whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Yaw okulda bir kız var hafif esmer cok tatlı birsey ve ben ondan ciddi şekilde ho$lanıyorum oda benden ( belki ) kantinde yada cuma gunleri istiklal mar$ında yüz yüze gelioz simdi ben nasıl solicem ne diyecme kardesim seni seviorum yaw yardım edın ........... aşk başıma vurdu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Sakın direk atlama sefiyom diye önce tavalaman gerekir.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 biri link versinn[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 bende öyle dusunuyorum simdi telefonunu istiyecem moda oldu telini verirmisin dedimmi diyecek aha bu teklif etcek diye öle olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: ReaperXS, 20 May 2003 14:42 tarihinde demiş ki: biri link versinn[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© ehhe herlade post atacagın yerı sasırdın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Hee deep dooru söylüyo sakın atlama biraz daha bakışın ööle romantik olsun ama ööle direk deme İşte bişiler saçmala zaten o anlar o anda ben bi kere yapmıştım oldu.. Dikkati çeken bi özelliğinden bahset o zaman başla muhabbete işte bu...[hline]Camelot Knight Avalon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 abi daha tanışmıyoruz ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Yoo bence sasirmamis sanirim bunu kastetti; Karsi cinsle nasil tanismali?/emaleth Kizlari nasil tavlamali?/emaleth[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ben valla selam sıkılmış görünüyorsun diye girmiştim olaya :P[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 haa o linklerden haberim yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 kızın gözlerine bak olay budur. kız eğer ne bakyıon be?! gibi bi şey söylerse umudu kes. ama eğer gös göze geldiğinizde gözlerini kaçırmaya çalışırsa git asıl.bi şey yapmayacaktır. şimdi diceksin bi göze bakmayla olurmu bu iş diye. oluyo 7 kişi bu sayede çıkmaya başladı.git dene bi şansını.[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Kaç kişide 7 kişi ama ;)[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Seviyorsak Napıcaz demissin Cevap: Gerçekten Seviyorsan Ağlıcaksın.! Başka çaresi yok[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: KHaRoN, 20 May 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Yoo bence sasirmamis sanirim bunu kastetti;.... ;)[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: LevieMaxilack, 20 May 2003 14:49 tarihinde demiş ki: kızın gözlerine bak olay budur. kız eğer ne bakyıon be?! gibi bi şey söylerse umudu kes. ama eğer gös göze geldiğinizde gözlerini kaçırmaya çalışırsa git asıl.bi şey yapmayacaktır. şimdi diceksin bi göze bakmayla olurmu bu iş diye. oluyo 7 kişi bu sayede çıkmaya başladı.git dene bi şansını.[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there zaten benim bakmama gerek yok kiz bana bakior ama asıl felan esas korktum sey bide çıktıgı varsa kız hazırlıkta lise 2 den cıktıgı vardı sımdı yok gıbı gelıor ama ne bıleyım belki gene vardır babası yasında bırı ama cıddıyım kız ben kesior bende fark edince hemen baska yere bakıor acaıp bır mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: Deep-Night, 20 May 2003 14:50 tarihinde demiş ki: Kaç kişide 7 kişi ama ;)[hline]deep. bilmiyorum.kimin kime asıldığı hakkında rapor tutmuyorum. ama arkadaşlarımdan 6'sı çıkıyo bu sayede. diğeri de benim.[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: slayerrr, 20 May 2003 14:46 tarihinde demiş ki: abi daha tanışmıyoruz ki :p Abicim sen gözle işi bitir baktın kafasını hafiften kaçııyorsa senden git konuş ööle sana hemen evet demez tabiiki sende az kafanı kullan lo.. Anladınmı lo :P[hline]Camelot Knight Avalon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 lol anladık ta kız suratıma bakmayınca gıdıp onunla konusmamı tavsıye edıyorsun yanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: slayerrr, 20 May 2003 14:57 tarihinde demiş ki: lol anladık ta kız suratıma bakmayınca gıdıp onunla konusmamı tavsıye edıyorsun yanı? Olum onun bi ayarı var kasma kendini.. Bööle Jeton düşcek sende bi anda annadınmı lo...[hline]Camelot Knight Avalon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 neyse göz göze bakışırız o ınsallah dedıgın gıbı ayarı alır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Huyunu suyunu bilmiyosan boşver be. Hem belki cadıdır, ben uyarayım da.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Haklısında kızın ılk donemde cıktını gelıpte yanagından opmesı ıcımı parcalıordu valla ne bıleyım asdasd işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 kıza sulan ozaman :D [YUHH][hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 abiiiii anlamıtyorsunuz daha tanısmıyoruz tanısamadanda sulanamam nasıl tanıscam mesela o haueah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 bol bol kes dediğim gibi.git bi yandan eski çıktığıyla tanış kızın huyunu suyunu öğren ama çıkacağını anlamasın herif. sonra ne sulanıyon kızıma falan diyip dayak yeme bi de.yani normal arkadaşmışsınız gibi davran herfie.[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar