek zorlayacak birşeyi yoktur ama birşeyleri atlamışsın demekki. Programda gözden kaçırabileceğin tek birşey olabilir, o da "renk" kalitesini görmeyip, kötü kayıt yaparsın. Ayarlarda "16 noktadan örnek al, 32 noktadan örnek al" gibi şeyler vardır. İlk ayarı en düşük seviyede. Daha yüksek kalite için çözünürlük vs. yeterli gelmez bu ayarı yükseltirsin. şu altdakilere göz atarsın. Ben bakmadım neler var diye fakat google a yazdığımda bunlar çıktı. http://www.youtube.com/watch?v=ABiIbYYMVno http://forum.donanimhaber.com/m_71196505/tm.htm ilk yaptığım şey o oldu ztn. kayıdı başlatamıyorum. preview i başlatabiliyorum oyundayken oda kayıt yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 preview normal kayıt yapmıyor ise, bir şekilde LOCALE alamıyorsundur. Dosyaları üst üste yazıyorsa eğer klasörü göster dosya ismi ver. Daha sonra yeniden tıkla ve dosya adını sil sadece klasör yolu görünsün. Dediğim gibi önizleme normalse sorun diske yazamamak. O yüzden local e kaydettiğinden vs. emin ol (tabiki dikkat etmişsindirde yinede söyleyeyim dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Aiko said: dün 2 maç kaybettim düştü master guardian 1'e rankim. ama ikisinde de 1. bitirdim mapleri fayda etmedi yani. dün benim internet ağladı ya. ilk yenilgin o yüzden =) p.tesi girerim anca ben. akk sıfırlanınca. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar