Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Holy said: ben ağustosta mezun olmuştum, şubatta gittim şubeye nisan celbi için başvurmaya ve "bu celpte de gelmeseydin kaçak durumuna düşecektin" dedi kadın. bir an önce git tecil işlemini yaptır bence.ben yillarca ne tecil ettirdim ne subeye ugradim.gidecegim zaman subeye gittim ben askere gitcem diye, sen nerdesin ya dediler baska da bisey olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 350. dönem sana sesleniyorum. sınav için çorlu'ya gideceksen ilk gün gitme. sabahın köründe de gitme. ordaki subaylar bişiler bile "yea olum niye ilk gün sabahın köründe geldiniz ki?" gibi şeyler söyledi. yıllandık çok bekledik şu bu tamam o belliydi zaten de 5 saat yağmur yedik lan 55555555555! hala üşüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Sinava mesai saati icinde girilebiliyor. Saat 14'te gidin. Rahat rahat girin sinava.. 351'de farkli uygulama olacakmis bu arada. Boyle beklemeler kalkacak, dogrudan alakali oldugun saatte geleceksin listeden bakip falan dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 erken git dediler sıra olur dediler.. sabah7 750. sıraya adımı yazdırdım millet geceyarısı gelmiş öglen3de işim bitti öglen2 arkadaş geldi girdi çıkışı 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 riglous said: Sinava mesai saati icinde girilebiliyor. Saat 14'te gidin. Rahat rahat girin sinava.. 351'de farkli uygulama olacakmis bu arada. Boyle beklemeler kalkacak, dogrudan alakali oldugun saatte geleceksin listeden bakip falan dendi. şunu akıl etmeleri baya geç olmuş ya sdfs. listelersin milleti herkese duyurursun şu saatte gel diye bu kadar basit bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 349 mu geldi lan. 337ydim ben, vay anasını arkadaş zaman nasıl geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Cok erken bi soru olucak ama, seneye aralikta gitmek icin ne zaman basvurmak gerekir. Okul biyer bitmez haziranda basvursam erken mi olur. Garanti kaciririm ben simdiden sorayim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Aralıkta gitmek için kasım ayı başlamadan başvurman lazım haziranda başvurursan ağustosa alırlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Ağustosta gidilir mi of adamın testisleri yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ekimde git subeye seagle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 yazın sahil kenarina dusmesseniz cok da sorun olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 sahil kenarının nesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Bu sınavda saç sakal durumu nedir yarın gidiyorum ben. Zorunlu mu kestirmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 yok ya, badem biyiklilar satanist tipliler doluydu. 10 gune kalmadan gule gule diyeceksin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 şeyh bile girdi sac sakal kılık kıyafet sıkıntı olmaz girebilirsin. 12sinde wipe yicek nasılolsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 SeaGle said: Cok erken bi soru olucak ama, seneye aralikta gitmek icin ne zaman basvurmak gerekir. Okul biyer bitmez haziranda basvursam erken mi olur. Garanti kaciririm ben simdiden sorayim sdf. temmuz 1 - ekim 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 1 temmuzda tecili bozdurursa onceki doneme girme ihtimali yok mu? Subeden bana, "15 Agustos'tan sonra bozdur" denmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 1agustosta tecil biterse ben aralığa mı kalıyorum? Master a filan başvuracam arada beni almasınlar iki dakikada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 sınav sonucunu ve gitceğimiz yeri hangi siteden öğrenecez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 TSK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Devre kaybı hakkında bilgier alabilr miyim =) Sanırım Aralık celbini kaçıranlar dk olarak ocak'ta gidebiliyormuş var mı böyle bişy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Kısa döneme DK yok kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 :( ya çok pişman oldum şimdi bu aralıkta gitmediğime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Flameoffear said: Kısa döneme DK yok kardeş Ha izin kullanir milletten gec cikarsan kd. Dk. Olarak anilabilirsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 çocuk doğursaydımda askere gitmeseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar