Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 @Vodan öyle deme o araba ile nerden baksan 60k-70k gidip geldim şehirlere çok şükür hala yaşıyorum. Ama haklısın binilcek araba değil =/ keşke fiesta alsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 otomatik linea lar kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 alfo romiyo culyetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 punto otomatikler de 33 liraymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Selam, Son zamlardan sonra bence dieselden şaşmamak gerek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Linea,accent,fluence,fiesta bu modeller oldukca ekonomik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Selam, Otomatik vites seçeneği var mı hepsinde? Fluence biraz iri değil mi?! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Ben şirketime 2. el nissan almera aldım 2 adet brc lpg taktırdım 1.5 cift egzantrik ve zincirli sistem oldugu icin triger fln derdi yok bakım masrafı ucuz yakıt lpg de 190 kurus yakıyor kullanımı kolay vs :) illa 0 alacam diyorsanız Polo Clio Fiesta Megane Kangoo ve özellikle Linea oneririm ben 1 tane daha arac alcam bunu Linea Almayi planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sorması ayıp sen ne iş yapıyorsun yaf? hobi olarak araba almalar fln sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 fiat linea birde 34 plaka oldu mu tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 accent alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 senko said: sorması ayıp sen ne iş yapıyorsun yaf? hobi olarak araba almalar fln sdf ihracat ithalat Arap ülkeleriyle çalışmaktayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ford focus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 merhaba, not ettim hepsini, tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 BabacumMostors said: kiralama seçeneğini direk es mi geçtin? avantajlarindan dolayi su asamada lease dusunuyorum ancak kiralama dusunmuyorum. Kemerburgaz a tasimiyorum ofisi, vazgectik ondan, dolayisi ile yapilacak km sinirli. sinirli bir km uzerinden lease ile anlasmak aylik kiralamaya gore daha avantajli bana su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar