Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade II: Bannerlord

progamer

Öne çıkan mesajlar

Vikings kutusuyla duruyor hala evde yukledim beğenmedim çıktım.
Brytenwalda çakması güzel değil:D...

Brytenwalda da bilemedim Britanya çevresi mi ilgimi çekmedi anlamadım sarmadı bir turlu. Factionlar sistemi güzel, gerçekçilik fena değil, lore iyi ama bilemedim.

POP u ben daha bitiremedim 400 Saati geçmiştir herhalde; kendi factionumu yaratcam, knightlarım ejder olcak diye çook kasıyorum. Zaten oyunun ilk 40 saati elf silahlarına ulaşmakla geçti :).
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

unity100 said:

Brytenwalda

nerden indirebiliriz bunu
çünkü bayadır uğraşmadım m&b modlarıyla bilemiyorum hangisi up-to-date hangisi değil

https://forums.taleworlds.com/index.php?topic=316790.0

Repolished versiyonunu indir. diger versiyonlari degil. reworked cok yeni, daha onceki versiyonlar repolished ve reworked gibi ince fixlenmis degil. onceki versiyonlar da stabil ve uzun suredir duzgun, guzel calisan versiyonlar ama repolished vs kucuk bir suru gelistirme ve iyilestirmelerle geliyor.

bende repolished var 2-3 senedir.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben, pagan bir irish olarak khigterrant takılıyorum, bandit, rider falan kovalıyorum, 20 kişik frank ve dane pirate güzel deneyim ve para bırakıyor, 10 gün oldu galiba, yancıları toparlıyorum, 7-8 kişi oldu galiba, altlarına eşşek falan çektim...

düz oyundan ve bir medieval modu vardı ondan daha güzel duruyor şu an bu şekilde oynarken ama atlı okçuluk sıkıntılı o ayrı

ha birde ağır zırh giydiğinin zaman vuruşa dez avantaj almasını pek beyenmedim
Sosyal ağlarda paylaş

unity100 said:

lordun ordusuna mi girdin.

voyyy. ogrenecegin cok sey var oyunda daha viyyy.

forumundan biraz guide falan oku.

arkamı devlete yasladım abi işte mis gibi memur kafası
ama daha önce başka bi modda da aynı şeyi yapmıştım baya ekşın da dönüyodu orda, bu sefer çok sakin bi bölge/krallık seçmişim, anca 1 saat boş boş dolaştıktan sonra factions sekmesine bakmak aklıma geldi; meğer kimseyle savaşta değilmişiz gg.

ama böyle gitmez, sıkıldım yani çıkar sağa sola sataşırım bi daha girdiğimde
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

unity100 said:

lordun ordusuna mi girdin.

voyyy. ogrenecegin cok sey var oyunda daha viyyy.

forumundan biraz guide falan oku.

arkamı devlete yasladım abi işte mis gibi memur kafası
ama daha önce başka bi modda da aynı şeyi yapmıştım baya ekşın da dönüyodu orda, bu sefer çok sakin bi bölge/krallık seçmişim, anca 1 saat boş boş dolaştıktan sonra factions sekmesine bakmak aklıma geldi; meğer kimseyle savaşta değilmişiz gg.

ama böyle gitmez, sıkıldım yani çıkar sağa sola sataşırım bi daha girdiğimde

merc olmak memir olmak gibi calis calis elinde ne kaldi...

brytenwalda da da kendi isini kurmak en hayirlisi, karlisi. kendi kendinin patronu olmak gibi yok.

Jeeztro said:

baktım paket içeriğine

evet iki tane de eski oyun var sanırım
mount&blade - bi de m&b with fire & sword diyor

ama iki tane dlc var sanırım napoleonic wars ve viking conquest. bunlar gerekli mi peki ? yoksa default olanı alayım sonra mı bunları alayım sıkıldıkça ?

unut onlari. mount blade warband + brytenwalda ihtiyacin olan sey.

viking conquest zaten brytenwalda mod takiminin brytenwaldadan sonra yaptigi bir mod. brytenwalda cok daha genis ve detayli.
Sosyal ağlarda paylaş

fire and sword değmez pek. napolyon ve native deli gibi oynuyorum hala. baya yüzlerce oyuncu devamlı aktif azalmadan.

viking conquest multisi de güzeldi de release sorunlu diye çok oyuncu kaybetti sonra toparladılar. free weekend'de min 50vs50 güzeldi. kalkana balta vurup psikolojik buff falan da koymuşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

napolyon multi-only, fire & sword bayağı geniş kapsamlı single-player total conversion. napolyon alma hatasına düştüm, düşmeyin sp istiyorsanız. fire & sword eğer setting ile ilgiliyseniz fena değildi ama tüfeng devri olduğundan beni bir yerde sıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

Seru said:

Feamer said:

ha birde ağır zırh giydiğinin zaman vuruşa dez avantaj almasını pek beyenmedim

haydaa, bu ne yaa? elinize ara sira kitap alin.

boş konuşmayın iki dakika ya, oksijene yazık

kitap demis o emmeee, Brytenwaldanin icine konmus olan tarih, lore (gercek), kultur, saga ve hikayeleri kitapla gorebilmesi/okuyabilmesi icin bi araba kitap okumasi lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...