nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 oha yalnız ne post atılmıs konuya,okuyayım bi sşldkhgşlkjdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ardeth said: türkiyede o kadar acayip büyük bir adam olmana gerek yok alanında tanınan biri olsan, üniversitelerle biraz iş yapmış olsan, özel üniversiteler seve seve seçmeli ders açtırır. ayrıca da çok zorlama öğrencileri iyi not ver derler sdf babam verdi ders ordan biliyorum. iyidir ama babam alanında bir numara türkiyede sdf bounda mı verdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Frantic said: Bu arada gelmisken benim de bir sorum olacak. Simdi Bogazicin'deki X bolumu profesoruyle Erzurum'daki X bolumu profesorunun okullarindan aldiklari maaslar ayni mi oluyor? aynı değil galiba ya,tam emin değilim ama aynı değil diye duyum almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 zeper said: bounda mı verdi? yok özel üniversite hatta yeditepe sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Anadolu'da 4k-5k arası alıyor insafsızlar bi de üzerine iMac kullanıyorlar hergün diamond dash invite yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesi açarak sınırsız para şifresi yazmış. it ihalelerinde falan bizzat onların it takımından birileri ile görüşmüşliğümüz vardı, adamlar 'ya yenisini alalım en pahalısını alalım para sorun değil yeter ki sorun çıkarmasın' modundaydı dandik dandiik uygulamalara bile. inanırım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 yahu daha geçen sene vakıfbank ile anlaştı diye vakıfbank akademsiyenlere 2k prim verdi çalışanlar ise 700tl falan aldı ama bunun suçu yine devlet. AÖF parasını kullanamıyor anadolu gidip saçma sapan şeyler harcıyor çiçek falan dikiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Ardeth said: türkiyede o kadar acayip büyük bir adam olmana gerek yok alanında tanınan biri olsan, üniversitelerle biraz iş yapmış olsan, özel üniversiteler seve seve seçmeli ders açtırır. ayrıca da çok zorlama öğrencileri iyi not ver derler sdf babam verdi ders ordan biliyorum. iyidir ama babam alanında bir numara türkiyede sdf toyota gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 dasaaa said: @nedanko: abi o seminar olaylarını ben bi kurcalayım. garanti bişiler düşürürüz illa. süper qualified adam yok tr'de. tesekkurler, valla daha gaza geldim. tr ye donersem bi kurcaliyim o isleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Meov said: Ardeth said: türkiyede o kadar acayip büyük bir adam olmana gerek yok alanında tanınan biri olsan, üniversitelerle biraz iş yapmış olsan, özel üniversiteler seve seve seçmeli ders açtırır. ayrıca da çok zorlama öğrencileri iyi not ver derler sdf babam verdi ders ordan biliyorum. iyidir ama babam alanında bir numara türkiyede sdf toyota gibi? yok yav o kadar da değil bildiğin baba yani işini iyi yapıyo ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 düşündüm de.. iyi ki beni akademisyen diye almamışlar ya, önümün daha açık olduğunu hissediyorum :P hoş bunu 2 sene önce de biliyordum ama içimde uhdeydi keşke asistan olsam diyordum gelecekte yapmak istediklerimi asistan maaşıyla yapamazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 BabacumMostors said: düşündüm de.. iyi ki beni akademisyen diye almamışlar ya, önümün daha açık olduğunu hissediyorum :P hoş bunu 2 sene önce de biliyordum ama içimde uhdeydi keşke asistan olsam diyordum gelecekte yapmak istediklerimi asistan maaşıyla yapamazmışım 2 senedir ne yapıyorsun, programlama falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 kız arkadaşımın babası ege coğrafyada prof.ayrıca bölüm başkanı bu bişey katıyor mu bilmiyorum ama maaşı 3965 tele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 azmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 "nutella yerim" said: en budanmış yar.doç maaşı 3500 civarıdır devletten aldıgın vakıfı üni olur,yaptıgın projeler olur,yazdıgın kitaplar olur o sana kalmış abi naptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 cok tatsız rakamlar bunlar ya abı 4k ıle zor ev gecındırılıyor tek kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 nasi ev lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 pontipati said: BabacumMostors said: düşündüm de.. iyi ki beni akademisyen diye almamışlar ya, önümün daha açık olduğunu hissediyorum :P hoş bunu 2 sene önce de biliyordum ama içimde uhdeydi keşke asistan olsam diyordum gelecekte yapmak istediklerimi asistan maaşıyla yapamazmışım 2 senedir ne yapıyorsun, programlama falan mı ? 1 yıldır beyaz yakayım, ondan önce porje bazlı danışmanlık iş aldım, bürokratik/kağıt işleri daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ev almışsan, evin taksitlerini ödüyorsan en az 4k lazım gerçekten öyle kira öder gibi ev sahibi olunmuyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 aquila said: nasi ev lan o. ev değil abi şato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 alp sence bizim türkçeci ne kadar alıyordur sfsddsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Archangel_ said: "nutella yerim" said: en budanmış yar.doç maaşı 3500 civarıdır devletten aldıgın vakıfı üni olur,yaptıgın projeler olur,yazdıgın kitaplar olur o sana kalmış abi naptın. naptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 senko said: cok tatsız rakamlar bunlar ya abı 4k ıle zor ev gecındırılıyor tek kişi dalga mı geçiyon lan malikaneye kiracı mı oldun yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ben değilim o benim arkları fln söylüyorum hoş ben de evi zor geçindiriom da ayrı konu orası sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 "nutella yerim" said: Archangel_ said: "nutella yerim" said: en budanmış yar.doç maaşı 3500 civarıdır devletten aldıgın vakıfı üni olur,yaptıgın projeler olur,yazdıgın kitaplar olur o sana kalmış abi naptın. naptım yok o kadar maaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar