Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçma sapan lezzetler (fakir stayla)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bişi:

Hamur yapıyosunuz bildiğiniz, ama cıvık kıvamda. Atıyosun kıgın yağa, hamur tuzlu olursa daha lezzetli oluyor. Yöntem aynen lokma tatlısı yöntemi, sonra süzüp yiyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

bişi:

Hamur yapıyosunuz bildiğiniz, ama cıvık kıvamda. Atıyosun kıgın yağa, hamur tuzlu olursa daha lezzetli oluyor. Yöntem aynen lokma tatlısı yöntemi, sonra süzüp yiyorsunuz.

500 yillik tatar yemegi lan bu
kiyik.
Mesaj tarihi:
içine peynir konulursa lezzeti en az 2 kat artıyor. peynirin çeşidinin ne olması gerektiği hakkında bir fikrim yok ama pratik-lezzetli de olsa uzun vadede gaben gibi bi şeye dönüştürür.
Mesaj tarihi:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Keş

offff, nası acıktırdı ya şu kısım
"Bolu ve çevresinde keş önce rendelenir; ufalanmış cevizle karıştırılıp ev yapımı makarna (erişte vb.) içine kat kat serpilir. Makarnanın üstüne aynı karışım tereyağıyla hafifçe kızartılarak serpilir."

erişte yemek istiyorum şuan tereyağlı ve bol peynirli ohyş. bi bakiyim evde yoksa gidip alırım erişte öğlen yerim üzerine biraz maydanoz da doğrayıp.
Mesaj tarihi:
pringlesın patatesli fırınlanmış hamur olduğunu farkettiğim gün normalde pringlesdan aldığım o hazzı alamaz oldum. yapay aromaları vs dilime değmez, değse de tat bırakmaz oldu. :( belki benim gibi hisseden vardır diye anlatiyim dedim.
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
evde madlen çikolata vardı. çikolatada değil dandik kokolin misafir getirmiş. canım tatlı istiyor ama biliyorum dandik yiyesim yok. sonra birden dolapta tahin olduğu geldi aklıma. bandırdım yedim.
Mesaj tarihi:
ekmek arası yeşil turşu zeytin + çarliston biber bu ikisini katın yanına ne katarsanız katın iyi gidiyor ton balığı katın,beyaz peynir katın,salam katın fark etmez gayet lezzetli oluyor.
Mesaj tarihi:
Fıstık ezmesi muz ekmek -> doğrudan mala gidiyor.

Patatesleri 4'e bölüp baharatlayıp fırına verip pişmeye yakın hafif kavrulmuş salçalı kıyma + kaşar.

Ekmek üstü ezine peyniri + şeftali reçeli.
  • Yeni Oluştur...