souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Kedimiz 4 aylık oldu. Ve hala yıkayıp yıkamama konusunda cehalet söz konusu bende. Kimisi kedi kendini temizler sen hayvanı suya sokup şizofrene bağlama diyor. Kimisi de yıkaman lazım diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bizimki de pek korkuyor. Hele saç kurutma makinasından daha bir tırsıyor. Ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsun. Ayrıca bugün bir pet shoptan traş köpüğü gibi bir şampuan aldım.Kediler için özelmiş. Susuz bir şekilde köpüğü kedinin tüylerine sürüp tarak ile tarıyormuşuz. Adamın söylediğine göre mis oluyormuş. Daha kullanmadım bu ürünü. Bunun hakkında da yorum almak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 yıkaman lazım sonra da havluyla bi bgüzel sar kurula, saç kurutma mak. ile yakma hayvanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ama iyi kurula hayvani hasta olur hemen ufacik kedi İyice kurula sac kurutma makinasi da kullanma Yak kaloriferi gecer ustune kurur sonra iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 yıkaması falan lazım değil abi o tarz bi şampuanla bi kere taraması yeterli ki o bile gereksiz bence ev kedisiyse gerek yok.evin temizse ztn yataktan yorgandan temiz kokular siniyor hayvanın üstüne sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 gayet güzelmiş bu şampuan. Traş köpüğü gibi eline sıkıyorsun sonra güzelce tüylerine yediriyorsun kedinin. Bir güzel taradın mı işlem tamam. Yavru iken en güzeli böyle devam etmek. Korkuyorum hasta olacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 1 senedir hiç yıkamadık biz ama yıkanmayacagı anlamına gelmiyor bu. Kediler temiz hayvan yani evde bakılıyorsa yıkanmasına pek gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Yıkadıktan sonra yağlamasını da yap muhakkak. Bizim kedi gıcırdıyor bayağa yağlamazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 hihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 kedinin başına bişey gelmemişse yıkamayın abi yazıktır hayvana. yıkanması gerekiyor olsaydı zaten hayvanın kendi doğası bilirdi atardı kendini sulara. kediyi yıkamakla iyi bişey yaptığınızı zannederek aslında onun tükrüğüyle tüyleri üzerinde oluşturduğu antiseptik tabakasını yokedersiniz. kedi pis bi şeye falan bulaşıp yıkanması zorunluluk olursa falan başka tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 valla bize de böyle AMAN YIKAMAYIN diyolardı da, 2-3 kere yıkadık abartmadan. geçenlerde üstüne kötü bi koku sinmişti, çıkmak bilmiyordu, haliyle yıkadık, bişey de olmadı. bana sorarsan böyle 2-3 ayda bir yıkanmasında bi sakınca olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ufaksa ılık su atında yıkaması kolaydır genelde kaçmazlar zaten, yok çok kaçıyorsa nemli bi havluyla silebilirsin tüyleri, yazın çok sıcakta yıkanabilir gene sorun olmaz hatta iyi bile oluyor rahatlıyor hayvanlar, havluyla kurulanır gene. şampuan vb gereksiz. soğuk su olmaz. kışın yıkamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ne diyosunuz abi kedi yıkanır mı? yıkayacaksanız da kulaklarına su kaçırmayın ama ekstra bir kirlenme falan yoksa (çamur mamur) temizlik için yıkamaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Shell'e git. Orda 1 lira atıyosun köpük veriyor, 1 lira atıyosun su veriyor. Bi de pasta yaptır, yepisyeni kedi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Çamurlarda yuvarlanıp geldiğinde yıkamıştı bir, yoksa gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ben camasir makinasinda yikiyorum, 30 derece yunlu programinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 SeaGle said: Shell'e git. Orda 1 lira atıyosun köpük veriyor, 1 lira atıyosun su veriyor. Bi de pasta yaptır, yepisyeni kedi olur. aman fırçayla girişmesinler tüyleri dökülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Barınakta fırça ile yıkama var, hep çiziyo sağını solunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar