kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ağırlaştırılmış müebbet. http://www.cnnturk.com/2012/turkiye/09/21/balyozda.karar.aciklandi/677583.0/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 konuyla alakasız ama şu haber daha fenaymış haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Dogan, Örnek ve Fırtına'nin cezalari eksik teşebbusten 20 yila indi, daha hapis yatacaklari süre 10 yıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Şuna bak ya! ismi lazım değil göbeğini kaşıyan inmsanımsı ile devletine hizmet edenler aynı cezaya çarptırılıyor varmı böyle bişey.bugün kolayca müebbet hapis cezası verenler 3 sene sonra meclisi de fes eder...yargı bağımsız ya yersen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 60 yıllık askeri müdahaleler dönemi resmen kapanmış oldu. asker neden susuyor? ne zaman müdalale edecek? soruları da tarihe karıştı. bu soruları soranlar başka sorular bulsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Sufi said: 60 yıllık askeri müdahaleler dönemi resmen kapanmış oldu. asker neden susuyor? ne zaman müdalale edecek? soruları da tarihe karıştı. bu soruları soranlar başka sorular bulsunlar. Oyle birsey asla sona ermez, ABD ister, yine olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 "2009'da aldığı rütbe 2003'te ki darbe mektubuna yazılan asker 18 yıl ceza aldı! " yargıya söyledik "1. kardak’a çıkmış sat komandosu albay ali türkşen, belgeyi kaydettiği öne sürülen gün ve saatte trt’de canlı yayındaydı. türkşen mahkemede, “ispatı burada. beni bilgisayarda belge kaydetmekle suçladığınız saatte, ben denizin altında dalıştayım, trt çekmiş. denizin altında, hangi belgeyi kaydedebilirim?” dedi. bir buçuk yıldır tutuklu. 2. 2003'te tcg alanya gemisine bir görevlendirme yapıldığı söyleniyor. o tarihte gemi henüz inşa edilmemiş. inşa tarihi 2005. 3. “darbe planında”, el konulacak ilaç şirketlerinin listesi var. listede adı geçen “yeni recordati” adlı firma, 2009'da bu adı aldı. 4. jandarma planlarının içinde belirtilen bazı sokak adları, 2003'te o isimleri taşımıyor. o isimler, 2004, 2005 ve 2006'da sokaklara verildi. 5. cd’lerdeki word belgeleri 2003 tarihli. ama belgelerde kullanılan “calibri” ve “cambria” gibi yazı fontları microsoft tarafından ofis 2007 için geliştirildi. 6. aksaz’daki toplantı tutanaklarında katılımcı olarak adı geçen subayların biri o tarihte hayfa’da, diğeri gemlik’te, bir diğeri izmir’de. 7. belgelerin içinde, jandarma personelinin kriptolu cep telefonu kullandığı belirtiliyor. oysa o telefonların jandarmada kullanılmaya başlama tarihi 2008. 8. “balyoz planı”nda, “dost bir unsur” olarak türkiye gençlik birliği’nden (tgb) söz ediliyor. tgb’nin kuruluş tarihi 19 mayıs 2006 olduğunu görüyorsunuz. 9. eskişehir’de bulunan flash diskte yine 2003 tarihli bir belge var. o belgede de bir kanun metnine atıf bulunuyor. ancak o metinde, kanunun 2003 tarihli hali değil, 2005'te yapılmış hali (değişiklik kanununun tarihi ve numarasıyla) bulunuyor. 10. 11. ve 17. cd’lerin üzerinde süha tanyeri’ye ait olduğu iddia edilen el yazıları var. o harflerin tanyeri’nin el yazısı ajandasından birebir kopyalandığını ifade eden abd’den ve türkiye’den iki ayrı rapor alındı. 11. donanma komutanlığı’nda ele geçirilen hard diskte bir makbuz var. makbuzun bilgisayara taranma tarihi 2003 olarak görünüyor. ancak makbuz, 2008'e ait bireysel emeklilik ödeme dekontu. 12. istanbul’daki üç hastaneye ilişkin isim karışıklıkları var. oysa o hastaneler o isimleri 2005'ten sonra alıyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 feamer'ın kopyaladıklarını kopyalamaya gelmiştim. tarih bu cezayı verenleri affetmeyecek. gün gelecek, devran dönecek, çok daha beterlerini çekecekler. acı ama gerçek. şu an beddua okuyan milyonlarca insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 tanidigim 2 kisi 18 yil ki birisi cok yakin bir arkadasimin babasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 fizban said: feamer'ın kopyaladıklarını kopyalamaya gelmiştim. tarih bu cezayı verenleri affetmeyecek. gün gelecek, devran dönecek, çok daha beterlerini çekecekler. acı ama gerçek. şu an beddua okuyan milyonlarca insan var. bende bunları, yazmaya gelecektim... bilmiyorum akp veya cemaat ajanları buralara yazılanları okuyorlarmı , ama benim veya onun bunun başını yakmaları, olası bir sap dönmesinde, 12 eylülde solcu ve sağcılara yapılanların misli olarak, dönem ihtimali yok değildir, ve ayrıca "Zabit ve Kumandan ile Hasbihal" şu kitapta anlatır, balkan savaşlarını neden ve nasıl kaybedildiğini, askerlik çocuk oyuncağı değildir, bilenlerin yapması gerekir, imamlarınızdan asker yapabilirsiniz, ideolijik olarak da güzel olabilir ama bir de bakmışsınız 3 e 1 oranında olan almanlar nasıl moskova önlerine gelmişse, sizinde işinizi bir şekilde bitiriler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 http://i0.simplest-image-hosting.net/168bf183b2abe8bc9188aacc163dd507/untitled95.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 yazıklar olsun abi zamanın da kardak krizin de baş rol oynayan kahramanlar şimdi bir nevi vatan hainliği ile yargılanıyorlar ve bu koyun sürüsü bunu yiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 orda burda kahramanlik yaptilar kesin sucsuzlardir tavri sacma da, iddialarin tersinin kaniti oldugu halde suclanmalari 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bir tür eski Yaş kararlarının öcünü alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 fizban said: feamer'ın kopyaladıklarını kopyalamaya gelmiştim. tarih bu cezayı verenleri affetmeyecek. gün gelecek, devran dönecek, çok daha beterlerini çekecekler. acı ama gerçek. şu an beddua okuyan milyonlarca insan var. Bu devranın dönmüş hali. Senelerce ordu içindeki çeşitli insanların milyonlara çektirdiği darbe döneminde edilen bedduaların eseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bedduaların eseri değil bu, amerikanın eseri. karıştırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 KapIKulu said: Bu devranın dönmüş hali. Senelerce ordu içindeki çeşitli insanların milyonlara çektirdiği darbe döneminde edilen bedduaların eseri. azalarak bitin inşallah bu da benim bedduam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 KapIKulu said: fizban said: feamer'ın kopyaladıklarını kopyalamaya gelmiştim. tarih bu cezayı verenleri affetmeyecek. gün gelecek, devran dönecek, çok daha beterlerini çekecekler. acı ama gerçek. şu an beddua okuyan milyonlarca insan var. Bu devranın dönmüş hali. Senelerce ordu içindeki çeşitli insanların milyonlara çektirdiği darbe döneminde edilen bedduaların eseri. En çok "darbe" yiyen solcular, hınk diyen yobazlar.. Özden Örnek mi işkence etti insanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Feamer said: "2009'da aldığı rütbe 2003'te ki darbe mektubuna yazılan asker 18 yıl ceza aldı! " yargıya söyledik "1. kardak’a çıkmış sat komandosu albay ali türkşen, belgeyi kaydettiği öne sürülen gün ve saatte trt’de canlı yayındaydı. türkşen mahkemede, “ispatı burada. beni bilgisayarda belge kaydetmekle suçladığınız saatte, ben denizin altında dalıştayım, trt çekmiş. denizin altında, hangi belgeyi kaydedebilirim?” dedi. bir buçuk yıldır tutuklu. 2. 2003'te tcg alanya gemisine bir görevlendirme yapıldığı söyleniyor. o tarihte gemi henüz inşa edilmemiş. inşa tarihi 2005. 3. “darbe planında”, el konulacak ilaç şirketlerinin listesi var. listede adı geçen “yeni recordati” adlı firma, 2009'da bu adı aldı. 4. jandarma planlarının içinde belirtilen bazı sokak adları, 2003'te o isimleri taşımıyor. o isimler, 2004, 2005 ve 2006'da sokaklara verildi. 5. cd’lerdeki word belgeleri 2003 tarihli. ama belgelerde kullanılan “calibri” ve “cambria” gibi yazı fontları microsoft tarafından ofis 2007 için geliştirildi. 6. aksaz’daki toplantı tutanaklarında katılımcı olarak adı geçen subayların biri o tarihte hayfa’da, diğeri gemlik’te, bir diğeri izmir’de. 7. belgelerin içinde, jandarma personelinin kriptolu cep telefonu kullandığı belirtiliyor. oysa o telefonların jandarmada kullanılmaya başlama tarihi 2008. 8. “balyoz planı”nda, “dost bir unsur” olarak türkiye gençlik birliği’nden (tgb) söz ediliyor. tgb’nin kuruluş tarihi 19 mayıs 2006 olduğunu görüyorsunuz. 9. eskişehir’de bulunan flash diskte yine 2003 tarihli bir belge var. o belgede de bir kanun metnine atıf bulunuyor. ancak o metinde, kanunun 2003 tarihli hali değil, 2005'te yapılmış hali (değişiklik kanununun tarihi ve numarasıyla) bulunuyor. 10. 11. ve 17. cd’lerin üzerinde süha tanyeri’ye ait olduğu iddia edilen el yazıları var. o harflerin tanyeri’nin el yazısı ajandasından birebir kopyalandığını ifade eden abd’den ve türkiye’den iki ayrı rapor alındı. 11. donanma komutanlığı’nda ele geçirilen hard diskte bir makbuz var. makbuzun bilgisayara taranma tarihi 2003 olarak görünüyor. ancak makbuz, 2008'e ait bireysel emeklilik ödeme dekontu. 12. istanbul’daki üç hastaneye ilişkin isim karışıklıkları var. oysa o hastaneler o isimleri 2005'ten sonra alıyor." şunları 50 kere yazdım ben önceden, verecek cevabı olmayan omurgasızlar hiç uğramadı bile o topiklere. sonra hukuktan bahsediyor aynı tipler utanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Ne bekliyodunki omurgasızlardan bu adamların omurgaları olmadığı gibi vicdanları ve mantıklarıda yok malesef . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Diyecek çok şey var da, hepsini söyledik bugüne kadar zaten, defalarca tartıştık. sonu iyice sinirlenmeye varacak tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Yarın 12:30'da bayrağımı elime alıp Odakule'ye gidiyorum,başka arkadaşlarım da olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 BramStoker said: http://i0.simplest-image-hosting.net/168bf183b2abe8bc9188aacc163dd507/untitled95.png Yanlız deminden beri bakıyom ,şu resimden sonra yorumlarda bir azalma oldu hatta konuya 30 dk dır kimse bişi yazmıyo çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 KuddusiMavra said: Yarın 12:30'da bayrağımı elime alıp Odakule'ye gidiyorum,başka arkadaşlarım da olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 patiden al haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar