unity100 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 bu kadar tansiyon yapmissiniz bannerlord icin. Brytenwalda kesmiyor mu. kol gibi mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Prophecy of Pendor daha guzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 ikisini de denedim. Brytenwaldanin realizmi, zorlugu, detayi, atmosferi acaip. Daha 1 kere bitirmedim oyunu 10-20 kere tekrar basladim. Su anda kelt olarak kurdugum kucuk bi kingdom var. Stabil bir kingdom kurana kadar kac oyun gecti. Hatayi affetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 hala yarı buçuk türkçe mi vikings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Vikings kutusuyla duruyor hala evde yukledim beğenmedim çıktım. Brytenwalda çakması güzel değil:D... Brytenwalda da bilemedim Britanya çevresi mi ilgimi çekmedi anlamadım sarmadı bir turlu. Factionlar sistemi güzel, gerçekçilik fena değil, lore iyi ama bilemedim. POP u ben daha bitiremedim 400 Saati geçmiştir herhalde; kendi factionumu yaratcam, knightlarım ejder olcak diye çook kasıyorum. Zaten oyunun ilk 40 saati elf silahlarına ulaşmakla geçti :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 unity100 said: Brytenwalda nerden indirebiliriz bunu çünkü bayadır uğraşmadım m&b modlarıyla bilemiyorum hangisi up-to-date hangisi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 steam atolyede mevcut, dün oynadım biraz, atlar 3000 birim olunda borç para alıp, bandit avladım, 2 günde geri ödedim borcumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Saeros said: unity100 said: Brytenwalda nerden indirebiliriz bunu çünkü bayadır uğraşmadım m&b modlarıyla bilemiyorum hangisi up-to-date hangisi değil https://forums.taleworlds.com/index.php?topic=316790.0 Repolished versiyonunu indir. diger versiyonlari degil. reworked cok yeni, daha onceki versiyonlar repolished ve reworked gibi ince fixlenmis degil. onceki versiyonlar da stabil ve uzun suredir duzgun, guzel calisan versiyonlar ama repolished vs kucuk bir suru gelistirme ve iyilestirmelerle geliyor. bende repolished var 2-3 senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 feamer'ın dediği gibi steam workshop'tan indirdim orda da zaten repolished varmış isimler filan çok yabancı geliyor ama bakalım girdim birinin ordusuna dolaşıyoruz etrafta şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 lordun ordusuna mi girdin. voyyy. ogrenecegin cok sey var oyunda daha viyyy. forumundan biraz guide falan oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 valla ben, pagan bir irish olarak khigterrant takılıyorum, bandit, rider falan kovalıyorum, 20 kişik frank ve dane pirate güzel deneyim ve para bırakıyor, 10 gün oldu galiba, yancıları toparlıyorum, 7-8 kişi oldu galiba, altlarına eşşek falan çektim... düz oyundan ve bir medieval modu vardı ondan daha güzel duruyor şu an bu şekilde oynarken ama atlı okçuluk sıkıntılı o ayrı ha birde ağır zırh giydiğinin zaman vuruşa dez avantaj almasını pek beyenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 indirime giriyor mu bu almışken full alayım dedim de 70tl şu an. eski oyun fazla geldi. hoş yenisi 3 sene sonra gelecek benim anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Abi oyunun full ü diye bişey yok ki. Baş warband geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 unity100 said: lordun ordusuna mi girdin. voyyy. ogrenecegin cok sey var oyunda daha viyyy. forumundan biraz guide falan oku. arkamı devlete yasladım abi işte mis gibi memur kafası ama daha önce başka bi modda da aynı şeyi yapmıştım baya ekşın da dönüyodu orda, bu sefer çok sakin bi bölge/krallık seçmişim, anca 1 saat boş boş dolaştıktan sonra factions sekmesine bakmak aklıma geldi; meğer kimseyle savaşta değilmişiz gg. ama böyle gitmez, sıkıldım yani çıkar sağa sola sataşırım bi daha girdiğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 baktım paket içeriğine evet iki tane de eski oyun var sanırım mount&blade - bi de m&b with fire & sword diyor ama iki tane dlc var sanırım napoleonic wars ve viking conquest. bunlar gerekli mi peki ? yoksa default olanı alayım sonra mı bunları alayım sıkıldıkça ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 warband al takıl abi, yemişim vikingini bir sürü mod var zaten takılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Saeros said: unity100 said: lordun ordusuna mi girdin. voyyy. ogrenecegin cok sey var oyunda daha viyyy. forumundan biraz guide falan oku. arkamı devlete yasladım abi işte mis gibi memur kafası ama daha önce başka bi modda da aynı şeyi yapmıştım baya ekşın da dönüyodu orda, bu sefer çok sakin bi bölge/krallık seçmişim, anca 1 saat boş boş dolaştıktan sonra factions sekmesine bakmak aklıma geldi; meğer kimseyle savaşta değilmişiz gg. ama böyle gitmez, sıkıldım yani çıkar sağa sola sataşırım bi daha girdiğimde merc olmak memir olmak gibi calis calis elinde ne kaldi... brytenwalda da da kendi isini kurmak en hayirlisi, karlisi. kendi kendinin patronu olmak gibi yok. Jeeztro said: baktım paket içeriğine evet iki tane de eski oyun var sanırım mount&blade - bi de m&b with fire & sword diyor ama iki tane dlc var sanırım napoleonic wars ve viking conquest. bunlar gerekli mi peki ? yoksa default olanı alayım sonra mı bunları alayım sıkıldıkça ? unut onlari. mount blade warband + brytenwalda ihtiyacin olan sey. viking conquest zaten brytenwalda mod takiminin brytenwaldadan sonra yaptigi bir mod. brytenwalda cok daha genis ve detayli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 napolyonun multisi baya zevkli oluyo aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Cuce ti görünce konuda dedim herhalde 3 sene sürmez demeye gelmiştir diye ümitlendim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Feamer said: ha birde ağır zırh giydiğinin zaman vuruşa dez avantaj almasını pek beyenmedim haydaa, bu ne yaa? elinize ara sira kitap alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 fire and sword değmez pek. napolyon ve native deli gibi oynuyorum hala. baya yüzlerce oyuncu devamlı aktif azalmadan. viking conquest multisi de güzeldi de release sorunlu diye çok oyuncu kaybetti sonra toparladılar. free weekend'de min 50vs50 güzeldi. kalkana balta vurup psikolojik buff falan da koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 napolyon multi-only, fire & sword bayağı geniş kapsamlı single-player total conversion. napolyon alma hatasına düştüm, düşmeyin sp istiyorsanız. fire & sword eğer setting ile ilgiliyseniz fena değildi ama tüfeng devri olduğundan beni bir yerde sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 kalkana vurma falan onlarin hebisi brytenwaldadan geliyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Seru said: Feamer said: ha birde ağır zırh giydiğinin zaman vuruşa dez avantaj almasını pek beyenmedim haydaa, bu ne yaa? elinize ara sira kitap alin. boş konuşmayın iki dakika ya, oksijene yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Feamer said: Seru said: Feamer said: ha birde ağır zırh giydiğinin zaman vuruşa dez avantaj almasını pek beyenmedim haydaa, bu ne yaa? elinize ara sira kitap alin. boş konuşmayın iki dakika ya, oksijene yazık kitap demis o emmeee, Brytenwaldanin icine konmus olan tarih, lore (gercek), kultur, saga ve hikayeleri kitapla gorebilmesi/okuyabilmesi icin bi araba kitap okumasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar