Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 @Vodan öyle deme o araba ile nerden baksan 60k-70k gidip geldim şehirlere çok şükür hala yaşıyorum. Ama haklısın binilcek araba değil =/ keşke fiesta alsalar.
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Selam, Son zamlardan sonra bence dieselden şaşmamak gerek. Saygılar.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Linea,accent,fluence,fiesta bu modeller oldukca ekonomik.
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Selam, Otomatik vites seçeneği var mı hepsinde? Fluence biraz iri değil mi?! Saygılar.
Almas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Ben şirketime 2. el nissan almera aldım 2 adet brc lpg taktırdım 1.5 cift egzantrik ve zincirli sistem oldugu icin triger fln derdi yok bakım masrafı ucuz yakıt lpg de 190 kurus yakıyor kullanımı kolay vs :) illa 0 alacam diyorsanız Polo Clio Fiesta Megane Kangoo ve özellikle Linea oneririm ben 1 tane daha arac alcam bunu Linea Almayi planlıyorum
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sorması ayıp sen ne iş yapıyorsun yaf? hobi olarak araba almalar fln sdf
fenn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 fiat linea birde 34 plaka oldu mu tamamdır
Almas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 senko said: sorması ayıp sen ne iş yapıyorsun yaf? hobi olarak araba almalar fln sdf ihracat ithalat Arap ülkeleriyle çalışmaktayim
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 merhaba, not ettim hepsini, tesekkur ederim.
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 BabacumMostors said: kiralama seçeneğini direk es mi geçtin? avantajlarindan dolayi su asamada lease dusunuyorum ancak kiralama dusunmuyorum. Kemerburgaz a tasimiyorum ofisi, vazgectik ondan, dolayisi ile yapilacak km sinirli. sinirli bir km uzerinden lease ile anlasmak aylik kiralamaya gore daha avantajli bana su anda.
Öne çıkan mesajlar