bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 naylon diyor abi, naylon cüzdan mı taşıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Selam, Sırf şu kalınlık sebebiyle gayet kullanışlı. Cargo pantalon giyip de o kalın derileri taşımak çok komik oluyor. Ama bu gayet rahat :) Hanıma da kırmızısını almıştım, oldukça memnun. 5 yıldır sorun çıkarmadı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 ooo hanımda çok enteresanmış, bizimkinin cüzdanı kabine almıyorlar uçarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 düz. bodoz. ucuz. http://www.morhipo.com/beymen-100469230-kartvizitlik/709750/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 gençler ne tarz bir cüzdan kullanıyorsunuz ya, az tavsiye verin burdakiler kesmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 http://st.depositphotos.com/1011976/1835/i/950/depositphotos_18350413-stock-photo-roll-of-money.jpg parayı böyle http://i.hizliresim.com/ojEB19.jpg kartları da böyle taşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Derimod'da guzel cuzdanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 benjaniyle kardeş mişiz mk. BENİM FENERLİ KARDEŞİM OLAMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 ben hala armut gibi nüfus cüzdanı falan taşıyorum ya, ehliyet yetiyorsa sırf kartlığa mı geçsem diye düşünmüyor değilim. ama arka cepte cüzdan'dan küçük hacimli bişeyle rahat edilir mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 tek fark kartları hilfiger kartlıkta değil, aynı dizayna sahip denizbank kartlığında taşıyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Madcat said: ben hala armut gibi nüfus cüzdanı falan taşıyorum ya, ehliyet yetiyorsa sırf kartlığa mı geçsem diye düşünmüyor değilim. ama arka cepte cüzdan'dan küçük hacimli bişeyle rahat edilir mi bilemedim. takriben 2002den beri nüfus cüzdanı taşımadım yanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 yeni nüfus cüzdanları atm kartı kadar zaten. başvuru yapmadıysanız yapın, zerg geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bu kartlıkları ön cepte mi taşıyorsunuz peki lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 canta kullanin aga cepte cuzdan tlf cekiverirler yani anlayamazsiniz hele ki kalabalik sehirde yasiyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 sırt çantası mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bunu kullaniom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bingildak said: sırt çantası mı http://www.derisitesi.com/image/cache/data/erkek-deri-el-cantasi/C005/deri-erkek-el-cantasi-002-700x700.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 aha ayakkabı zevksizliği topiğine evriliyor güzelim konu ya. lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 kesin koymuşumdur ama yine koyim cüzdansız olmaz abi. skolyoz oldum sağ götte tutmaktan ama ölümüne cüzdan. https://tctechcrunch2011.files.wordpress.com/2011/09/george-costanza.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Black-ice said: ya evet ben ona çok dikkat ediyorum bayadır aklıma hep şu geliyor ne doğru bi tespittir ya asdasd http://www.youtube.com/watch?v=gwEmQNd6wMA videosunu koymuşsun kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 insan hiç değişmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 20 sene önce ekmekiçinin önündeki halimizde de aynıydın, hepinizi mi çekeyim diyen adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 sana hoardingle ilgili bilge şeyler yazacaktım o sırada masa üstümü gördüm das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 sırt cantasi olmaz haci yandan postaci stayla olacak ama minimal boyutlarda nasil diim max ipadmini sigacak icine o sekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 alay etmek için sormuştum abi zaten onu. gündelik hayatta çanta taşımak nedir erkek halinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar