Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 batuhandan adam olmaz , almeida ya mecbursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 llama kaleciyse ben de almeidayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 serefsizin teki yuzunden pisi pisine sari gorduk bi de 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 takıma arkadaşlık gelmiş geçen sene bir kişi yerde yatınca kimse gelmezdi başına tek kalırdı tartışmada şimdi 3 kişi geldi... takım olmuş takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Orhan Ak işte. Pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 cs ye daldık maçı kaçırdık, güzel mi oynadı bjk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 elazığ kötüydü, 2. ve 3. goller balık. galatasaray ya da fenerbahçe gibi bir takıma dağılır bu takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 gs macında gördük dagılmayı hakem kurtardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ren said: elazığ kötüydü, 2. ve 3. goller balık. galatasaray ya da fenerbahçe gibi bir takıma dağılır bu takım. töbe bismillah yaaa töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 abi sakin. beşiktaşlıyım ben. ama elazığ gibi bir takıma bile hani varyasyon olarak bir gol atamadı. elazığ da doğru paslar ile akın yapamadı. 3-0 a aldanmayın bence. ilk gol korner, diğerleri de karambol zaten. beklentilerinizi fazla yükseltmeyin diyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 gs macını ızlemedın sanırım sen? biz ne yapıyorsak kendi kendimize yapıyoruz ezelden beri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 GS maçında çok iyi değildi ki BJK. İlk yarı ucuz kurtardı, sonra iyi mücadele etti, ha hakem olmasa yenecekti ama biraz GS hediye etti maçı yediği gollerle.Yoksa ben öyle pozisyonlarını filan hatırlamıyorum BJK'nin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 tebrikler takımın gol yükünü her bölgede oynayan oyuncuların paylaşması takımı rahatlatıyor . başarı gelcekse eğer böyle olmalı sadece golü forvet değil defansın stoperin orta sahan da atmalı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bjk bencede iyi oynamıyor ama istekli oynuyor.özellikle son 7-8 yıldır lucescu dan beri bjk hep korkak oynuyordu.öndede olsa geridede olsa hep kapanıyordu.geçen yıl carvahal biraz sistemi değiştirmeye çalıştı ama portekizliler yüzünden yetemedi.aynı şey fenerdede var.aykut bunu 3 yıldır kırmaya çalışıyor ama yetemiyor işte. şuan samet bence iyi yolda bjk kötü oynasada istekli oynuyor her an gol atabilcemiş gibi oynuyor beşiktaşlı oyuncular yavaş yavaş büyük takımda oynadıklarını anlamaya başladı.eğer 5-6 hafta içinde üst üste puan kayıpları yaşanmazsa beşiktaş çok rahat ilk 3 e oynar. ancak devre arasında kesin bi forvet alması lazım batu ve almeida ile çok zor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 0-0ken sivok'un kırmızıyı da unutmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 CthuLhu said: 0-0ken sivok'un kırmızıyı da unutmayalım fener tribünene yollayın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 zevksiz bi maçtı, kuddusi lanetini kırmış olmak en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Memphis said: CthuLhu said: 0-0ken sivok'un kırmızıyı da unutmayalım fener tribünene yollayın bunu sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Llama said: takıma arkadaşlık gelmiş geçen sene bir kişi yerde yatınca kimse gelmezdi başına tek kalırdı tartışmada şimdi 3 kişi geldi... takım olmuş takım. birbirini görmeden atılan paslar vs, kesinlikle daha takımız carcalhal zamanına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 abi gelenler gecen senede geliodu hilbert baba, ernst bide defans benim gözüme carpan takım daha cok kosuo yalandan kosan veya saklanan sayısı azalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Sivok'unkini bilmem de Necip'inki baya kırmızıymış... Demirören koruyor batık gemisini hayırlısı... =) Hiç sesi de çıkmıyor hakkı yenen Beşiktaşlıların ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 pür dikkat izlemedim maçı ama gördüğüm bir iki faulde de genelde beşiktaş lehine verdi hakem. ben öyle gördüm. bende yalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 DoD said: Sivok'unkini bilmem de Necip'inki baya kırmızıymış... Demirören koruyor batık gemisini hayırlısı... =) Hiç sesi de çıkmıyor hakkı yenen Beşiktaşlıların ;) yok öyle birşey, Necip'in pozisyonu hangisi? Sivok'un pozisyonu faul falan değil. Ayrıca Kuddusi gider ayak son saniye Almeida'ya hiç gereksiz kartı gösterdi, ama bizim beklentimiz daha kötüydü, maçı Kuddusi alır diyoduk, orda bi gariplik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Bizim önümüzde düştü o adam sivok 'un pozisyonunda, kendini attı gibi geldi, ayrıca ceza sahası içine balıklama daldı dışarıdaki hareketten sonra. Direk penaltı için olta attı gibi geldi. Bizimde bir penaltı pozisyonu vardı ama uzak kaldığı için emin değilim. Her maç olduğu gibi yine direkleri boş geçmememiz çok komik. Şu takımı geçen seneden beri hamam a götürsünler diyorum ama dinleyen olmadı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar