Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Bulamadım konusunu o nedenle açtım varsa affola. Demo çıktı. origin indirdim demoyu indirdim yüklemeyi yaptı ama oyunu açamıyorum. daha doğrusu açıyorum ama tam maç başlayacakken çöküyor masaüstüne düşüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ps3te oynadık iyiydi. bildiğin fifa ama çığır açan bi oalyı varsa göremedim demoyu oynadık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 şu first touch control olayı biraz karışık gibi ben tam idrak edemedim nedir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesela yandan top geldi, direk böyle kontrol edip dönüp koşmak yerine, gelen topa direk hafif bi tık vurup önüne alıosun. Aynı şekilde göğüs kontrolleri falan filan, özellikle arkadan gelen toplar hiç durup kontrol etme ihtiyacı duymadan tek dokunuşta önüne alabiliyosun falan. Şu vidyoda anlatıyo baya: http://www.youtube.com/watch?v=lLxiNpotXhU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ruscu keyi gönderdi. aktif ettim ama download edilmiyor henüz. 25inde edilecek denmemiş miydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 25 us 28 eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Ben dl ettim dün gece. 6gb boyutu, fifa 12 7'ydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 değer mi ilk defa fifa alasım var pes yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 FUUU http://forum.ea.com/uk/posts/list/1953340.page said: Some users are experiencing delays when downloading FIFA 13 PC Ultimate Edition. An email outlining the download process will be distributed very shortly to all persons affected by this delay. This is an immediate resolution to the download delays and challenges, and rest assured that no PC Ultimate Edition FUT Packs will be lost. Thanks for your understanding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 rusçu da ne kadarmış ki oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 fabulosoguy said: değer mi ilk defa fifa alasım var pes yerine? Üç senedir değiyor, bence arkana bakmadan kaç PES'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 DareJedi said: rusçu da ne kadarmış ki oyun? ultimate 76.5 havaleyle 75 tl bi de beni ekleyin de çıkınca maç yaparık. kutulucan origin şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Biz her sene Fifa'nnın ilk 1 - 1.5 ayı fln Virtual Pro takım kurup kasıoruz baya Skype'ta buluşup. Katılmak isteyen olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 fizban said: FUUU http://forum.ea.com/uk/posts/list/1953340.page said: Some users are experiencing delays when downloading FIFA 13 PC Ultimate Edition. An email outlining the download process will be distributed very shortly to all persons affected by this delay. This is an immediate resolution to the download delays and challenges, and rest assured that no PC Ultimate Edition FUT Packs will be lost. Thanks for your understanding. meh ben de indiremedim hala oyunu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 saat kaçta çıkacak belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 TR PSN 00:00 olsa keşke bence 01:00 / 02:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ingiltere saati 01:00 AM diyorlar yani TR saati 03:00 oluyor =/ bugün de oynayamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 benim ultimate edition'ı standarda cevirmisler bu sayede preload edebiliyorum. lakin ileride ult a cevireceklermis geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 yav açsalar da yatmadan 2 maç atsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Geçen sene Virtual Pro olayını Single olarak kasıp online oynayabiliyorduk bu sene bulamadık öyle bi seçenek bu bizim menulere alışamadığımızdanmıdır yoksa kaldırmışlarmı bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 öyle birşey olduğunu sanmıyorum.aslında yapsalar iyi olurdu da online pro ile single pronun achileri farklı olmalı kesinlikle.ergen bebeler yüzünden ciddi kanser ediyor cunku pro ranked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Kaldırmışlar gibi, yani bi yerde okumadım fakat baya kurcaladım az önce. Careere girince yeni pro yarattırıyor hatta, geçen sene kendi pronu kullanabiliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 her maçın bitiminde masaüstüne düşüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 origin id: Cmnchr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Bilgisayardaki save datalarıyla oynayıp herşeyi 99'a çekiyorlar vs diye kaldırılmış online bir database'e aktarılmış (dedi arkadaş) Sadece Online da kasıosun. İlk sayfayada yazmıştım Pro oynamasını seven varsa biz arkadaşlarla skypeta toplanıp gayet paslı fln filan oynuyoruz katılabilirler bize origin id: Grastiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar