Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 the wire evet kafalar karışmış dfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 The Wire. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 friends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Myshkin said: paticikte az takip edilmesinin sebebi vasat olmaları. bones meh csi izlenebilir ncis america fuck yeah vasatı ncis la ilkinden bile kötü law & order svu aralarında en beğendiğim ama vasat criminal minds güzel görünümlü saçma vasat ona bakarsan pati forumlarının en sevdiği dizilerden spartacus, rome, oc, oz, prison break, lost, breaking bad gibi diziler de çok vasattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Behzat ç TOPLUMUMUZA YAPANÇI DIZI CEKYELER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Bone said: ona bakarsan pati forumlarının en sevdiği dizilerden spartacus, rome, oc, oz, prison break, lost, breaking bad gibi diziler de çok vasattı. oz, breaking bad falan orda yazdığın tüm dizileri yanyana dizer ham yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Elementary ve Castle. Başka izlemiyorum polisiye. Elementary konusundada emin değilim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Myshkin said: oz, breaking bad falan orda yazdığın tüm dizileri yanyana dizer ham yapar. neye göre, kime göre... breaking bad'in her bölümünü izlediysen dizinin mantığını çözmüş ve sevmemiş olsan da bi iz bırakmıştır. csi'ın yanına bile yaklaşmadan önyargılı bi bakış atıp "ben eminim boktan bu" demişsen, sevebileceğin bi dizi olsa da karalamayı tercih edersin. bunun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 2 bölüm izleyip yorum yapmam zaten yukarıda vasat diye yazdığım dizilerin toplam bölümlerinin çoğunluğunu izlemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Babam CSI izlerdi, denk gelir bakardım ben de. Pek o tarz dizileri sevmiyorum. Castle izlememin tek nedeni 5 yıldır karakterlerin etkileşimi, poliseyinin ikinci planda olması. Polisiye olarak iyi olduğunu görebiliyorum ama polisiye seven biri değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 GERGE said: Elementary ve Castle. Başka izlemiyorum polisiye. Elementary konusundada emin değilim hala. elementary değer mi izlemeye? Ben polisiye dizi sevemiyorum nedense. Hepsi aynı geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Bilmiyorum abi. Üçüncü bölüm biraz daha Holmes&Watson havalarına girmezse bırakacağım. Karakterlerin adı aynı gibi şu anda. Sherlock Holmes uyarlaması diye gelmeseydi daha izlenir olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Bone said: ona bakarsan pati forumlarının en sevdiği dizilerden spartacus, rome, oc, oz, prison break, lost, breaking bad gibi diziler de çok vasattı. wtf did i just read? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 diğer hiçbirşeye bulaşmadan sadece rome ve spartacus'u yanyana kullanırken birinin ne kadar olduğundan diğerinin ne kadar iyi olduğundan falan bahsediyosun sandım. beynim ne söylediğini anlamaya çalışırken zorlandı gerçekten. rome gibi godtier bir diziyi sıpirtiküzle şeyapmak. spartaküzü izlerken çok büyük keyif aldım ama baya kötü bir dizi aslında dfhkd ama inanılmaz eğlenceli mi? evet. fakat rome apayrı birşey lan. ayıp gerçi bonek bu 10 dakika oynadığı oyuna 1 sayfa yorum yapan adamdan beklerim fragman izleyip laf etmesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Prison Break 2 sezon, Lost 2 sezon izledim; ikisi de iyi başlayıp "bu ne be!" tepkisi verdiren vasat dizilerdi. Özellikle dizinin bütün olarak incelenmesi gerektiğini düşünürsek. Rome çok iyi dizi ama. Yine Spartacus'den de, Lost'tan da çok daha iyi diziler var. Dead Like Me mesela tur bindirir ikisine de. Firefly, Farscape filan daha öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 breaking bad vasat dizi o konuda haklı bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ya orda oz'la prison break yanyana duruyor allahım kendimi çıldırıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 rome'un neresi godtier ya bırak be olm kim kimin neresinde kim kimin üstünde içerikli bi dizi izliyorsan sonra polisiye dizileri eleştiriyorsan senin hatan bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 THE WIRE THE SHIELD GERİSİ BOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yılan hikayesi: memoli'nin yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 luther'i izledim. BAYA iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 wired cok yavas ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ilk bölümünde uyumuştum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 wire yavaş evet. ilk sezonu bitirirsen devamı 10 saniye falan polisiye dizi sınıfında gelmiş geçmiş en iyi sahne benim gözümde şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Silphatos said: THE WIRE THE SHIELD GERİSİ BOK sherlock izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar