Norak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 bio store da vardı, pre-order alıyorlardı en son, 65$ galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 direk caponlardan alirim biyoverle ugrasicagima afdssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 2 hariç çok severek oynadım. Umarım devam gibi değil de yeni bir seriyle falan gelirler. Kafamda bitirmiştim bu mevzuları ben artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 http://i.ebayimg.com/t/MASS-EFFECT-NORMANDY-SR-2-MODEL-PROJECT-PLANS-/00/s/NjgwWDEwMjQ=/$(KGrHqRHJBYE9BSM9N,GBPVhzI(Y+w~~60_12.JPG oha diyorum sadece isin enteresani arkadaki dantel ve dugun resimlerinden kesin turk bu dedim, location istanbul turkey lulz http://www.ebay.com/itm/MASS-EFFECT-NORMANDY-SR-2-MODEL-PROJECT-PLANS-/280986377933?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item416c17decd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 hanginiz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 lol viktor değilse kimse değildir herhalde buradan. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Dayı baya emek harcamış projesine falan,hll olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Kaede said: daha fazla görmek istediğin karakterin pipili bir kadının ardından modellenmesi düşündürmüyor değil benim bildigim herhangibi bir gercek kisiden modellenmeyen tek karakter ashley williams ME serilerinde. bir suru kisiye benzetiyorlar o nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ismini hatırlamıyorum diamondmı neydi bir trannyden birebir kopya ashleynin remodeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Jennifer Hepler a hakaret gerekcesi ile bir grup bioware forumlarindan banlanince 4chan ve diger yerlerde bu dedikoduyu cikardilar. Ashley karakterinin bir tomboy olmasi ve modellendigi bilinen ve aciklanan bir unlu olmamasi nedeniyle oldukca inandirici gelen bir iddia idi. Ashley Williams karakterinin kendisi oyun icinde kadin. zira babasinin hic erkek cocugu olmadigi ve bir suru kiz cocukla cevrili olmanin zor oldugu gibi hikaye quotelari var me1 de. vucut modellemeleri me3 e kadar zaten tum kadin karakterlerde standart idi. me3 te de gogus buyuklugu ve kalca buyuklugu ile oynamak disinda bir fark yarattiklarini sanmiyorum. dolayisi ile geriye sadece yuz modellemesi kaliyor. ancak yuz modellemesinde bir transeksuel kullanildiysa bile bilmemiz mumkun degil, zira 10-15 tane modellemenin yapildigi fanlar tarafindan iddia edilen insan daha var, modelleme yapilmadan generic uretim oldugunu soyleyenler de var. diyelim ki transeksuelden modellediler, oyun icindeki karakter bir transeksuel degil, bir kadin oldugu icin bunda acikcasi bir sakinca gormuyorum. sonucta modellendigi kisi haline gelmiyor oyun icindeki karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 valla gayet bütün yüz hatları birebir kopyaydı zaten adamların utanmadan stock foto kullandığını bütün dünya biliyor. şaşırmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 hehehe tali nin masa ustu fotosunu diyorsun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 buldum bahsettigin ashley resmini. Ancak bana pek tutarli gelmedi. niye mi? dusununce, miranda nin yvonne strahovski modellemesi birebir tipatip ayni. zira male sheppard da bir mankenin birebir aynisi. gram degistirmemisler. halbuki bu resim pek benzemiyor, sadece andiriyor. ustelik sadece bu resmi, diger in game ss ler benzemiyor pek. Ashley dedigin hispanic tipli, kofte dudakli, esmer kadin. bu tarza hafif benzeyen herkeze kolayca benzetirsin. hispaniclerin yarisi herhalde bir sekilde andiriyordur iyi kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ashley zaten tranny tipli, ilk oyunda değildide sonra ole oldu mevcut bi trannye benzemesıne gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 aslında 4. oyuna kim kardashianı koysalar satışlar artar biraz. ana karakter olsun hatta uzaylı bişi böle tentaclelarıda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 aynen o resim işte aynı açıdan bakınca tıpatıp aynı suratlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Namessar said: Jennifer Hepler a hakaret gerekcesi ile bir grup bioware forumlarindan banlanince 4chan ve diger yerlerde bu dedikoduyu cikardilar. Ashley karakterinin bir tomboy olmasi ve modellendigi bilinen ve aciklanan bir unlu olmamasi nedeniyle oldukca inandirici gelen bir iddia idi. Ashley Williams karakterinin kendisi oyun icinde kadin. zira babasinin hic erkek cocugu olmadigi ve bir suru kiz cocukla cevrili olmanin zor oldugu gibi hikaye quotelari var me1 de. vucut modellemeleri me3 e kadar zaten tum kadin karakterlerde standart idi. me3 te de gogus buyuklugu ve kalca buyuklugu ile oynamak disinda bir fark yarattiklarini sanmiyorum. dolayisi ile geriye sadece yuz modellemesi kaliyor. ancak yuz modellemesinde bir transeksuel kullanildiysa bile bilmemiz mumkun degil, zira 10-15 tane modellemenin yapildigi fanlar tarafindan iddia edilen insan daha var, modelleme yapilmadan generic uretim oldugunu soyleyenler de var. diyelim ki transeksuelden modellediler, oyun icindeki karakter bir transeksuel degil, bir kadin oldugu icin bunda acikcasi bir sakinca gormuyorum. sonucta modellendigi kisi haline gelmiyor oyun icindeki karakter. abi kanım kaynadı birden sana, ruh eşimi bulmuş gibi hissettim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Pic related http://i.imgur.com/iFXtT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 olm rahmetliyi komikli postlariniza alet etmeyin lan, arabaya donusur oyle gecerim ustunuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 oo bende sinir olup öldürtmüştüm mirandayı.. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 http://24.media.tumblr.com/tumblr_lmxlul7wvW1qgfo5ao1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Viktor said: Pic related http://i.imgur.com/iFXtT.jpg Loooool!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 http://pixelatedgeek.com/wp-content/uploads/2010/01/me_header_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Battlefield 3 motoruyla yapılcakmış, bioware montreal e ittirmişler oyunu en son. http://blog.bioware.com/2012/11/12/an-update-from-bioware-montreal/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ME 1 muzikleri N7 Galaxy map ahah ME 4'un ucundan biraz koklattilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar