tambjk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Film beklentilerimin üstündeydi. Asgard ve evreni daha derinlemesine anlatmaları güzel olmuş. Biraz star trek havası sezmedim değil. Loki ftw herzmn ki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 metro sahnesine cok guldum ben.. böbürlenio ya kadın yaslanınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 metroda thor görsem ben de yaslarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 mjolnirin mala bapladığı yer cok iyidi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bi ara esprinin dozajı kaçtı, koptum gittim filmden ama tüm espriler çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Loki reis yargıladı.Filmde bazi saçmalıklar yoktu değil Odin Bu odin en güçlü karakter değil mi? Zamanda bile atlayabilen vs.Adamın krallığı basıyolar karısını öldürüyolar koca Odinin bir tane aksiyonunu göremiyoruz. Thor vs monster Burda da koca Thor un yumrukları nasıl tüy siklet geldi anlamadım.Hulk bile Mjolnire dokunamazken adam elinin tersiyle vurdu mjolnir uçtu gitti.Tamam thor'a dayak yedirde bukadarda saçmalama bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 O sanırım o herifin ne kadar güçlü olduğu şettirmek için bilerek yapılmış bir olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Sacmalama yok, Malekith the Accursed bu, oyle rastgele bir adam degil. Simdi bunu diyorsan Thanos gelip Hulk'i dovunce ne diyeceksin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 boyle sacma sey mi olur dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 spo diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 melekithin buffladığı adamın olayı oydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 amman melekith kavur baliklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 imzan güldürdü şükrü, megri meeegri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 beni gulduren erkeklerden hoslanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Barathrum said: Loki reis yargıladı.Filmde bazi saçmalıklar yoktu değil Odin Bu odin en güçlü karakter değil mi? Zamanda bile atlayabilen vs.Adamın krallığı basıyolar karısını öldürüyolar koca Odinin bir tane aksiyonunu göremiyoruz. Thor vs monster Burda da koca Thor un yumrukları nasıl tüy siklet geldi anlamadım.Hulk bile Mjolnire dokunamazken adam elinin tersiyle vurdu mjolnir uçtu gitti.Tamam thor'a dayak yedirde bukadarda saçmalama bari anthony hopkinsden odin yaparsan o kadar olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yine 5-6 yaş hedef kitleli marvel filmini öve öve bitirememişsiniz. utanarak söylüyorum ben de izledim. antalyada iş yaptığımız yerde lokal avm bilet verdi. özcan deniz filmi vs thor vardı girdim. ne yalan söyliyim uyutmadı ama yani bşatan sona hep tahmin ediyosun. loki vasatın üstüydü evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 özcan deniz'e gideydin pamp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Filmin başında Malekith'e doğru yardıran Asgardlılar çok şekildi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 film cogyiyidi laaa yalnız en bütce ihtiyacı olan marvel filminin bütcesi en düşüktü, b u sefer para olunca öttürmüş adamlar. gurban olduğumun kirbysi ne cizmiş ne yazmıs be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 GERGE said: Sacmalama yok, Malekith the Accursed bu, oyle rastgele bir adam degil. Simdi bunu diyorsan Thanos gelip Hulk'i dovunce ne diyeceksin acaba? Thanosun hulkla fantastik 4 ludeki kaya adami kafa kafaya tokuşturduğunu biliyorum.Ona şaşırmam sonuçta thanos ana düşman karakterlerden biri. Bu monster mjolnire tokat atıcak kadar güçlüyse,filmin sonunda en büyük buffı alan elemanın thoru tek eliyle dövmesi lazımdı.Tamam yaratık çok güçlüde mjolnire tokat thoru yerden yere vurmak abartı geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 thor'u yerden yere vuracak baya bişey var marvel evreninde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 mjolnire tokat atmak biraz ayarısdı evet ama malakith fiziksel olarak kursed kadar kuvveti değil (kursed canavarın adı, malakith bas kötü) thoru marvel evreninde yerden yere carpıcak cok adam konusuna gelirsek, o kadarda cok değil. http://www.majorspoilers.com/wp-content/uploads/2011/04/Annihilators_2_A.jpg su ekibin belkide en kilit adamı beta ray bill, ki kendisini döver uberskrull thor'a dayılanınca gülmekten tutamıyo kendini. ps: disregard bitches save the universe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 spıaydırmen hepsini döver bence. o değilde bu spiderman ve xmen filmlerini marvel yapmıyor demi? yani bunlarında bir şekilde avengers gibi bi filmde birleşme olanağı yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Blood and Thunder'ı tekrar okuyayım ben de bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Bugün izleyebildim filmi. Çok beğendim. Espriler, aksiyon, Loki, senaryo şahaneydi ya. 8.5/10 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar