Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Aynen o penaltı gelmediği saçmaladı zaten kararlarda maç boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Esnaf said: ulan semihte ne oynadı be.ilk 20 dk yı izlemedim ama adamın tek bir hatasını bile görmedim lan.persie yi yedi bitirdi semih.ferguson un gözüne girmiştir heralde :P ya muslera yı falan da sıkı tutalım elimizde geçen seneki gibi oynadı aslan parçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Deathblade said: Aynen o penaltı gelmediği saçmaladı zaten kararlarda maç boyunca. Bu nasıl saçmalamak arkadaş, normalde hatalı verdiği kararın altında ezilir hakem dediğin bu herif dönüp dönüp ağzımıza tükürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Grast said: Gs bu sene şampiyonlar ligini alır. Muhteşem top oynuyor. Türkiyemle Galatasarayımla gurur duydum. Old Trafford'ta tek kale oynadık Man UTD karşısında. Ezdik Parçaladık. Helal olsun Çocuklar işte böyle yenilir bizim galatasarayımız. Hamit Esti Muslera kaplanlaştı. Ambrabat coştu. Emre Çolak şov yaptı. Haydi gençler Taksim meydanı bizi bekler kutlayalım galatasarayımızın muhteşem oyununu. yeni kafan hayırlı olsun güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Neticede 1-0 kaybettik, ama 7-0 kaybedeceğimizi iddaa edenler şimdi gelmiş başka hikayeler uyduruyor. 6 Yıldır oynamadığın bir arena'da, gayet tecrübesiz ve beceriksiz futbolcularla, elbette açık vereceksin, her takım her girdiği pozisyonu atsaydı, ooohoo maçlar genelde 6-5 falan gibi skorlarla biterdi. Yok o atsaydı bu atsaydı diyeceksen, istatistiğe bakarsın, istatistik diyorki GS daha fazla şans yakaladı, son 10dk elbette United net pozisyonlara girdi ki, kendi evinde, üstüne rakip geliyor, sen kontraya çıkıp pozisyona giremiyorsan asıl problem vardır. O yüzden bırakacaksın geyiği, maç 1-0 bitti. 3 Puanı onlar aldı. Biz üzüldük, bazıları 7,8-0 bitmedi diye kahroldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Grast said: @BlackSheep Niye atarlaniyim. ne güzel bir gece. kuşlar cıvıl cıvıl. güneş batmıyor. dünya dönüyor. galatasarayımız şampiyonlar ligi şampiyonluğuna koşuyor Dostum sen çok yanlış yorumlamışın burdaki yorumları yanlız kimse ''ehe yenildik ama ezilmedik'' demiyo zaten.Maç ortadaydı bizde alabilirdik takımın oyunu umutsuzluk vermedi diyo. grast said: Fenerbahçe'ye bok atılmış neden anlamadım Man UTD - GS topicinde. Spartak Moskovaya elenen takım bunlaramı bişey yapıcak diye. Bugun Spartak moskova deplasmanda Barcelona karşısında 2-1 öndeydi dk 70 te (Man UTD değil Barcelona) Spartaka kötü takım demek deil o ama Spartakla Man utdyi heralde sende bir tutmuyosundur eminimki.Orda trolün tekinin gs dışında başka bi takım olsa yenerdi man utd yi ye cevaptı o.Sen şu haliyle Fenerin Man utdyi yeniceğine inanmıyosun heralde dimi?Veya herangi başka bi türk takımının.Fenere laf falan sokmuyorum illa belirtmekmi lazım anlamadım.Şampiyonlar ligi başlığındada niye Fenere laf atıyım onuda anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 chagy said: Yok o atsaydı bu atsaydı diyeceksen, istatistiğe bakarsın, istatistik diyorki GS daha fazla şans yakaladı Hepsi iyi güzel de bunu kim dedi lan eheh. Şutlar 20 (6)'ya 14 (3). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Ciktik catir catir, aslanlar gibi oynadik. Gole de yaklastik ama olmadi. Helal olsun hepsine. Dany ve Semih muhtesem oynadi. Hamit de sonunda kendine geldi. Ligde teror estiririz bu sezon. Umut'un saglam donmesi lazim. İnanilmaz hucum pres uyguluyor, kesinlikle bu takima en fazla fayda saglayan adamlardan biri. Balta cok kotu, Burak eh iste. Bir de FT'nun oyuna mudahalesi cok iyi ya. İlk yarida kevfire donen sol kanat icin Amrabat/Hamit degisikligi cok akillicaydi. Aykut ile karsilastirinca cok sukur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 senko said: Grast said: Gs bu sene şampiyonlar ligini alır. Muhteşem top oynuyor. Türkiyemle Galatasarayımla gurur duydum. Old Trafford'ta tek kale oynadık Man UTD karşısında. Ezdik Parçaladık. Helal olsun Çocuklar işte böyle yenilir bizim galatasarayımız. Hamit Esti Muslera kaplanlaştı. Ambrabat coştu. Emre Çolak şov yaptı. Haydi gençler Taksim meydanı bizi bekler kutlayalım galatasarayımızın muhteşem oyununu. yeni kafan hayırlı olsun güle güle kullan. Kafası çok yeni değil, eskiden beri bu kafada. Kendisi Trasty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Canın sağolsun Aslanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Oha harbi mi lan. Bilsem cevap vermezdim ya, tüü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Baggio said: chagy said: Yok o atsaydı bu atsaydı diyeceksen, istatistiğe bakarsın, istatistik diyorki GS daha fazla şans yakaladı Hepsi iyi güzel de bunu kim dedi lan eheh. Şutlar 20 (6)'ya 14 (3). son 10 dakikaya kadar falan biz öndeydik şutlarda, bi de kaleyi bulanda 3 tane direği saymıyorlar andavallık edip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Baggio said: chagy said: Yok o atsaydı bu atsaydı diyeceksen, istatistiğe bakarsın, istatistik diyorki GS daha fazla şans yakaladı Hepsi iyi güzel de bunu kim dedi lan eheh. Şutlar 20 (6)'ya 14 (3). hehe, farketmez, sonuçta aynı istatistiklere arkadaşlar; attempts against woodwork koymuş, 0-3. sonuçta sonuç 1-0 ama istatistiğe bakınca bazılarının düşündüğü gibi olmamış. Hiç korner bile atamayacağımızı iddaa eden de vardı. 7-7. Ama sonuç 1-0, önemli olan o değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Abi zaten yenildikten sonra 1-0, 2-0 faretmediginden acildik iyice. Yine de sonuna kadar basa bas mucadele oldu. Boyle bi tempoya da Turkiye'de ayak uydurabilecek GS'den baska fizik gucu olan takim su anda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Ahaha Trastymis lan. Senin 400m yonetecek bir ciron var ugrastigin seylere bak ya, uyma sen bu hayatsizlara. Isindesin gucundesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 toggie said: Ciktik catir catir, aslanlar gibi oynadik. Gole de yaklastik ama olmadi. Helal olsun hepsine. Dany ve Semih muhtesem oynadi. Hamit de sonunda kendine geldi. Ligde teror estiririz bu sezon. Umut'un saglam donmesi lazim. İnanilmaz hucum pres uyguluyor, kesinlikle bu takima en fazla fayda saglayan adamlardan biri. Balta cok kotu, Burak eh iste. Bir de FT'nun oyuna mudahalesi cok iyi ya. İlk yarida kevfire donen sol kanat icin Amrabat/Hamit degisikligi cok akillicaydi. Aykut ile karsilastirinca cok sukur diyorum. Manchester forumunda ingilizler bizim LeftBack'i beğenmişler, soramadım Hakan Balta mı diye elim varmadı klavyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Grast said: Rewendor said: Grast said: Yok abi yıllardır avrupaya gitmemişliğe fln veriyorum bunu bildiğin burda birbirinizi gazlayıp orgazm olmuşsunuz. Dk 7 den beri yeniksin. Adamların pozisyonlarıyla sizin pozisyonlarınızı karşılaştırmıyorum bile önde olmalarına ramen. Penaltılar denmiş adamlara verilmeyen penaltılar unutulmuş. Adamlar penaltı kaçırmış gol olsa maç kopacak. Son 15 dk da 5 tane %100 lük gol kaçmış. Şu maç sevinecekseniz bi musleraya sevinin Adamların pozisyonları sayıca çok daha azdı, tek fark daha organize şekilde gelişmesiydi. Sayıca daha az ama çok daha kaliteli hücum ettiler. Adamlara verilmeyen bir penaltı vardı, bi tane yalandan verildi eşitlendi, GS'nin 2 tane penaltısı yendi. Son 15 dk kaçan 5 tane %100'lük golün 2 tanesini GS kaçırdı zaten, kalanlar da gayet normal, tabii ki 1-0 yenik son dakikalara girerken arkayı bırakıcaksın, pozisyon vericeksin. Penaltı kaçırmadılar, üstten sağdan soldan dışarı atsalar kaçırırlardı. Penaltı kaçmadı, kurtarıldı. Ki o penaltının da nasıl yalan olduğunu gördük. Ya ben senin net pozisyon kavramını çözemedim. Toplam gol tehlikesi yaratan 4 pozisyonunuz var ki bu sadece Hernandezin oyuna girdikten sonra kaçırdıklarına eşit. http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/matches/live/index.html?day=1&session=2&match=2009494 Şu linkten zaten bahsettiğin adamların pozisyonları çok daha azdı tezini kendin çürütebilirsin. Kaldı ki adamların bu üstünlüğü 88 dk (+5 le beraber) yenik oynadığın maçta meydana geliyor. ortada olan bir maçta değil. Fenerbahçe'ye bok atılmış neden anlamadım Man UTD - GS topicinde. Spartak Moskovaya elenen takım bunlaramı bişey yapıcak diye. Bugun Spartak moskova deplasmanda Barcelona karşısında 2-1 öndeydi dk 70 te (Man UTD değil Barcelona) Kaldı ki Fenerbahçe son senelerin en kötü futbolunu oynuyor izlerken bile sıkılıyorum kendi takımımı. Şu toz pembe rüyalardan bir uyanın artık. Hala Hernandez falan diyosun da, 1-0 yenik takımın son 10dk'da verdiği pozisyonlarla maç yorumluyorsun. E lol yani. Tabii ki son 10-15 dk deli gibi bastırıp hücum yapacaz, o arada da bol bol pozisyon vericez. Zaten Fergus da bunu bildiği için elinde ne kadar sprinter varsa sürdü sahaya. Maçı çevirme şansı olan takım defans falan düşünmez, bastırır, o arada da açık verir. Bu kadar mı futboldan bihabersiniz yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 güzel oynadık ama olmadı sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Begenirler tabi. Manu'da Balta olsaydi bu aksam sen begenmez miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 İngilizlerin yorumlara bakıyorumda manu taraftarı olmayan ne kadar adam varsa giydiriyor hakeme sdf Neyse kendi sahamızda yeneriz. Bu gruptan çıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Maçla ilgili düşüncelerim; Manu'nun çok iyi yaptığı birşey var ve biz Türk futbolunda bunu pek yapamıyoruz. Kanat-Bek Varyasyonları. Düşününce adamlar aslında basit oynuyorlar. Bek hızlı çıkıyor kanada veriyor, kanat tek pasla MC'yi görünce, bek arkadan fırlıyor. Tamamen kanada dayalı adamların sistemi. 2 sağda 2 solda çevik atletik adamlar, bindirmeler. Bunu süper yapıyorlar, işte GS'nin kilitlendiği nokta orası oldu. Takımda paslar, topa sahip olma herşey iyi. Ancak ileride kilitlenmemizin sebebi de yeterli kanat varyasyonları yapamıyor oluşumuzdan. Balta topu alıyor, tak geriye, rakip ezberliyor haliyle adamın gidemediğini. Emre Çolak keza basıp gidebilen biri değil. Bek-Kanat düzgün 2 pasla varyasyona girse o kadar çeşitlilik olacak ki hücumda. Bir sonra top kaybı kaçınılmaz oluyor ki ikinci yarı yediğimiz atakların tamamı bu sebeptendi. Kanat organizasyonlarını bir becerebilsek süper olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Rewendor said: Grast said: Rewendor said: Grast said: Yok abi yıllardır avrupaya gitmemişliğe fln veriyorum bunu bildiğin burda birbirinizi gazlayıp orgazm olmuşsunuz. Dk 7 den beri yeniksin. Adamların pozisyonlarıyla sizin pozisyonlarınızı karşılaştırmıyorum bile önde olmalarına ramen. Penaltılar denmiş adamlara verilmeyen penaltılar unutulmuş. Adamlar penaltı kaçırmış gol olsa maç kopacak. Son 15 dk da 5 tane %100 lük gol kaçmış. Şu maç sevinecekseniz bi musleraya sevinin Adamların pozisyonları sayıca çok daha azdı, tek fark daha organize şekilde gelişmesiydi. Sayıca daha az ama çok daha kaliteli hücum ettiler. Adamlara verilmeyen bir penaltı vardı, bi tane yalandan verildi eşitlendi, GS'nin 2 tane penaltısı yendi. Son 15 dk kaçan 5 tane %100'lük golün 2 tanesini GS kaçırdı zaten, kalanlar da gayet normal, tabii ki 1-0 yenik son dakikalara girerken arkayı bırakıcaksın, pozisyon vericeksin. Penaltı kaçırmadılar, üstten sağdan soldan dışarı atsalar kaçırırlardı. Penaltı kaçmadı, kurtarıldı. Ki o penaltının da nasıl yalan olduğunu gördük. Ya ben senin net pozisyon kavramını çözemedim. Toplam gol tehlikesi yaratan 4 pozisyonunuz var ki bu sadece Hernandezin oyuna girdikten sonra kaçırdıklarına eşit. http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/matches/live/index.html?day=1&session=2&match=2009494 Şu linkten zaten bahsettiğin adamların pozisyonları çok daha azdı tezini kendin çürütebilirsin. Kaldı ki adamların bu üstünlüğü 88 dk (+5 le beraber) yenik oynadığın maçta meydana geliyor. ortada olan bir maçta değil. Fenerbahçe'ye bok atılmış neden anlamadım Man UTD - GS topicinde. Spartak Moskovaya elenen takım bunlaramı bişey yapıcak diye. Bugun Spartak moskova deplasmanda Barcelona karşısında 2-1 öndeydi dk 70 te (Man UTD değil Barcelona) Kaldı ki Fenerbahçe son senelerin en kötü futbolunu oynuyor izlerken bile sıkılıyorum kendi takımımı. Şu toz pembe rüyalardan bir uyanın artık. Hala Hernandez falan diyosun da, 1-0 yenik takımın son 10dk'da verdiği pozisyonlarla maç yorumluyorsun. E lol yani. Tabii ki son 10-15 dk deli gibi bastırıp hücum yapacaz, o arada da bol bol pozisyon vericez. Zaten Fergus da bunu bildiği için elinde ne kadar sprinter varsa sürdü sahaya. Maçı çevirme şansı olan takım defans falan düşünmez, bastırır, o arada da açık verir. Bu kadar mı futboldan bihabersiniz yahu? son dakikalarda kornere falan çıkan volkanı unutuyor bu kafalar maçtan sonra herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Bu arada bir farklı bilgi vereyim. ManU bugün maçta siyah bant tanıyordu. Türk spikerler nedenini söyledi mi bilmiyorum da, İngiltere'de 32 ve 23 yaşlarındaki iki bayan polis geçtiğimiz gün öldürüldü. Kraliçe ölen polislerin ailesine başsağlığı diledi vb vb. Adada insana verilen değeri de böylece bir vurgulayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Baggio said: chagy said: Yok o atsaydı bu atsaydı diyeceksen, istatistiğe bakarsın, istatistik diyorki GS daha fazla şans yakaladı Hepsi iyi güzel de bunu kim dedi lan eheh. Şutlar 20 (6)'ya 14 (3). direğe çarpanlar sayılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar