fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25381621/ ama güvence vermişler valla bişey yapmıcaz lan diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 nasıl ya, şu olay : "Herkes din ve vicdan özgürlüğüne sahiptir. Bu özgürlük; inanma, inanmama, inancını değiştirmeyi de kapsar." yok muydu anayasada yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 hakket şimdi kafama takıldı ben gidip bir meydan da secdade açıp namaz kılsam ne olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 cenette villayı kapatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Veya devlette makami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ya da abilerde pilavı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 toggie said: cenette villayı kapatırsın. önce cumaya gidelim ordan sardunyas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 cok iyi fikir, bana uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Llama said: hakket şimdi kafama takıldı ben gidip bir meydan da secdade açıp namaz kılsam ne olur ? O bolgenin belediye baskani olursun. Sonra vali falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ileri demokrasiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 şeriat gelse çok güçlü dini bağları olmayan insanlar bile sırf akp'nin işi diye 'ne olacak yahu bi deniyelim,yıllarca cehape zihniyetiyle yönetildik ne kazandık' vs gibi savunmalar yapılacakmış gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Atayizler bunu da açıklayın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 http://www.pewglobal.org/files/2012/07/2012-AS-32.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 daha yalan bi grafik olamaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 AKP ye oy verenler sizce korkuyo mu ki? normal oldukca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ben diger ulkeler acısından demistim ama turkiye icin sunulan grafikte de hata var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Şimdi ateistin biris gelse ay ikiye yarılmadı, isa çamurdan yaptığı kuşu üfleyip canlandırmadı, muhammet hiçbir zaman miraca çıkmadı, Musa denizi 2 ye bölmedi, nuhun gemisi olmadı derse dinimizle alay ediyor denilmeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 hapse girecek direk hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Şimdi biri gelse ay ikiye yarıldı, isa çamurdan yaptığı kuşu üfleyip canlandırdı, muhammet miraca çıktı, Musa denizi 2 ye böldü, nuhun gemisi oldu derse, insanlarla alay ediyor denilmeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Llama said: hakket şimdi kafama takıldı ben gidip bir meydan da secdade açıp namaz kılsam ne olur ? secdeyi sediğin kadar yeri hazineden sana veriyolar direk! Tapulu! benden san tavsiye, böle hemencecik bittiği gibi namaz secdeyi sök ipi böle kocaman cember yap bütün taksim meydanını döndür, paraya para demezsin! sırf burgerking onunde bekliyenlerden saat bası 1 lira alsan torununun torunu doyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 fenn said: Şimdi ateistin biris gelse ay ikiye yarılmadı, isa çamurdan yaptığı kuşu üfleyip canlandırmadı, muhammet hiçbir zaman miraca çıkmadı, Musa denizi 2 ye bölmedi, nuhun gemisi olmadı derse dinimizle alay ediyor denilmeyecek mi? zaten denilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Çıktı çıkmadı tartışması salakça zaten ki bütün kavga burdan çıkıyor. Kimse orda nereye çıktığını görmediğine göre iki argüman da geçersiz. "Çıktığına inanıyorum" ya da "çıkmadığına inaniyorum" dersek zaten sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Llama said: hakket şimdi kafama takıldı ben gidip bir meydan da secdade açıp namaz kılsam ne olur ? ingiltere de 4 sene once cemaatten abilerle birlikte brighton dan liverpool a bjk macina gidiyorduk. bi petrol ofisinde cimlerin uzerinde namaz kilindi. bana sorusu bile sorulmadi. hatta bakis bile atmadilar. bizim ulke de olsa bunu oyle bi yaparlar ki cok pis hale gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 hello şeriat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 liverpool'da da binlerce müslüman toplanıp binaları ateşe verseler, insanları canlı canlı yaksalar orda da bakan olurdu merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar