moriarty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ben superonline kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Comodo şimdilik iyi. Steam'de yada başka bir yerde sorun yaşamıyorum gibi. O oyundan kopma olayı DNS ile alakalı değilmiş çünkü dün oynadım gayet rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Bende Comodo da Norton da işe yaramadı. Defaulta aldım, anca o zaman işe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ObuzHapsever said: Sabah bana da oldu. Dns'yi kaldırınca düzeldi. Ama şöyle bişey de var http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=30299910&utm_source=twitter&utm_medium=tweet&utm_campaign=social&utm_content=steam Comodo'da yaramıyor evet. Ben artık ciddi ciddi şu yukarda ki olaydan şüpheleniyorum. Türk Telekom bilerek yapıyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mumkundur, inanirim. Hatirlasaniza TTNet Muzik acilmadan hemen once zilyon tane muzik sitesi engellenmisti. TTNet Oyun diye de bi nane var ama daha cok bi esamesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Iyide, TTNET DNS ile sorunsuz bağlanıyoruz Steam e başka DNS ile giremiyoruz. TTNET tarafından steam engellenmiyor. Garip bir çelişki var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 di said: Mumkundur, inanirim. Hatirlasaniza TTNet Muzik acilmadan hemen once zilyon tane muzik sitesi engellenmisti. TTNet Oyun diye de bi nane var ama daha cok bi esamesi yok. esamasi okunmaz mi? http://www.playstore.com/ MW3'ün satış sayfasından bi yazı copy paste edeyim. Playstore'dan said: NOT: Aktivasyon anahtarı geçerli bir Steam hesabında kullanılmalıdır. İnternet bağlantısı gerektirir. adamlar sadece oyunun key'ini satıyor. DL ve diğer servisler için steam'i kullandırtıyor :) Hatta şu yaptıkları yasal değilse şikayet falan edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 NortonDns üzerinde bu sorun yaşanıyor ancak farklı dnslerde ben sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Evde kablonette sorun yok sanırsam Adslde sıkıntı yad arandom muydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 girebilenler mail atsın steam e durumdan haberdar etsinler türkiyeden giremiyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Public DNS kullandiginizda , amazon , steam, akamai gibi networklerin CDN serverlari sizin ISP nizin lokasyonu dolayli yoldan gizlendigi icin sizi bulundugunuz bolgedeki serverlara iletiminde gecikme oluyor/olmuyor. Problem degisen veya buyuyen steam CDN in bolgesel olarak guncellenmemis olmasidir. TTnet ile zerre alakasi oldugunu dusunmuyorum. Zira zaman zaman amazon da da ayni seyleri yasayabiliyoruz. Yersiz ve temelsiz komplo teorilerine gerek yok. Tubitak DNS lerini kullaniyorum, sikintim olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 sene 2012, halen TT'nin kendi çıkarları için keyfi olarak site kapattırdığına/engellediğine inananlar var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 DarKRideR said: sene 2012, halen TT'nin kendi çıkarları için keyfi olarak site kapattırdığına/engellediğine inananlar var ... hissen mi var olm bu ne tt yancılığı böyle her konuda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 hacı babam TT'de sağlam bir görevde, Şubat'tan sonra benim de TT'de işe girmem gündemde :) annemde TT emeklisi, doğduğumdan beri içindeyim kurumun ve şansım yaver giderse olacağım gibi gözüküyor. Dışarıdan HARURURAUAR diye saldıran tiplere göre işlerin nasıl yürüdüğü hakkında bayağı fikrim var. Genelde yazmam çünkü bizim millete laf anlatmak zordur ama işte arada böyle canım sıkılınca çıkıp koruyasım geliyor asdfsda Vurmak gerektiğinde vurdum da TT'ye defalarca, hatta kimsenin bilmediği şeylerde söyledim zamanında buralarda hatırlayan hatırlar. Ama çıkıpta körü körüne saçmalıklara inananlara da he kardeş he diyemem yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 beni de aldırırsan yanına girince ben de severim ttyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 o zaman git anana babana sor steam bağlantısı niye ttnet e gelince tıkanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ttnet e ait olmuyan güzel bi dns bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Teodor mevzuyu karıştırmış sanırım. TTNET'de gayet güzel çalışıyor steam. Sorun diğer DNS'lerde çalışmaması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 son bi kaç gündür bende de var bu sorun. dns değiştiriyosun, bi kaç kere giriyor, sonra yine girmiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Biraz yukarda yazdim sebebini. Degistirdikten sonra bi sure girebilmek veya random 3-5 seyin acilmasi ardindan durmasi bu senaryoda normal. Tubitak DNS lerini kullanin, gayet giderli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 girdim tubitakları sonra bi gaz açtı. şimdi yine açmıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 tubitak kalsin, flush dns cak MS CLI dan, steam bu sirada kapali tabi. sonra gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 nope. (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 of delircem steamsizlikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar