goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ulan saç baş yoldurtuyor faul motoru ya. eskiden böyle değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 erkek oyunu bu.ayakta kalamıyosan oynama sdfs da geçen bi penaltı attım.acaip komikti ya.bildiğin ceza sahasında koştum adama çarptım düştüm adam penaltı verdi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ya aynen onları diyorum ya hahaha. zenit çelsiyi 2-0 yendi iki tane o dedğin penaltıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 tekrar yükledm oyun starta bastığımız ekranda kalıyor sol alt köşede yuvarlak dönerken kalıyor ilerlemiyo sync datayı almayamı çalışıyor anlamadım yardımcı olabilen varöı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Baştan setting yaratarak dene, gene olmazsa büyük ihtimal EA'dan kaynaklı bir sorun. Bana da oluyor bazen, maalesef ertesi gün falan düzelmiş buluyorum oyunu ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 naaptıysam olmadı herşeyi sildim tekrarr iniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 abi yeter. iki gündür her fark attığım maçta rage atıyor karşı taraf ve puanım verilmiyor. uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 benim gibi yap, fark 3 olduğu sırada bilerek gol yiyorum çaktırmadan dandik defans yaparak. böyle aştım o sorunu ben. onlara umut ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 division 4e çıktım tokat manyağı oldum ya 4 maçta sıfır puan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Seasons'ta Division 3'teyim, 1'e kadar yolu var. Yalnız rakipler zorluyor artık. Havadan tek pas falan oynuyorlar, çok kontra yiyorum. Çare bulamadım aşırı defansa çekilmek dışında henüz... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 CthuLhu said: abi yeter. iki gündür her fark attığım maçta rage atıyor karşı taraf ve puanım verilmiyor. uyuz oldum. Match settings'te oyunu terketmeyen rakip isteme ayarı olması lazım. Zaten şu ana kadar benim de başıma 30 defa falan geldi bu olay, 28'inde 3 puanımı verdi. Kalan 1-2 tanesinde de adamların günahını almayayım, belki gerçekten onlardan kaynaklı değildi. Server adil davranıyor yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 AscAnsio said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?35,6479237,6572443#msg-6572443 CthuLhu said: abi yeter. iki gündür her fark attığım maçta rage atıyor karşı taraf ve puanım verilmiyor. uyuz oldum. Match settings'te oyunu terketmeyen rakip isteme ayarı olması lazım. var yaptım onu. ama gene geliyor ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ilk 5 dakikadan sonra rage quit atarlarsa alırsın 3 puanı direk ilk 5 dakikada çıkınca bişi olmuyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 online arkadasım ıle oynuyoruz bır cok mac yaptık bır mac 7-0 o yendı sonrakı mac 7-0 ben yendım arka planda cıddı scrıptler donuyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 BURNUMA ŞİKE KOKULARI GELİYOR SKYRİME DÖNÜYORUM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Seasons'ta Division 1'e yükseldim artık, süperstaların arasında yerimi almış bulunmaktayım. :)-D (Şeref'imizle oynadık, Hakkı'mızla kazandık) Yalnız penaltı atışlarıyla ilgili şikayetim var hakim bey. Kaleciyi ters köşeye yatırsanız dahi, 12'de oyuna entegre edilen yeni fizik çarpışma motorundan kaynaklı mıdır bilmem, ayakları ile çok sık penaltı kurtarabiliyorlar. Sola yatırıp ortaya vurdunuz, ayaklarına çarpıp kurtarılıyor. Düzeltilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 goldbären said: BURNUMA ŞİKE KOKULARI GELİYOR SKYRİME DÖNÜYORUM!! skyrim oynadığım en iyi oyun bu arada bunu belirtmek istiyorum. dreag yok iken. birazdan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Penaltılardan benim sıkıntım çok yavaş olmaları. Hatta oyuncu vurduktan sonra bile köşeyi tespit edip atlamak mümkün kimi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 http://www.amazon.com/Electronic-Arts-41080A-Soccer-138/dp/B008D7F47Q/ref=br_lf_m_1000716161_1_5_img?ie=UTF8&s=videogames&pf_rd_p=1420837402&pf_rd_s=center-5&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000716161&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1GN953NE40JK8864ZHRD Tutupta tuhaf sitelerden alincaya kadar 38TLye pasalar gibi alin origine eklenebiliyor. Sizin icin bizzat test ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 yeni pc ile çok fena akmaya başladım resmen ben oyun moyun oynamıyormuşum önceden =) div. 2 ye çıkmak üzereyim galiba son 35 maçta 2-3 mağlubiyet aldım =) origin id: cmnchr maç için ekleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 division 1 de akıyor çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ultimate teame girince hata veriyor ya. anlamadım gitti giremedim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 lan sezonsta 3-5 dakka olmadan gol atıyorum adamlar direk quit çekiyor. vermiyor da puanımı. böyle çakallık görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Sende abaza gibi saldırma olm yumuşak yumuşak yanaş ürkütme ceylanı, ben bazen çaktırmadan gol atmalarına bile izin veriyorum oyundan çıkmasınlar diye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bende arkadastan fifa 13 aldim laptop a kurdum, laptopta 4gb ram var, 2.3 dual core amd processor.. yalniz soyle bi durum var, ilk oyuna girdim display settings low ve ekran cozunurlugu 1024x768 idi, baktim baya lagli, daha sonra kurcalarken display settings i high a cektim, ekran cozunurlugunude biraz arttirdim oyun sanki daha hizlandi ama tam olarak akici degil yine.. boyle bi sorunla karsilasan varmi, yani oyunda cozunurlugu, display settings i dusurdukce dahada yavasliyo sanki sdfsdf default ayarlarmi oynuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar