Qahlel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 @DrStein mediamarkt'ın "salak değilim" sloganından esinlenerek yazıldı o kısımlar. yani araştırıp alın. herşeyi pat diye almayın anlamında. @Phoenixlin Örneği kendi adıma verdim. Greenmangaming'den aldın oyunu ve herkes ordan rahatça alabilir diye rehber bile yazdım. En ufacık sorun olmadı ve de daha ucuza aldım.
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Yani güvenilir yerlerden de ucuza bulmak mümkün o ayrı =) ben tipik internette alışveriş yaparken eşşeğini sağlam kazığa bağlayıp, o kazıkla mutlu olan biri olduğum için GW2 sitesinden aldım direk :D
hunty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Diger sitelerden cok daha ucuza alabiliyorsunuz. Ben cok defa key aldim ve daha hic sorun yasamaim. Biraz sans isi birazda bilinen sitelerden almak lazim.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 saçma sapan yerlerden key alıp forumu kirletmek de yeni moda oldu.
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 mighty, nuclear'e rusçu title'ı verilirse mağdur arkadaşlar forumu da kirletebilirler bence
Seru Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 forum rte ne kadar temizse o kadar temiz.
Öne çıkan mesajlar