Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Görüşlerinizi alayım.

Meov

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
fanboi's are fanboi.

oyun kötü, bariz kötü. Tüm zamanların en kötü oyunlarından, ha casual pve felan ama o kadar yani. Milyon tane kötülük sayarım, tek iyi yanı combat sistemi. Onun dışında lejjj.

öyle kötü ki diablo 3 bile daha güzel yani

nese almamış ve oynamamış olanlar için yazdım bunları, zaten oynayanların sebepleri vardır kendilerince.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

fanboi's are fanboi.

oyun kötü, bariz kötü. Tüm zamanların en kötü oyunlarından, ha casual pve felan ama o kadar yani. Milyon tane kötülük sayarım, tek iyi yanı combat sistemi. Onun dışında lejjj.

öyle kötü ki diablo 3 bile daha güzel yani

nese almamış ve oynamamış olanlar için yazdım bunları, zaten oynayanların sebepleri vardır kendilerince.

Ben beğenmediysem kimse almasın mı yani ?
Sosyal ağlarda paylaş

işte oyun d3 kafası, pvp oyununda world pvp nası olmaz abi,

random bassam tuşlara istediğim yaratığı kesiyorum bi kere, spvp desen zergfest, dünyanın en kolay şeyi mübarek. Hadi güzel şeyler var spvp de ama bi yerden sonra tek düzelik bayıyor.
büyü çeşitliliği güzel ona lafım yok.

ama büyük eksiklikleri var, o yüzden d3 dedim. O da hayalkırıklığıydı çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

işte oyun d3 kafası, pvp oyununda world pvp nası olmaz abi,

random bassam tuşlara istediğim yaratığı kesiyorum bi kere, spvp desen zergfest, dünyanın en kolay şeyi mübarek. Hadi güzel şeyler var spvp de ama bi yerden sonra tek düzelik bayıyor.
büyü çeşitliliği güzel ona lafım yok.

ama büyük eksiklikleri var, o yüzden d3 dedim. O da hayalkırıklığıydı çünkü.

level veya rank söyler misin?

Hayır ben de çok memnun değilim oyunun mevcut yapısından ama seninkisi eski wowda level 15 te 19level twink roglardan tek yediği için oyuna .ok atan swe ergenler gibi olmuş.

benim de tonla eleştirdiğim şey var ama bunu oyun leşş, oyun şöylee böyle diye söylemiyorum. Çünkü birinicisi anet çoğu yapımcıya göre fazlasıyla müşteri memnuniyetini dikkate alan bi firma.

Beğenmediğin noktalar varsa forumlara gider yazarsın, sonuçta para vermişsin ve taleplerin mantıklı olduğu sürece değerlendirilecektir.

Sen önce para verip oynadığın oyuna bence saygı duymalısın. İkincisi de oyunu öğrenip yorum yazman daha mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna her skaladan elestiri gelmesi dogal ve iyi bence 2 ay oldu patladi topigi gelmedi henuz cunku patlamadi hatta serverlar hala dolu pandanin cok basarili bi release yapmasina ragmen ki bu bence oyunun iyi oldugunun ayri bir gostergesi.

Itemizasyon bence tuhaf yani sadece gorsel icin emek harcamak biraz heves kirici bence outdoor pvpyi bi sekilde eklemeleri gerekliymsi ya ben onun eksikligini bide 2-h axe eksikligini hissediorum
Sosyal ağlarda paylaş

e para vermedim canım yoksa ooooo nası nefret kusardım vermiş olsaydım.

abi ben zor oyun beğenen bi adam değilim ki, incik cincik felan edeyim.
oyun aiondan falan kötü yani o derece, dnd online bile değil.

ha casual olması süper
ne bilim item istetmemesi süper
işte zınk diye pvp falan süper de, hiç heyecan falan vermioki.

evet kendi karakterim dışında diğerlerini bilmiyorum, zaten lvl 10 la lvl 80 arasında ki tek değişken o araya alabildiğin ekstra büyüler ( 5 tane sağ tarafa alıosun ya ). Traitler falan.

yaptım 2-3 farklı build, işte çeşitli kombinasyonlar, oyunu bilmeyen ben bile akıyorum yani.

Oyun başlıyo, çıkıyoruz o başlangıç yerinden yer kapmaya doğru gidiyoruz, sonra karşı takım geliyo, piyasa bi karışıo; biraz dmg verip blind,bleed ne kadar debuff varsa elimden gelen çakıorm, kendi takımıma heal falan atıyorum öle tokatlıorz genel olarak sonra devam ediyoruz. ama yani rasgele bassamda kotarıcam öyle, klavyeye kafamı sürtsem yenicem adamı.

stratejik bi derinlik yok. Ha iki takım iyi anlaşır kapışır ama o zaman da oyunun casuallığı kalmıyor ( yani savunulan kısım ).

Hadi bunlar giderilir düzeltilir.

e world pvp niye yok anacım? niye illa bi instance a girmek zorundayım ben? Bari faction falan olaydı levellamanın bi anlamı olurdu. Yani instances pvp dışında pvp yok oyunda, tamamen pve. Ki gruplaşmaya da gerek yok yani, tek oynasam olur. Nie mmo o zaman?

Grafikler,
grafik teknolojisi daha iyi olabilir çoğu oyundan, ne bileyim daha fazla pixel vardır vardır bişiler oo makineleri zorluyordur süperdir zart zurt, ama renk paletinden mi çizimlerden mi yoksa kamera açısından mı bişiden ötürü bana çok dandini geliyor. Yani, hiç alıp götürmedi beni oyun. Hiç oynarken duygusallaşamadım centaurlar köyleri basıo diye. Sarmadı yani, çok uğraştım ama olmadı.
büyülerdeki yartıcılık güzel ama o konuda "-" yok. Keşke daha fazla olsaymış gerçi, ama olsun gene de güzel.

Tabi beklenti meselesi, ama bi warhammer bi aion; hadi onları geçtim sp oyunlar bile ( witcher, skyrim ) çok daha iyi atmosfere sahip.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun diil suark sen kötüsün ya. baya kötüymüşsün ama

adam spvp'den başka pvp yok dedi ya sdfgdfsgd

az oynayaydın oyunu da öyle yazaydın bari.

"bu ne ya klavyeye yüzümü sürüyom adamı yeniyorum. iyi adam gelse beni yener ama o zaman casuallığı kalmaz" kafanı zaten anlamaya çaba bile göstermiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

ooo ad hominemlere başlamışız,

oyunu savunmak yerine niye bana saldırıyosunuz ki?
Varsa yanlış, savun yok o öyle değil böyle de ki haklı olduğun ortaya çıksın,
neyse low level tartışmalara girmiorm
http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/121/253/3e11a2f9-62d2-48a6-9fd4-1f729e617719.jpg

spvp dediğim, yani benim normal pvp instance'ına girip yaptığım pvp. isimleri karıştırmış olabilirim bu oynun kötü olmadığını fark etmez.

zaten wvw yapamıyosun düşük fps den dolayı. Bunların dışında başka pvp mi var? quest yapan adama sataşabilio muyum? yoo.
neyin tatavası bu.

oyun kötü, baya bildiğin son zamanların en yetersiz oyunu. Zaten bug dolu. bide kalkıp bana savunmayın şunu ya, bide hardmode pvp dediler, girip baktık lol bomberman de bile daha fazla stratejik unsur var. Ya oynadığım class çok op ( ki öyle olmaması lazım denilenlere göre ) ya da oyun yetersiz.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi içinde kötü, vaad ettiklerini veremiyor.

Son zamanlarda çıkan mmo derken, bu 1-2 yılı kast ediyorsak zaten öle gümbür gümbür bi swtor çıktı, onu da oynamadım.

Onun dışında öncekilerden zaten daha kötü. Gerçi MMO ların çoğu ya taklit ya kötü.
Hayır bide niye sadece mmo larla kıyaslıyoruz ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Madem cok ustun dercede basarili oldun spvpde ki sana cok kolay geldi e ozmn cek bi videoda bizide bilgilendir bizde anlayalim ogreneleim nasil tokatlanir. :D [lafa bakilmaz bu konularda sen daha iyi bilirsin hele devir oyun stream devriyken.]

turnuva pvpsi 5v5 gayet stratejik bence 3Wnin icinde gezince world pvpyi andiran ufak kapismalar bulabilirsin.

Grafik olarak bence oyun cok iyi sehirler mapler puzzelar vistalar cok basarili ki bence grafiksel olarak gelmis gecmis en iyi mmo [sehirlerdi ki landmarklari gez bir suru cok hos detaylar var bir eve girip piano bile caldim su alti vs]

Bug dolu derken ben sadece 2 bug gordum suana kadar ve onlarda fixlendi zaten. pve kismi tatmin edici degil ama craft vs vakit gecirmek icin iyi senin saydigin argumanlar oyunun son zamanlarin en kotu oyunu oldugunu desteklicek kadar yeterli degil, bence sen biraz daha oynaman lazim oyunu.

Neden MMOlarla karsilastirioruz evet bence singleplayer olarakta gayet bir bucuk aydir oynadim ve bir tek kutu parasi verdim o yonunede bakarsak yani mmo degil single olarak dusunursek story gorevleri eventlar craft vs kutu parasini cikarmis. Yeni bir oyun eksikleri var ve halen serverlar dolu ama ek content bence bekleneneden daha kisa surede gelmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

grafik konusu göreceli, kendimce pek sarmadı grafikleri oyunun. Aslıdna sarmayan karakter, mekanlar değil de karakter.

Mesela Lotro da öyle, mekanlar vs süper ama karakter çok leş.

Mesela wow da da bi zamanlar ( bilmiyorum hala öyle mi ) warlockların summonladıkları yaratıklar, oyundan farklı falan geliodu, leş gibiydi

misal : Mesela felhunter belki daha iyi grafikli çizimli pixelli vsvs duruo, ama aslında atmosferi piç ediodu
http://skyejuice.com/junk/wow/2-pets.jpg

pvp konusunda uçar kaçarım demedim ki, sadece çok basit. Yani daha diğer classları bilmiyorum, kendi classımı çok çok bilmiyorum ama yetebiliyorum. Bunun olmaması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Karakterin sarmama nedeni adamlarin item olayini ona gore yapmis olmalari ilerde legendaryleri vs itemlari alinca karakterler guzellesio onun disinda evet level 80 olup balta olarak odun kestigin baltayi kullanmak hos degil ona katilorum.

4 sene wow oynadiktan sonra suanda piyasada [eve saymiorum o kategori disi] oynanabilir bir mmo mukemmel degil belki ama bir sekilde hos gelen yonleri var bedava olmasida en buyuk artisi ilerde dediklerini yapmiyip butun ek contenti paket olarak satmaya calisirlarsa kendilerini baltalarlar yoksa arada acip oynanilicak bir oyun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...