Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi Yıkama


souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Kedimiz 4 aylık oldu. Ve hala yıkayıp yıkamama konusunda cehalet söz konusu bende. Kimisi kedi kendini temizler sen hayvanı suya sokup şizofrene bağlama diyor. Kimisi de yıkaman lazım diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bizimki de pek korkuyor. Hele saç kurutma makinasından daha bir tırsıyor. Ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsun.

Ayrıca bugün bir pet shoptan traş köpüğü gibi bir şampuan aldım.Kediler için özelmiş. Susuz bir şekilde köpüğü kedinin tüylerine sürüp tarak ile tarıyormuşuz. Adamın söylediğine göre mis oluyormuş. Daha kullanmadım bu ürünü. Bunun hakkında da yorum almak isterim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kedinin başına bişey gelmemişse yıkamayın abi yazıktır hayvana. yıkanması gerekiyor olsaydı zaten hayvanın kendi doğası bilirdi atardı kendini sulara. kediyi yıkamakla iyi bişey yaptığınızı zannederek aslında onun tükrüğüyle tüyleri üzerinde oluşturduğu antiseptik tabakasını yokedersiniz.

kedi pis bi şeye falan bulaşıp yıkanması zorunluluk olursa falan başka tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ufaksa ılık su atında yıkaması kolaydır genelde kaçmazlar zaten, yok çok kaçıyorsa nemli bi havluyla silebilirsin tüyleri,

yazın çok sıcakta yıkanabilir gene sorun olmaz hatta iyi bile oluyor rahatlıyor hayvanlar, havluyla kurulanır gene.

şampuan vb gereksiz. soğuk su olmaz. kışın yıkamayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...