Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

75 pkk mensubu gg no rmk


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

firatnews e bakmakta yarar var 75 pkkli oldurulduyse zaten resimlerini vs. yayinliyorlar firatnewsde ve bizim ulusal medyanin ortak paydasini almak gerekiyor o bakimdan ama bence sehit haberlerini yumusatmak icin yapilmis bir haber bu. 75 pkkli etkisiz hale getirilmis 4 sehitin onemi yok dedirtmek icin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fıratnews e sorsan 300 asker öldürüldü 10 kuvvet komutanı kaçırıldı, istanbul ele geçirildi haberi yapıyorlar. Bizim ulusal basın 2 ile 3 ile çarpıyor kayıp sayısını pkk yayın organları 100 le falan çarpıyor.

Bu saatten sonra şu kadar terörist öldürüldü bukadar ele geçirildi olayına inanmam ben. koyacaksın cesetlerini ortaya bukadar basit. kimse kusura bakmasın leş toplatacaksan toplatacaksın askerine. gaz almaktan başka birşey değil bu haberler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yine nefretler kusulmuş. size kim öğretti ölen birisine karşı bu kadar nefret dolu olmayı hiç düşündünüz mü bilmiyorum. adamlar ölmüş ok dersin geçersin en fazla. ölenler bebeklerden, çocuk kahkalarınından nefret eden insanlar değiller. oturduğu yerden yabancılara nefret duyan amerikalılardan farkınız yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...