Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Duruyor. Satsan satılmaz bir şey zaten. Yazılımını filan kurcalıyorum. Sırf Android'de çalışan şeyler için kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ben de sabahları 10dk big win soccer oynamak için kullanıyorum sadece uhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 tanıtım 17ekimde ilk satış 2kasımdaymış gogle nexus ipadmini win8surface çok pis kapışcaklar bir aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 acaba fiyatı ne kadar olacak bunun çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 inş bu ürünü çıkarıcak kadar vizyonsuz olmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 23'unda deniyor tanitim icin. Bi gorsek de ne alacagimiza karar versek. Benim gibi 10 inch tasimak istemeyenler icin ideal. Gayet gerekli bir urun. Ipad cok buyuk diye android tablet almak zorunda kalcaktim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 iBooks app'i ağırlıklı bir tanıtımla çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Deacon said: 23'unda deniyor tanitim icin. Bi gorsek de ne alacagimiza karar versek. Benim gibi 10 inch tasimak istemeyenler icin ideal. Gayet gerekli bir urun. Ipad cok buyuk diye android tablet almak zorunda kalcaktim mesela. Allah korusun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 forgiver said: apple hariç hepsi çin malı dkokunmatik bana göre amerikan etiketli çin malı dokunmatik olması çok önemli bişi hakikaten, uyurken yanına koyuyorsun sıcaklığıyla insana güven veriyor felan. apple rulz bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 android çok gereksiz tablet olarak ipad'in büyüklüğü yeterli yani taşıma sorunu olanları anlamak güç daha küçük bir tablet yeterince tatmin edermi bilinmez çıkınca görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 noktalama isareti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 arada olur öyle şeyler : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 8 gb modeli ipod touch 5'ten ucuz olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 7-7,5 inch 16:9 olsa bide tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 16:9 cok ince uzun olur. 4:3 iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 4:3 küçük kalır çok. Zaten mevcut iPad ile film izlerken ekranın bir kısmı kullanım dışı duruyor, küçük ekranda koyar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bugun mu bu cihazın tanıtımı saat kaçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Sabahın 4'ü şu an orada, 10'da başlayacak onlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 at 10 a.m. PT netten canlı yayın olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 http://www.donanimhaber.com/canliyayinizle/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Aptal oldular iyice. Live stream'i sadece mac os ve ios uzerinden izleyebiliyoruz. Is yerindeki adam napsin? Iyice sacmaladilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 şuda olur tabi http://www.ustream.tv/ipadmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Oh bunu istiodum ben de. Ellerin dert gormesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Deacon said: Aptal oldular iyice. Live stream'i sadece mac os ve ios uzerinden izleyebiliyoruz. Is yerindeki adam napsin? Iyice sacmaladilar. nerden izlenio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bu tim cook'un konuşması çok rahatsız edici =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar