Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Yok en basiti gene quartz gibi duruyor şimdilik onu deniyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 abi elvui yüklesene herşeyini adam etsin topluca :) elvui haricinde de quartzdır bu işin erbabı. hatta senin dotları falan da takip eder rakip üstündeki faydalı bi arkadaş kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Anelor said: 4 gün uğraştım ve sonunda 0'dan kendime UI yaptım. bunlarda kullandığım addonlar: Benzerini kullanıyorum ben de senin kullandığının: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 üç aşağı 5 yukarı bunu kullanıyorum ufak değişikliklerle. UI http://f1210.hizliresim.com/12/6/dpx7v.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 hangi addon o paylasırmısın.tunch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ElvUI üzerine Recount, DBM ve Zygor kurunca efsane sadelik ve yeterlilikte oluyor bence. İşte olduğumdan SS alamam şu anda ama atarım bir ara. Class ihtiyaçlarına göre Decursive, Healbot, Hear Kitty vb. de kurulabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Thraine_Numeheru said: hangi addon o paylasırmısın.tunch genel olarark elvui action barlar bartender, nameplateler threatplates , bi kaç eklenti daha da var ama elvui varken gerisi tefarruat. tukui de tavsiye ederim o da gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 tunch said: üç aşağı 5 yukarı bunu kullanıyorum ufak değişikliklerle. UI http://f1210.hizliresim.com/12/6/dpx7v.jpg arkada kalmasın güzelim UIm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Monthius said: Anelor said: 4 gün uğraştım ve sonunda 0'dan kendime UI yaptım. bunlarda kullandığım addonlar: Benzerini kullanıyorum ben de senin kullandığının: bu nameplate addon'unun adı nedir ya bende bunu kullanıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 tidyplates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Anelor said: Monthius said: Anelor said: 4 gün uğraştım ve sonunda 0'dan kendime UI yaptım. bunlarda kullandığım addonlar: Benzerini kullanıyorum ben de senin kullandığının: bu nameplate addon'unun adı nedir ya bende bunu kullanıcam sanırım Shadowed Unit Frames: http://www.curse.com/addons/wow/shadowed-unit-frames :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 unit frame ile name plate ayrı şeyler ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 şuda benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Shadowed Unit Frame ile kendi ve targetımın framlerini istediğim yere çekebiliyor muyum? AMA kendiminkini çektiğimde partyide altımada getirmeyecek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 "unlock frames" özelliği var abso , onu tıklayınca kendi frame'in ayrı gider party frame ayrı gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Ok saol. Kaç senedir var hiç yer degiştirmeyi kullanmamışım SUFde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 elvui kullanın yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 suf iyidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 SUF ile hallettim ama bilmem kaç senedir alışmışım aynı yerde olmasına health barların ha bire boş boş eski yerine bakıyorum ne targetı goruyorum ne kendimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Purge atabilceğim skilleri farklı şekilde gösteren olay var bu addon mudur yoksa interface ayarımıdır bilen biri varsa yardımcı olabilirse ne mutlu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 0ne said: şuda benimki kendi ve target inin hp sini gosteren unitframe hangi addon ? minimap addon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Wowinterface den shestak ui pack indirdim. ustune dbm ve recount kurdum. Bi umut packden bulabilirsen adini bulursun. http://shestak.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Tukuininkine benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Titan vs Fubar hangisini kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Eskiden FuBar'dı ama pek güncellenmiyor sanırım artık kendi de addon'ları da, o yüzden Titan'a geçmiştim. ElvUI kurunca ihtiyaç kalmadı zaten hiçbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar