Qahlel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 @DrStein mediamarkt'ın "salak değilim" sloganından esinlenerek yazıldı o kısımlar. yani araştırıp alın. herşeyi pat diye almayın anlamında. @Phoenixlin Örneği kendi adıma verdim. Greenmangaming'den aldın oyunu ve herkes ordan rahatça alabilir diye rehber bile yazdım. En ufacık sorun olmadı ve de daha ucuza aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Yani güvenilir yerlerden de ucuza bulmak mümkün o ayrı =) ben tipik internette alışveriş yaparken eşşeğini sağlam kazığa bağlayıp, o kazıkla mutlu olan biri olduğum için GW2 sitesinden aldım direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Diger sitelerden cok daha ucuza alabiliyorsunuz. Ben cok defa key aldim ve daha hic sorun yasamaim. Biraz sans isi birazda bilinen sitelerden almak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 saçma sapan yerlerden key alıp forumu kirletmek de yeni moda oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 mighty, nuclear'e rusçu title'ı verilirse mağdur arkadaşlar forumu da kirletebilirler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 forum rte ne kadar temizse o kadar temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar