Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 combo cektim ondan. toplayalim bi' 5 kisiyi, en kotu stat kimdeyse ona actiririz ahahfsdkfaj. ama grup ortalamasini aliyordur iyi kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Silphatos said: niye 5 cümle yazdın, okuyamadım şimdi işte cevap veremiyorum. akşama hazırlanın akacaz, ama bu sefer başka birine toplatalım takımı yoksa rakipler daha da bi testisli gelecek ben açarsam matchmakingi steam'den haber ver panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 +1 arıyoruz ağır maç dönecek. paticik serverina girsin gelecek olan cabıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 fps'den soğuttunuz amk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 adamlar biz alışamayalım diye her şeyi yaptı arkadaş, wall hack bile açtılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 deno romanyadan galiba bir pub serverı var 40 kisilik falan, öyle oyunlara gir orda daha rahat hayatta kalırsın takım hatalarını örter falan, alısman kolay olur. Bence, az kişilik oyunlarda alışman çok daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 less qq more pew pew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 abi takımlar dengeli olsa, bir de düzgün bir map olsa alışılır nedir ya allahın counter'ı. bas bas bağırdık o kadar sallamadınız. alacağınız olsun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 noldu herkes silp'in takimina gecti, bu da onun hosuna gitti di mi? asejlksajlksdhaflks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 15-15 bitti abi map,daha nasıl denge olcak. en sonra revayla 2v4 kaldık gerçi lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 14-14'tü slip map'e res atıp çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 hayır 2 aydır oynuyor olsam anlicam, iki gün önce yükledim oyunu. elimiz zaten alışmış tps'ye, iki ısınalım diye giriyoruz yok ammo camp'ler, yok mapin dışından flash gelir. hayattan soğudum, haftasonu stres atacağımı streslendim daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Fortuna said: 14-14'tü slip map'e res atıp çıktı niye çaktırıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 abi uzunda flash olayi en az 5 senedir var oyunda ama. 2 aydan kaynakli bi' durum degil yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 engelleme nefretimi, dertliyim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ahahahdslkjhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 hazırım, yarın gelin http://i.imgur.com/wnO1s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 k/d yerlerde nereye hazırsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 dm'da min. 3 bilemedin 2.5 k/d yapman lazım hazır olabilmen için, 1 bile yapamamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 -Deno- said: hazırım, yarın gelin aşırı derecede iyi rakiplere karşı aşırı derecede iyi turnuvalarda oynamadıktan sonra DM de niye zaman kaybediyorsunuz ki? ahh ahh aimi 2.plana atmayı öğrenebilseydik wcg 92de final oynardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 -Deno- said: hayır 2 aydır oynuyor olsam anlicam, iki gün önce yükledim oyunu. elimiz zaten alışmış tps'ye, iki ısınalım diye giriyoruz yok ammo camp'ler, yok mapin dışından flash gelir. hayattan soğudum, haftasonu stres atacağımı streslendim daha fazla. Ben dedim sana öyle dandik oyunlarla vakit harcama diye. Dinlemiyon ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 -Deno- said: hazırım, yarın gelin http://i.imgur.com/wnO1s.jpg adam girmiş deathmatch serverına, killeri almış almış, serverın ilk 5'i oyundan çıkınca bu da 2. olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 akşama bu screenshotı print edip ağzınıza sokuyor olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Revangelis said: k/d yerlerde nereye hazırsın sdf abi dün bıçakla bile daha iyiydim lol silahlara ısınma manasında hazırım dedim za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 üzülme deno biz seni böyle de seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar