Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polisiye diziler (yabancı, güncel)

Bone

Öne çıkan mesajlar

Myshkin said:

paticikte az takip edilmesinin sebebi vasat olmaları.

bones meh
csi izlenebilir
ncis america fuck yeah vasatı
ncis la ilkinden bile kötü
law & order svu aralarında en beğendiğim ama vasat
criminal minds güzel görünümlü saçma vasat

ona bakarsan pati forumlarının en sevdiği dizilerden spartacus, rome, oc, oz, prison break, lost, breaking bad gibi diziler de çok vasattı.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

oz, breaking bad falan orda yazdığın tüm dizileri yanyana dizer ham yapar.

neye göre, kime göre...

breaking bad'in her bölümünü izlediysen dizinin mantığını çözmüş ve sevmemiş olsan da bi iz bırakmıştır.
csi'ın yanına bile yaklaşmadan önyargılı bi bakış atıp "ben eminim boktan bu" demişsen, sevebileceğin bi dizi olsa da karalamayı tercih edersin.

bunun gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Babam CSI izlerdi, denk gelir bakardım ben de. Pek o tarz dizileri sevmiyorum. Castle izlememin tek nedeni 5 yıldır karakterlerin etkileşimi, poliseyinin ikinci planda olması.

Polisiye olarak iyi olduğunu görebiliyorum ama polisiye seven biri değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

diğer hiçbirşeye bulaşmadan sadece

rome ve spartacus'u yanyana kullanırken birinin ne kadar olduğundan diğerinin ne kadar iyi olduğundan falan bahsediyosun sandım.

beynim ne söylediğini anlamaya çalışırken zorlandı gerçekten.

rome gibi godtier bir diziyi sıpirtiküzle şeyapmak.

spartaküzü izlerken çok büyük keyif aldım ama baya kötü bir dizi aslında dfhkd ama inanılmaz eğlenceli mi? evet. fakat rome apayrı birşey lan. ayıp

gerçi bonek bu 10 dakika oynadığı oyuna 1 sayfa yorum yapan adamdan beklerim fragman izleyip laf etmesini
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Prison Break 2 sezon, Lost 2 sezon izledim; ikisi de iyi başlayıp "bu ne be!" tepkisi verdiren vasat dizilerdi. Özellikle dizinin bütün olarak incelenmesi gerektiğini düşünürsek.

Rome çok iyi dizi ama.

Yine Spartacus'den de, Lost'tan da çok daha iyi diziler var. Dead Like Me mesela tur bindirir ikisine de. Firefly, Farscape filan daha öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...