Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 4.Hafta | Beşiktaş J.K. - S.B. Elazığspor | 17.09.2012 @20.00

oldun

Öne çıkan mesajlar

abi sakin. beşiktaşlıyım ben. ama elazığ gibi bir takıma bile hani varyasyon olarak bir gol atamadı. elazığ da doğru paslar ile akın yapamadı.

3-0 a aldanmayın bence. ilk gol korner, diğerleri de karambol zaten.

beklentilerinizi fazla yükseltmeyin diyorum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

bjk bencede iyi oynamıyor ama istekli oynuyor.özellikle son 7-8 yıldır lucescu dan beri bjk hep korkak oynuyordu.öndede olsa geridede olsa hep kapanıyordu.geçen yıl carvahal biraz sistemi değiştirmeye çalıştı ama portekizliler yüzünden yetemedi.aynı şey fenerdede var.aykut bunu 3 yıldır kırmaya çalışıyor ama yetemiyor işte.

şuan samet bence iyi yolda bjk kötü oynasada istekli oynuyor her an gol atabilcemiş gibi oynuyor beşiktaşlı oyuncular yavaş yavaş büyük takımda oynadıklarını anlamaya başladı.eğer 5-6 hafta içinde üst üste puan kayıpları yaşanmazsa beşiktaş çok rahat ilk 3 e oynar.

ancak devre arasında kesin bi forvet alması lazım batu ve almeida ile çok zor :P
Sosyal ağlarda paylaş

DoD said:

Sivok'unkini bilmem de Necip'inki baya kırmızıymış... Demirören koruyor batık gemisini hayırlısı... =) Hiç sesi de çıkmıyor hakkı yenen Beşiktaşlıların ;)

yok öyle birşey, Necip'in pozisyonu hangisi?
Sivok'un pozisyonu faul falan değil.

Ayrıca Kuddusi gider ayak son saniye Almeida'ya hiç gereksiz kartı gösterdi, ama bizim beklentimiz daha kötüydü, maçı Kuddusi alır diyoduk, orda bi gariplik oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim önümüzde düştü o adam sivok 'un pozisyonunda, kendini attı gibi geldi, ayrıca ceza sahası içine balıklama daldı dışarıdaki hareketten sonra. Direk penaltı için olta attı gibi geldi. Bizimde bir penaltı pozisyonu vardı ama uzak kaldığı için emin değilim.

Her maç olduğu gibi yine direkleri boş geçmememiz çok komik. Şu takımı geçen seneden beri hamam a götürsünler diyorum ama dinleyen olmadı =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...