xieon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 reampage said: biranda ultiyle gelen sand eğlenceli değil zaten böle cast ettiğini göstercen simdi .. ebenizi edasıyla. aquila said: ahah evet, hasss kuyruk oynamaya basladi kackacakckackac asdasd çok keyifli bir duygu
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi o best of the week felan var dota cinemanın orda oluyo herifi 3 kişi kovalıyolar ne biliyim biri gelip slowluyo felan adam cliffte caste baslıyo az durun lan az durun azınıza sıcıcam simdi diye sonra stun bile atmıyo yuruyerek yanlarına gidiyo
screwy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 eger goruntu icersindeki herkese stun atarsan okadar kolayki. sandking ultiyi stundan cıktıktan sonra durdurabilen zaten sayılı hero var animasyon hızı acısından sadece stun+[shift][ulti]yapmak yetiyo hea 5v5 te tabi linken falan yoksa uzerinde zor o yuzden linken yapıyorum ben sımarık gibi :P blink i ulti icin degil de stunı atcak range e girmek icin daha cok arıyorum ben. movespeed i cok ahım sahım degil sand king in
xieon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 yükseklik avantajı gölge falankullanarak atmak hoş zaten ona lafım yok ama blinkin faydaları da yatsınamaz gerek ultiyle girmek olsun gerek kovalarken gerekse kaçarken çok işime yariyor ama dediginiz gibi normal yollarla da atılabilir ama bence o kadar efektif olmuyor, riskli oluyor çünkü stunin rangei belli ve o range de bir düşman herosu sizi farkedebilir
screwy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 dagger zaten her stunlı gank yapmak isteyen heroya lazım bi alet. her sekilde initiate avantajı saglar. supriz faktoru katar falan.
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 epicenter üstüne blinki queueliyacaksın, tek dalga bile kaçmadan vuruyor.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 o que olayi imiş direk cursora atıo dimi blinki ?
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 milletin ne aldığını bilmemiz uzun zaman mı alacak? takımda ne yoksa ondan alayım diyomda arkadaş portrelerdende pek anlaşılmıyor. Elin oğlu karşı takımdaki karakterlere göre bile karakter seçebiliyor :D (gerçi oyunda dandikti. first blood yiyen tip lvl 5 de çıktı direk.
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Oyunda learn sekmesi var, bi 5-10 dakka baksan herolara alışırsın zaten çok farklı değil tipleri dota1 den.
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 learn a vakit ayırıyorumda, dota 1 i oynamadığım için mıçış oluyor :D. Moba türü hiç deneyimim olmamıştı, sıkıcı geliyordu bu oyun ile ilgili arkadaş çevrem olmadığından. xp/lvl in olayı nedir? yükselince ne oluyor? yada düşük olunca ne kaybediyoruz :P
S-H Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Densiz said: learn a vakit ayırıyorumda, dota 1 i oynamadığım için mıçış oluyor :D. Moba türü hiç deneyimim olmamıştı, sıkıcı geliyordu bu oyun ile ilgili arkadaş çevrem olmadığından. xp/lvl in olayı nedir? yükselince ne oluyor? yada düşük olunca ne kaybediyoruz :P stat kazanıyorsun=hp,mana,dmg,vs artışı demek oluyor bu ve aynı zamanda skill'lerinin seviyesini yükseltebiliyorsun.düşük olunca şunu kaybediyorsun;örneğin senin skillin 1 vuruyorken adamın skill 1.5-2 vuruyor.
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 yok oyundaki heroları kastetmedim. Hesabım genel olarak XP kazanıyor (mücadele puanı? :D) bunun esprisini soracaktım. açıklamada "seviyen yükseldikçe ücretsiz eşyalar ile ödüllendirileceksin" diyor.. "mücadele puanı arttıkça çeşitli eşyalar bulunmaktadır" ? nedir yani. itemın gelme XP simi var? yani atıyorum 1 levelda 4 tane item alırsın (%25, %50, %75 ve %100 de) gibi... level yüksekde, gelen item kalitesimi artıyor. sormak istediğim buydu, yinede teşekkür ederim.
screwy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 yok her level atlayınca random item kutu da olabilir rare da
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Level ın tek etkisi o yani. bizim iyi oyunculuğumuzu belli etmiyor, çok oynadığımıı belli ediyor. Anlaşılmıştır teşekkür ederim.
S-H Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 screwy said: yok her level atlayınca random item kutu da olabilir rare da kutu düşmüyor lvl atlayınca,%100 item geliyor.
S-H Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 lvl hediyesi olarak hiç kutu gelmedi bana levelim 24 filan.şans mı acaba?
screwy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 baya sanslıymıssın mesela bu holy denen elemanada 4. oyununda myhtical kurye dusmustu yani. olabilir
S-H Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 normal oyunu demiyorum,rastgele bir oyundan kutu düşüyor tabi de hani lvl alınca %100 gelen hediye kesin item oluyor.
screwy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ben sana insanların ballı olabilecegi ornegini gosterdim. kesin item dusmuyor kutu da dusebiliyor.
S-H Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 çok ilginç yine kesin konuşmayım ama hem bana hem kardeşime lvl up'ta hiç kutu düşmedi.
Öne çıkan mesajlar