Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bir serverdaki charlarımdaki bütün parayı toplam oalarak gösteren bi addon var mı? Yani 3-4 tane char var aktif oynadıgım mesela bir serverda (hepsi aynı faction) ve bunların toplam parasını görebilmemin bir oylu var mı? (tek tek log in olup manuel toplama dışında elbette). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 titan panelde hepsini görebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Fubar kullanıyordum onunkini yukledim ama error verip duruyor son zamanlarda bir de titanı deniyim bakalım. Seneler önce titanla baslamıştık gene titana dönelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Merhaba, Bazı PVP video'larını seyrederken gördüğüm bu rakibin isim üzerinde hem stamina'sı hemde sizin koyduğunuz DOT'lar ve CD'lerinin sayımı oluyor. Bunu hangi addon yada hangi ayar yapıyor. İyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 AHdeki bir itemın fiyat geçmişini gunluk olarak gosteren bi addon var mı? Yani Pazartesi x gold salı y gold vs gibi bir liste verebilen bi addon var mı? Elbette bir süre AHyi scan sonucu veriyor olması lazım bunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paragöz Dünür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Hehehe yok ya bi gemin fiyatı 220g idi şimdi 90g'ye dusmus muhtemelen pazartesi diye mi merak ettim. Genelde carsamba fiyatlar baya saglam artıyor onu gördüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Absolut said: AHdeki bir itemın fiyat geçmişini gunluk olarak gosteren bi addon var mı? Yani Pazartesi x gold salı y gold vs gibi bir liste verebilen bi addon var mı? Elbette bir süre AHyi scan sonucu veriyor olması lazım bunu :P underminejournal.com? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Gene bi addon ihtiyacım belirdi. C tuşu ile gidilen profil sayfasında herhangi bir itemın yanında cantamdaki oraya uygun bütün itemları scroll list şeklinde dizen bi addon var ama adını bulamadım. Yani mesela chestin yanındaki bu tuşa bastıgımda cantamda cheste uygun bütün itemlar scroll list olarak aşağı doğru listelensin mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Oyunu bırakalı epey oldu ama bag addonları bu dediğini yapabiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Wardrobe addonu vardı o mu yapıyor acaba bu dediğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Absolut said: Gene bi addon ihtiyacım belirdi. C tuşu ile gidilen profil sayfasında herhangi bir itemın yanında cantamdaki oraya uygun bütün itemları scroll list şeklinde dizen bi addon var ama adını bulamadım. Yani mesela chestin yanındaki bu tuşa bastıgımda cantamda cheste uygun bütün itemlar scroll list olarak aşağı doğru listelensin mesela :P neverwinterda var o özellik fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Yani kimse bilmiyor addonu kısacası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Alt tusuna basıp slota geşlmek yeterliymiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Merhaba, Bende bir add-on arıyorum, bazı pvp video'larda hedef'in üzerinde health barının üzerinde dot'ları görüyorsunuz. adını bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 oyunu bırakalı bayaa oldu ama, hatırlayabildiğim kadarıyla tidyplates ayarlarında vardı debuff gösterme falan. Bi ona bak istersen. Tidyplates zaten candır, uipack bile kursam eklerim mutlaka ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 spellcastlar için bir addon arıyorum ama interrupt edilen ve edilemeyen spelleri düzgün bir şekilde göstermesini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 monkta böle karakterin soluna enerji sağına chi koymak istiyorum. nasıl yaparım bu işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 icehud hala devam ediyorsa yapıyordur istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Craft ve AH addon lazım bu seferde :P Seçtiğim bir nanenin bütün malzemelerini AHden alırsam kaç para oldugunu gösteren bir addon var mı? Mesela Alchemy var diyelim bende. Primal Diamond yapmak için aşağıdaki boldları almam onlardan italicleri yapmam ve ensonda da italiclerden Primali yapmam bir seçenek. Veya direk italicleri alıp Primali yapmam bir başka seçenek bunların fiyatlarını falan bana gösterebilecek bi addon var mı? Primal Diamond Vermilion Jade Imperial Golden Lotus Alexandrite Tiger Opal Roguestone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Absolut said: Mesela Alchemy var diyelim bende.[/b] Türkçe meali: Alchemy kasıyorum/kasacağım ama üşeniyorum, benim gibi bir ihtiyarı yormayın, şu işin kolayını bir hele anlatın yaw. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Yok yav kastım bitti Alchemy şimdi para kazanmanın yollarını buluyorum :P Bir addon ihtiyacım daha var onuda yazayım. Benim hali hazırdaki auctionlarımın durumunu gösteren bi addon var mı? Yani hala en cuzu ben mi satıyorum yoksa fiyatımı kırdılar mı falan gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Var Auctionator mu ne adı sanırım, satacağın şeyi yerleştirdiğinde o an kaç gold dan gittiğini direk getiriyor. Ayrıca bir sekmesinde de sattığın tüm eşyalara bakabiliyorsun, ya da check all dersen hepsine kendi kendine bakıp undercut yapıldıysan söylüyor ve pop up çıkıyor satışdan çekeyim mi diye. Buy kısmında da shopping list koyabiliyorsun mesela golden lotus yazıyorsun o sen silene kadar orada duruyor, 1 kez tıklayınca hemen o an en ucuzdan başlayarak en pahalıya o eşyaları diziyor. tam senin istediğin addon =P Bu program olmadan evvel bana gına geliyordu hatta bırakmıştım , keşfettikten sonra bayağı gold toparladım =P expansion a zengin olarak hazırım heuae artık pek satış olmuyor gerçi. İşlet kesat, aşırı ağırlaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar