Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

349. Dönem (Aralık 2012) KD. ve YD. Subay Adayları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Teddy said:

İstediğin her hangi bir şubeye gidebiliyormuşsun. Bugun askeri şubeyi arayip teyit ettim.

ben sordugumda baglı bulundugun yani daha önceki işlemleri yaptıgın yerden alman gerektigini söylediler yoksa sevk falan verip tekrar oraya gitmen gerekir dedilerdi. :/
Mesaj tarihi:
7,40ta subeye gittim önümde 16kişi vardı 10da işim bitti. Aldık sarı zarfı bekliyoruz bakalım.

Neleri götürmek yasak neleri götürebiliriz gibi bilgi nereden buluruz gençler askerlik subesinde hiç yardımcı olmadılar sağolsunlar.
Mesaj tarihi:
Laorx said:

çömezim, torunlarımın torunu piç torun, onların torunu has torun, hepsi yapmış askerliği nerdeyse.

mezar taşlarım askere gidiyor

BU NASIL BİR LİTERATÜR LAN.
Mesaj tarihi:
peh bizim kuzende gidiyo , 3,5 durumlarinda zor :) hala ruyamda askerlige tekrar cagiriyorlar 5 sene oldu sdsdsds

edit:gece.n sene esim kogus kalk sakasi yapmisti sabah 6' da ,telefona amcasinin sesini kaydetmis,direkt botlari aramaya koyulup ayni anda da bitmez bu askerlik moduna girdim.tavsiye ederim altina edio adam :)
Mesaj tarihi:
donanımhaber forumlarına bakın. ordan baya bilgi toplayabiliyorsunuz. ben öyle yapmıştım 2 sene önce.

2 sene olmuş vay be. askerlikle ilgili hiç anım yok benim 3 5 şey hatırlıyorum sadece. millet silah numarasını,görevini, tekmili fln herşeyi hatırlıyor.

Birde katılacağım birlik açıklanınca burada, benimle aynı yerde askerlik yapan birisinden bilgi almak istemiştim, herif bana -30 derecede kar yüzünden kapısı bacası olmayan, 6 ay geçirdiği karakolun resmini yollamıştı. kendimi en kötüsüne hazırlamıştım ama o kadarını beklemiyordum asdsad ama alayda yaptım ben askerliğimi korktuğum başıma gelmedi :D
Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

2-3 gün sonra sınava gidicem çorlu'ya. nasıl ne nerde ney hiçbi fikrim yok. mini tuto çıkar mı burdan?

Corluya gidecegini biliyosan sari zarfi almissn demektir.senn yapacagn zarfini alip sabahin korunde sinava girecegn birligin onune git.onlar seni suruye dahil ediyor.
Mesaj tarihi:
vivavale said:

Cokomantis said:

2-3 gün sonra sınava gidicem çorlu'ya. nasıl ne nerde ney hiçbi fikrim yok. mini tuto çıkar mı burdan?

Corluya gidecegini biliyosan sari zarfi almissn demektir.senn yapacagn zarfini alip sabahin korunde sinava girecegn birligin onune git.onlar seni suruye dahil ediyor.

çok acı bir yorum ama adeta askerlik sürecini özetliyor adkasşkdjasd.
Mesaj tarihi:
ben ağustosta mezun olmuştum, şubatta gittim şubeye nisan celbi için başvurmaya ve "bu celpte de gelmeseydin kaçak durumuna düşecektin" dedi kadın.

bir an önce git tecil işlemini yaptır bence.
  • Yeni Oluştur...