NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Teddy said: İstediğin her hangi bir şubeye gidebiliyormuşsun. Bugun askeri şubeyi arayip teyit ettim. ben sordugumda baglı bulundugun yani daha önceki işlemleri yaptıgın yerden alman gerektigini söylediler yoksa sevk falan verip tekrar oraya gitmen gerekir dedilerdi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 8.45'te adalar askeri subeye girdim, 9.20 gibi isimi tamamladim. 2 arkadas gittik ve bizden baska kimse yoktu. Gidecek arkadaslara siddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 7,40ta subeye gittim önümde 16kişi vardı 10da işim bitti. Aldık sarı zarfı bekliyoruz bakalım. Neleri götürmek yasak neleri götürebiliriz gibi bilgi nereden buluruz gençler askerlik subesinde hiç yardımcı olmadılar sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Herhangi bir dönemin topağını açıp okursan zitrilyonlarca bilgi bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 kıbrıs yedek sub. topçu düşen olursa sorularını cevaplayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 çömezim, torunlarımın torunu piç torun, onların torunu has torun, hepsi yapmış askerliği nerdeyse. mezar taşlarım askere gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Kısa dönemde torun morun yok yalnız, uzun dönem terimleri onlar. Zaten alt dönemin geldikten 1 ay sonra terhis oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Laorx said: çömezim, torunlarımın torunu piç torun, onların torunu has torun, hepsi yapmış askerliği nerdeyse. mezar taşlarım askere gidiyor BU NASIL BİR LİTERATÜR LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 2-3 gün sonra sınava gidicem çorlu'ya. nasıl ne nerde ney hiçbi fikrim yok. mini tuto çıkar mı burdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Sınav hakkında tuto mu istiyorsun yoksa Çorlu hakkında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Bu arada Ankara Mamak MEBS (Acemilik) ve Ankara Merkez Komutanlığı (Ustalık) çıkan olursa beni bulunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 peh bizim kuzende gidiyo , 3,5 durumlarinda zor :) hala ruyamda askerlige tekrar cagiriyorlar 5 sene oldu sdsdsds edit:gece.n sene esim kogus kalk sakasi yapmisti sabah 6' da ,telefona amcasinin sesini kaydetmis,direkt botlari aramaya koyulup ayni anda da bitmez bu askerlik moduna girdim.tavsiye ederim altina edio adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 oke hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 donanımhaber forumlarına bakın. ordan baya bilgi toplayabiliyorsunuz. ben öyle yapmıştım 2 sene önce. 2 sene olmuş vay be. askerlikle ilgili hiç anım yok benim 3 5 şey hatırlıyorum sadece. millet silah numarasını,görevini, tekmili fln herşeyi hatırlıyor. Birde katılacağım birlik açıklanınca burada, benimle aynı yerde askerlik yapan birisinden bilgi almak istemiştim, herif bana -30 derecede kar yüzünden kapısı bacası olmayan, 6 ay geçirdiği karakolun resmini yollamıştı. kendimi en kötüsüne hazırlamıştım ama o kadarını beklemiyordum asdsad ama alayda yaptım ben askerliğimi korktuğum başıma gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 topak acmaya geldim meger konusulmuş tartışılmış kaldı 13 QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Cokomantis said: 2-3 gün sonra sınava gidicem çorlu'ya. nasıl ne nerde ney hiçbi fikrim yok. mini tuto çıkar mı burdan? Corluya gidecegini biliyosan sari zarfi almissn demektir.senn yapacagn zarfini alip sabahin korunde sinava girecegn birligin onune git.onlar seni suruye dahil ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 vivavale said: Cokomantis said: 2-3 gün sonra sınava gidicem çorlu'ya. nasıl ne nerde ney hiçbi fikrim yok. mini tuto çıkar mı burdan? Corluya gidecegini biliyosan sari zarfi almissn demektir.senn yapacagn zarfini alip sabahin korunde sinava girecegn birligin onune git.onlar seni suruye dahil ediyor. çok acı bir yorum ama adeta askerlik sürecini özetliyor adkasşkdjasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 5 ay 5 gün o sürüden ayrılmayacaksın ona göre katıl sürüye denmemiş dsfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 yok yani işte yanınızda şunları "şunları getirin/getirmeyin çünkü orda zibilyon saat bekliceksiniz" falan. kaçta gidicez bi de, kesin bi 5 saat bekliyor muyuz mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Tel getirme.yaninda kalemin olsun siyah tukenmez.kemer de takma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 şafak sıkıştırıyo mu, şafak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Ben bayramda izin kullanmıştım sakın izin kullanma herkes gittikten sonra orada kalacağın 1 hafta çok değişik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Burdan sorayım ağustosta mezun oldum tecil etmedim şu an kaçak mıyım ? Kolumdan tutup götürürler mi asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ben ağustosta mezun olmuştum, şubatta gittim şubeye nisan celbi için başvurmaya ve "bu celpte de gelmeseydin kaçak durumuna düşecektin" dedi kadın. bir an önce git tecil işlemini yaptır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bende gidicem ya lanet olsun sınava da 3 aralıkda çorlu da giricem yemek ısmarlayanı götürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar