Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.0.5 patch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
monster damage lar nerf lenecekmiş. Yeni liste altta. Buda linki
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6933236334#1

MP1: 109.60% (down from 114%)
MP2: 120.12% (down from 130%)
MP3: 131.65% (down from 148%)
MP4: 144.29% (down from 169%)
MP5: 158.14% (down from 193%)
MP6: 173.32% (down from 220%)
MP7: 189.96% (down from 250%)
MP8: 208.20% (down from 285%)
MP9: 228.18% (down from 325%)
MP10: 250.09% (down from 371%)
Mesaj tarihi:
Masakari said:

monster damage lar nerf lenecekmiş. Yeni liste altta. Buda linki
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6933236334#1

MP1: 109.60% (down from 114%)
MP2: 120.12% (down from 130%)
MP3: 131.65% (down from 148%)
MP4: 144.29% (down from 169%)
MP5: 158.14% (down from 193%)
MP6: 173.32% (down from 220%)
MP7: 189.96% (down from 250%)
MP8: 208.20% (down from 285%)
MP9: 228.18% (down from 325%)
MP10: 250.09% (down from 371%)

güzel olur bu
Mesaj tarihi:
act3 keywarden'ı nerflesinler azıcık. monster level 6 kesiyorum ama saçma sapan damagelar vuruyor bazen. 2 kişi olunca tam bir külfet.

Uberbosslar ise Wizard varken tam ekmek. Slowtime ve nova eziyor direk grup fightlarda.
Mesaj tarihi:
mani said:

act3 keywarden'ı nerflesinler azıcık. monster level 6 kesiyorum ama saçma sapan damagelar vuruyor bazen. 2 kişi olunca tam bir külfet.

Uberbosslar ise Wizard varken tam ekmek. Slowtime ve nova eziyor direk grup fightlarda.

Aynen ;)
Mesaj tarihi:
ben üzerindeki gerçekten kötü itemlara rağmen barbarımla act 4'de mp 3'ü rahat tutabiliyorsam,(ki mp 4'ü denemedim.) biraz karakterin üzerine eğilmiş biri mp 5-6'ya dayanabilir diye düşünüyorum. tabi bu benim şahsi görüşümdür. oyunun çok basite indirgenmemesi için nerflemeye karşıyım. mesela yarın öbür gün herkeste hellfire ring olsa, ne espirisi kalacak bu olayın?
Mesaj tarihi:
mani said:

act3deki warden'ı dar bir merdivene çekip orda kesin, hele bir de mage varsa kolayca halloluyor.
Mesaj tarihi:
abi adamlar legendary düşürmek için mp1 veya 2 kasıyor. ne kadar çok yaratık keserseniz o kadar iyi, MF yi yüksek tutmak işe yaramıyor. Eğer legendary için kasacaksanız sakın mp5 falan oynamayın.
Mesaj tarihi:
aynen katılıyorum.dün düşenleri ne nekadar eder başlığına koydum.ve öyle yüksek mf yok bende.mp 2 valor5 paragon level 11 de act1 30 dk.da 2 set 1 legend düştü şaka gibi :)
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

mp5 yapıyorum ben key farmı. bossları da mp5 kestik ama coop daha kolay bariz tek başına oynamaktan.

değil mi goldbaren?? adsfasd

ben orada senin kılına zarar gelmesin diye tanklıyorum, kelebekleri kucaklıyorum, sonra ölüyorum, sen dalga geçiyosun............,,,,,
Mesaj tarihi:
damaj nerfleyen hotfix geldi mi?

aslında çok da iyi olmaz ya bu gelirse. monster damage yerine hp azaltsalar ya. vur vur ölmüyor adamlar bayık olan o. öbür türlü herkes +1+2 mp oynayacak, itemler daha da ucuzlayacak :)
Mesaj tarihi:
KingV said:

ben üzerindeki gerçekten kötü itemlara rağmen barbarımla act 4'de mp 3'ü rahat tutabiliyorsam,(ki mp 4'ü denemedim.) biraz karakterin üzerine eğilmiş biri mp 5-6'ya dayanabilir diye düşünüyorum. tabi bu benim şahsi görüşümdür. oyunun çok basite indirgenmemesi için nerflemeye karşıyım. mesela yarın öbür gün herkeste hellfire ring olsa, ne espirisi kalacak bu olayın?

abi çok zor bişeymiş gibi sanki hellfire ring yapmak.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

420 mf, mp 5. hala legendary yok.

zunimasa ring + helm, inna helm, ik glove, natalya cloak, 2x lacuni prowlers, 2x gladiator gauntler, 2x firewalkers, sever, ageless might, stormcrow, triumvirate, crystal fist ve salvage ettiğim 4-5 parça hariç düşenler bunlar. mp5 oynuyorum ben de
Mesaj tarihi:
Ohoo daha da mı nerf ya:D Güzel güzel.

Siege-Kulle 2lisi hariç diğerlerini mp5'te 4 kişi girmişken ve 3 adam yerdeyken tek başına kesebiliyorum. Artık 6-7 deneyebilirim demektir bu.
Keşke Siege-kulle 2lisi de thrash mob spawnlasa :S Hp dolmuyor kardeşim.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

KingV said:

abi çok zor bişeymiş gibi sanki hellfire ring yapmak.

aslında orada ring basit bir örnek olsun diye söylenmişti. oyunun benim gibi casual takılan biri için ne durumda olduğunu belirtmek istedim.

önce elit packler nerf yedi. sonra bu sistem geldi şimdi biraz daha tadı çıkacak derken buna da nerf geliyor. biz oyuncular çok mu şikayetçiyiz?
  • Yeni Oluştur...