Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect 4

Sam

Öne çıkan mesajlar

http://i.ebayimg.com/t/MASS-EFFECT-NORMANDY-SR-2-MODEL-PROJECT-PLANS-/00/s/NjgwWDEwMjQ=/$(KGrHqRHJBYE9BSM9N,GBPVhzI(Y+w~~60_12.JPG

oha diyorum sadece

isin enteresani arkadaki dantel ve dugun resimlerinden kesin turk bu dedim, location istanbul turkey lulz

http://www.ebay.com/itm/MASS-EFFECT-NORMANDY-SR-2-MODEL-PROJECT-PLANS-/280986377933?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item416c17decd
Sosyal ağlarda paylaş

Jennifer Hepler a hakaret gerekcesi ile bir grup bioware forumlarindan banlanince 4chan ve diger yerlerde bu dedikoduyu cikardilar. Ashley karakterinin bir tomboy olmasi ve modellendigi bilinen ve aciklanan bir unlu olmamasi nedeniyle oldukca inandirici gelen bir iddia idi.

Ashley Williams karakterinin kendisi oyun icinde kadin. zira babasinin hic erkek cocugu olmadigi ve bir suru kiz cocukla cevrili olmanin zor oldugu gibi hikaye quotelari var me1 de.

vucut modellemeleri me3 e kadar zaten tum kadin karakterlerde standart idi. me3 te de gogus buyuklugu ve kalca buyuklugu ile oynamak disinda bir fark yarattiklarini sanmiyorum. dolayisi ile geriye sadece yuz modellemesi kaliyor.

ancak yuz modellemesinde bir transeksuel kullanildiysa bile bilmemiz mumkun degil, zira 10-15 tane modellemenin yapildigi fanlar tarafindan iddia edilen insan daha var, modelleme yapilmadan generic uretim oldugunu soyleyenler de var.

diyelim ki transeksuelden modellediler, oyun icindeki karakter bir transeksuel degil, bir kadin oldugu icin bunda acikcasi bir sakinca gormuyorum. sonucta modellendigi kisi haline gelmiyor oyun icindeki karakter.
Sosyal ağlarda paylaş

buldum bahsettigin ashley resmini.

Ancak bana pek tutarli gelmedi. niye mi? dusununce, miranda nin yvonne strahovski modellemesi birebir tipatip ayni. zira male sheppard da bir mankenin birebir aynisi. gram degistirmemisler.

halbuki bu resim pek benzemiyor, sadece andiriyor. ustelik sadece bu resmi, diger in game ss ler benzemiyor pek.

Ashley dedigin hispanic tipli, kofte dudakli, esmer kadin. bu tarza hafif benzeyen herkeze kolayca benzetirsin. hispaniclerin yarisi herhalde bir sekilde andiriyordur iyi kotu.

Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

Jennifer Hepler a hakaret gerekcesi ile bir grup bioware forumlarindan banlanince 4chan ve diger yerlerde bu dedikoduyu cikardilar. Ashley karakterinin bir tomboy olmasi ve modellendigi bilinen ve aciklanan bir unlu olmamasi nedeniyle oldukca inandirici gelen bir iddia idi.

Ashley Williams karakterinin kendisi oyun icinde kadin. zira babasinin hic erkek cocugu olmadigi ve bir suru kiz cocukla cevrili olmanin zor oldugu gibi hikaye quotelari var me1 de.

vucut modellemeleri me3 e kadar zaten tum kadin karakterlerde standart idi. me3 te de gogus buyuklugu ve kalca buyuklugu ile oynamak disinda bir fark yarattiklarini sanmiyorum. dolayisi ile geriye sadece yuz modellemesi kaliyor.

ancak yuz modellemesinde bir transeksuel kullanildiysa bile bilmemiz mumkun degil, zira 10-15 tane modellemenin yapildigi fanlar tarafindan iddia edilen insan daha var, modelleme yapilmadan generic uretim oldugunu soyleyenler de var.

diyelim ki transeksuelden modellediler, oyun icindeki karakter bir transeksuel degil, bir kadin oldugu icin bunda acikcasi bir sakinca gormuyorum. sonucta modellendigi kisi haline gelmiyor oyun icindeki karakter.

abi kanım kaynadı birden sana, ruh eşimi bulmuş gibi hissettim lol
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...