Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noob sorulari (dota 2 icin)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
reampage said:

biranda ultiyle gelen sand eğlenceli değil zaten böle cast ettiğini göstercen simdi .. ebenizi edasıyla.

aquila said:

ahah evet, hasss kuyruk oynamaya basladi kackacakckackac

asdasd çok keyifli bir duygu
Mesaj tarihi:
abi o best of the week felan var dota cinemanın orda oluyo
herifi 3 kişi kovalıyolar ne biliyim biri gelip slowluyo felan
adam cliffte caste baslıyo
az durun lan az durun azınıza sıcıcam simdi diye
sonra stun bile atmıyo
yuruyerek yanlarına gidiyo
Mesaj tarihi:
eger goruntu icersindeki herkese stun atarsan okadar kolayki. sandking ultiyi stundan cıktıktan sonra durdurabilen zaten sayılı hero var animasyon hızı acısından sadece stun+[shift][ulti]yapmak yetiyo hea 5v5 te tabi linken falan yoksa uzerinde zor o yuzden linken yapıyorum ben sımarık gibi :P

blink i ulti icin degil de stunı atcak range e girmek icin daha cok arıyorum ben. movespeed i cok ahım sahım degil sand king in
Mesaj tarihi:
yükseklik avantajı gölge falankullanarak atmak hoş zaten ona lafım yok ama blinkin faydaları da yatsınamaz gerek ultiyle girmek olsun gerek kovalarken gerekse kaçarken çok işime yariyor ama dediginiz gibi normal yollarla da atılabilir ama bence o kadar efektif olmuyor, riskli oluyor çünkü stunin rangei belli ve o range de bir düşman herosu sizi farkedebilir
Mesaj tarihi:
milletin ne aldığını bilmemiz uzun zaman mı alacak?
takımda ne yoksa ondan alayım diyomda arkadaş portrelerdende pek anlaşılmıyor. Elin oğlu karşı takımdaki karakterlere göre bile karakter seçebiliyor :D

(gerçi oyunda dandikti. first blood yiyen tip lvl 5 de çıktı direk.
Mesaj tarihi:
learn a vakit ayırıyorumda, dota 1 i oynamadığım için mıçış oluyor :D. Moba türü hiç deneyimim olmamıştı, sıkıcı geliyordu bu oyun ile ilgili arkadaş çevrem olmadığından.

xp/lvl in olayı nedir? yükselince ne oluyor? yada düşük olunca ne kaybediyoruz :P
Mesaj tarihi:
Densiz said:

learn a vakit ayırıyorumda, dota 1 i oynamadığım için mıçış oluyor :D. Moba türü hiç deneyimim olmamıştı, sıkıcı geliyordu bu oyun ile ilgili arkadaş çevrem olmadığından.

xp/lvl in olayı nedir? yükselince ne oluyor? yada düşük olunca ne kaybediyoruz :P

stat kazanıyorsun=hp,mana,dmg,vs artışı demek oluyor bu ve aynı zamanda skill'lerinin seviyesini yükseltebiliyorsun.düşük olunca şunu kaybediyorsun;örneğin senin skillin 1 vuruyorken adamın skill 1.5-2 vuruyor.
Mesaj tarihi:
yok oyundaki heroları kastetmedim. Hesabım genel olarak XP kazanıyor (mücadele puanı? :D)
bunun esprisini soracaktım.

açıklamada "seviyen yükseldikçe ücretsiz eşyalar ile ödüllendirileceksin" diyor.. "mücadele puanı arttıkça çeşitli eşyalar bulunmaktadır"

? nedir yani. itemın gelme XP simi var? yani atıyorum 1 levelda 4 tane item alırsın (%25, %50, %75 ve %100 de) gibi...
level yüksekde, gelen item kalitesimi artıyor.

sormak istediğim buydu, yinede teşekkür ederim.
  • Yeni Oluştur...