Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
erkek oyunu bu.ayakta kalamıyosan oynama sdfs

da geçen bi penaltı attım.acaip komikti ya.bildiğin ceza sahasında koştum adama çarptım düştüm adam penaltı verdi sdfs
Mesaj tarihi:
tekrar yükledm oyun starta bastığımız ekranda kalıyor sol alt köşede yuvarlak dönerken kalıyor ilerlemiyo sync datayı almayamı çalışıyor anlamadım yardımcı olabilen varöı
Mesaj tarihi:
Baştan setting yaratarak dene, gene olmazsa büyük ihtimal EA'dan kaynaklı bir sorun. Bana da oluyor bazen, maalesef ertesi gün falan düzelmiş buluyorum oyunu ancak.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Seasons'ta Division 3'teyim, 1'e kadar yolu var. Yalnız rakipler zorluyor artık. Havadan tek pas falan oynuyorlar, çok kontra yiyorum. Çare bulamadım aşırı defansa çekilmek dışında henüz... :(
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

abi yeter.
iki gündür her fark attığım maçta rage atıyor karşı taraf ve puanım verilmiyor. uyuz oldum.

Match settings'te oyunu terketmeyen rakip isteme ayarı olması lazım.

Zaten şu ana kadar benim de başıma 30 defa falan geldi bu olay, 28'inde 3 puanımı verdi. Kalan 1-2 tanesinde de adamların günahını almayayım, belki gerçekten onlardan kaynaklı değildi. Server adil davranıyor yani...
Mesaj tarihi:
AscAnsio said:

Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?35,6479237,6572443#msg-6572443
CthuLhu said:

abi yeter.
iki gündür her fark attığım maçta rage atıyor karşı taraf ve puanım verilmiyor. uyuz oldum.

Match settings'te oyunu terketmeyen rakip isteme ayarı olması lazım.

var yaptım onu. ama gene geliyor ara ara.
Mesaj tarihi:
online arkadasım ıle oynuyoruz bır cok mac yaptık bır mac 7-0 o yendı sonrakı mac 7-0 ben yendım arka planda cıddı scrıptler donuyor gibi.
Mesaj tarihi:
Seasons'ta Division 1'e yükseldim artık, süperstaların arasında yerimi almış bulunmaktayım. :)-D (Şeref'imizle oynadık, Hakkı'mızla kazandık)

Yalnız penaltı atışlarıyla ilgili şikayetim var hakim bey. Kaleciyi ters köşeye yatırsanız dahi, 12'de oyuna entegre edilen yeni fizik çarpışma motorundan kaynaklı mıdır bilmem, ayakları ile çok sık penaltı kurtarabiliyorlar. Sola yatırıp ortaya vurdunuz, ayaklarına çarpıp kurtarılıyor. Düzeltilmesi lazım.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

BURNUMA ŞİKE KOKULARI GELİYOR

SKYRİME DÖNÜYORUM!!

skyrim oynadığım en iyi oyun bu arada bunu belirtmek istiyorum. dreag yok iken. birazdan gelir.
Mesaj tarihi:
http://www.amazon.com/Electronic-Arts-41080A-Soccer-138/dp/B008D7F47Q/ref=br_lf_m_1000716161_1_5_img?ie=UTF8&s=videogames&pf_rd_p=1420837402&pf_rd_s=center-5&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000716161&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1GN953NE40JK8864ZHRD

Tutupta tuhaf sitelerden alincaya kadar 38TLye pasalar gibi alin origine eklenebiliyor. Sizin icin bizzat test ettim.
Mesaj tarihi:
yeni pc ile çok fena akmaya başladım resmen ben oyun moyun oynamıyormuşum önceden =) div. 2 ye çıkmak üzereyim galiba son 35 maçta 2-3 mağlubiyet aldım =)

origin id: cmnchr maç için ekleyebilirsiniz.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bende arkadastan fifa 13 aldim laptop a kurdum,

laptopta 4gb ram var, 2.3 dual core amd processor..

yalniz soyle bi durum var, ilk oyuna girdim display settings low ve ekran cozunurlugu 1024x768 idi, baktim baya lagli,
daha sonra kurcalarken display settings i high a cektim, ekran cozunurlugunude biraz arttirdim oyun sanki daha hizlandi ama tam olarak akici degil yine..

boyle bi sorunla karsilasan varmi, yani oyunda cozunurlugu, display settings i dusurdukce dahada yavasliyo sanki sdfsdf

default ayarlarmi oynuyorsunuz?
  • Yeni Oluştur...