GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Oturur konuşuruz bir ara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 deli gibi iççez abi. söz bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Tebrikler abi. Ama ünlü olunca bizi de görürsün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 paticik yazan tişört giymelisin bi' bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 M Ü K E M M E L kostümler mekanlar tipler duruşlar hepsi süper olmuş geçen seneden 3 gömlek üstünler çok para dökülmüş belli çarşıda biçaklanan derviş abiylen bizdede savaşçı monk olduunu gördük cok iyiydi bitek kasıntı özcandenizi koymayasalar iyidi bide onun sacma mutlu aile sahneleri pöff dizinin başlığı konusu yok galiiba o derviş abiyi niye hemen öldürttüler yazık oldu iş yapardı dizide patronanın kankası muslu beşede yokoldu sanki çok iyiydi tolga karelde çıkarıldı galiba başkası var benzer tipte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 erdalz said: O derviş abiyi niye hemen öldürttüler yazık oldu Ben öldürdüm kusura bakma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 hep şevki ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 noldu şimdi. sevişmeli sahne verdiler mi sana? bak sözün var. daha bizi oynatıcan sevişmeli sahnelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 GwindonSurion said: moriarty said: böyle daha iyi http://i.imgur.com/3njch.jpg Çok güzel lan eline sağlık! Bu arada aşağıdaki vidyoda find Waldo http://www.youtube.com/watch?v=PfbbrUV3XRo kele odaklandım ama bulamadım abı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 GwindonSurion said: erdalz said: O derviş abiyi niye hemen öldürttüler yazık oldu Ben öldürdüm kusura bakma :/ ziyan ettin gül gibi savaşçı monku ilk bölüm bildiin pahalı hollywood yapımları gibi olmuş çok zamanları olduu için. ilerki bölümlerde düşer kalite haftalık çekince ama bu süperdi ya doyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 GwindonSurion said: erdalz said: O derviş abiyi niye hemen öldürttüler yazık oldu Ben öldürdüm kusura bakma :/ şimdi tejkrar yayınlıyolar harbi sen vurmuşun dervişdayıyı. çok ekmek çıkardı o monk abiden olmamış ilk bölümden öldeürmek bide patronanın kızı nie vurdunuz ona harcadığınız mesaiylen 10 kişi keserdinz meydanda kalabalıkta çok kişiyi öldürmüş senaristler gereksiz olmuş bikısmı iletiver hocaya qwerty8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 biraz daha ünlü ol lan, ÜNLÜ OL LAN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 GwindonSurion said: erdalz said: O derviş abiyi niye hemen öldürttüler yazık oldu Ben öldürdüm kusura bakma :/ özcandeniz öcünü alacam derviş abü dedi izliyonmu?? seni evinden aldırcak galiba kaçsana ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 oha son sahnede birini daha kesti adam bildiin hashişin oldu ya la. birazda boy vücut olsa tolga karelin yerinde gözü var diyecem zxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 olm çok göze çarpacan öldürecekler seni. git az saklan, gözden uzak dur. seni diziden çıkartmak için oyun bunlar. gelme bu oyunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 son saniyede derviş dedeyi öldürdü tam göstermedi daha ama kesin yani beyaz sakalı gördüm aradan ehiehi max 2 bölüm ömür biçiyom arkadaşa çok yaşamaz bukaadar cinayetlenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 la o melee derviş den mi bahsediyorsunuz, benimden aklım gitti, bir haftadır derviş derviş geziyordum, yazık oldu değişik güzel bir şey olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 GwindonSurion said: Çok güzel lan eline sağlık! Bu arada aşağıdaki vidyoda find http://www.youtube.com/watch?v=PfbbrUV3XRo Lan olm Patronayı oynayan Fırat Tanış bırakmış diziyi çat diye kafasına esmiş. Yazık lan onca yatırıma dekora neye püüü, inş bitmez dizi malum isyan için Patrona lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Geçen hafta ana cast'a alındım Bugün dizi bitti Vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 AHAHAHA ONUN ICIN MI ARADIN BUGÜN ÇALDIRIP KAPADIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 GwindonSurion said: Geçen hafta ana cast'a alındım Bugün dizi bitti Vay arkadaş dışarı cıkıyom ara panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 GwindonSurion said: Geçen hafta ana cast'a alındım Bugün dizi bitti Vay arkadaş AHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAH yazık ya la hem sana hem diziye üzüldüm valla, çok iyi diziydi bi adam ayrıldı diye bitirmeselerdi keşke ya, başkasını korlardı o role noolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar