SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 deadwoll said: DK nasıl kesiyosunuz, lockla adamlara 12k'dan yüksek dmg vuramadım henüz destro halimle. demo oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lily Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 şu olay nasıl yalan ya demon soul + chaos bolt 100k altı vurmadı hiç bi classa henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Max. 68k gördüm. De yani üstünde dk/warrior vs. varken chaos bolt cast etmek dünyanın en büyük yalanı 200k bile vursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 abi zaten bi warlocka bufflı şekilde chaos bolt cast ettiriyosa bi takım bırak da yesin 200k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 2.8sn falan casti var, warrior'ların vs. movementlarında bile stun/interrupt var artık. Adımları bizi sarsıp büyünün sözlerini karıştırmamıza neden oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 anasını bellediler oyunun mmr bugla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 monk monk rogue diye bi tahmin sallıycam arena kompozisyonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ahah match making rating Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 afk olup cikma ile mmr bugu abuse ediliyor. zaten wow pvpsi gameplayinden communitysine knayt onlayn oldu olacak artik. tezek tier bile degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Kaede said: ahah match making rating ahahah iyi sıçtım. e mmr zaten bilinen bir kısaltmaydı. yeni bir şey sandım napim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Nasıl oluyor o afk olayı? Abüzlenebilen bişeyse biz de ebüzleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 fixlendi sanıyorum sabah. 1 honorable kille 5k rated bg yapan var korede heheheeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Blizzard'ın Fist Weaponlara yaptığı üvey evlat muamelesinin bir sebebi var mı ya? Önce bütün PvP Weapon kombinasyonları 3500 conquest tutarken, çift Fist Weapon 5000 tutuyordu. Şimdi de bütün PvP weapon PvP Powerları %100 buff almışken Fist Weaponları unutmuşlar, hala eski PvP Powerı veriyor benim silahlarım. Şaka mı lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 sizinkileri unique olmaktan çıkardılar sanırım. toplamda aynı pvp power veriyo diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Unique değildi zaten. Toplamda aynı PvP Power'ı vermiyor. Bugün patchle %100 arttı bütün silahların PvP Power'ı, fist weaponlar hariç. Unuttular resmen arttırmayı. Mesela Fist Weaponlar upgrade de edilmiyor, diğer bütün silahlara Conquest ile upgrade geldi, Fist Weaponlara gelmedi. Bir oyun firması, iki patch üst üste, bir silahı nasıl unutur ya. Dalga geçiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Görüldüğü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Priest meleeye karsi zayif vs vs diyordum rogueu 90ladim ve esas acinasi durumun rogue icin oldugunu gordum. Dk, warrior, feral ve paladin gordum mu hic stealthdan cikmiyorum bile hemen gormemis gibi yon degistirip devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Alıntı Spidee said: Görüldüğü gibi. Gerçekten unutmuşlar ya :) Bilerek atlamış olacaklarını zannetmiyorum, çok daha ilginç olurdu o vakit. Uyanırlar yakında, ufak bir fix gelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 BG yaparak levellama esnasında 4000k honor doldugunda bununla gidip 90 oldugumuzda giyilebilen seti ileride giyme amaçlı alabiliyormuyuz yoksa seti alabilmek içinde 90 olmak mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 90 olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Pff olmadı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 justice al onlarla. veya malzeme al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 İleride honorla alınan itemları almama yarayacak bişi alınabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Justice sadece PvP yapan birine yarar sağlamıyor değil mi? Ve malzeme alacak olsam ne alıp AHde satayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar