Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Brook, 31 Ekim 2004 16:28 tarihinde demiş ki: Biz bu gazla Chelsea'i bile yeneriz :) Chelsea nin genç takımını mı ?[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür...
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Mchelen, 31 Ekim 2004 23:12 tarihinde demiş ki: 5 yer inşallah BEŞİKTAŞ Amin ....[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür...
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 beşiktaş yener inşallah.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Patos, 01 Kasım 2004 12:06 tarihinde demiş ki: insight bi aynaya baksana ? Yok olm bakamaz bakarsa korkar :)[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür...
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Mchelen, 31 Ekim 2004 23:12 tarihinde demiş ki: 5 yer inşallah BEŞİKTAŞ al bi çavuşoğlu daha..[signature][hline]insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Ben Biliyom walla yazacam...Diyosanız TıkLayıNıZzZzZzZ
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 beyler Mchelen nickli kişi gs-akcaabat forumunda yazdıkları sebebıyle banlanmıştı bildiğim kadarıyla,eski mesajlarını dikkate almayın...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 şöle istatistikibir yorum yapacak kimse varmı hehe sakatlıklar moral vs vs bilbao ne durumda acaba
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ÖMden kavga etseniz de bizler de rahat rahat forum okusak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Direk IP ban gerekli bunlara. hiç tereddütsüz.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Abso ö.m den ediodukta bu ingsight ''anneeee su cocuk bana vurduuu'' misali forumlara taşıdı.. napayım ?[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür...
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 asena bıraktı sen başla bence dahada ii olursun kanımca..[signature][hline]insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Ben Biliyom walla yazacam...Diyosanız TıkLayıNıZzZzZzZ
quamor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 bence 2-0 yeneriz. ps : ben bilbao luyum bu akşam.[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar*
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 beraberlik iyidir ya beraberlik =) sonra haftasonu da yine bir yenilgi ile bjk yine depresyona girer inşallah[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 üzülceksin sen o zmn baya, haftasonu ayrı, haftaiçi ayrı yenilmek de koyar adama be acı..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 2-1 bilbao beşiktaşlıyım bu akşam ama yinede kazanamayacağız sanırım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
daverc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ben korkuyorum walla besiktas bu neolacagi belli olmuyo..sonzamanlarda iyice kotulesti fenere sadece 2 gol atti felan. bilemiyorum yani :-p *!tahrik eder*[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ehue :D[signature][hline]insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Ben Biliyom walla yazacam...Diyosanız TıkLayıNıZzZzZzZ
Eno Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Beşiktaş: 4 Athletic Bilbao: 2 gibi gibi :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 maç saaat kaçta başlıyor ve de hangi kanalda? (bu kadar ilgisiz bir beşiktaşlıyım işte :-P) Beşiktaşa başarılar...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 eet 8:30 kanald bilbao ya başarılar :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 beşiktaşa başarılar.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 *tetikler uefaya bile katılamadınız diye kıskanmayın kardeşim :P şaka maka benfica berabere kalabilirse maçın berabere bitmesi için dua edicem şahsen eho paranın gözü kör olsun :P
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 formaları bi tek ben mi karıştırıyorum ?[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Öne çıkan mesajlar