Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 bişi: Hamur yapıyosunuz bildiğiniz, ama cıvık kıvamda. Atıyosun kıgın yağa, hamur tuzlu olursa daha lezzetli oluyor. Yöntem aynen lokma tatlısı yöntemi, sonra süzüp yiyorsunuz.
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Rotweiler said: bişi: Hamur yapıyosunuz bildiğiniz, ama cıvık kıvamda. Atıyosun kıgın yağa, hamur tuzlu olursa daha lezzetli oluyor. Yöntem aynen lokma tatlısı yöntemi, sonra süzüp yiyorsunuz. 500 yillik tatar yemegi lan bu kiyik.
Akito Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 içine peynir konulursa lezzeti en az 2 kat artıyor. peynirin çeşidinin ne olması gerektiği hakkında bir fikrim yok ama pratik-lezzetli de olsa uzun vadede gaben gibi bi şeye dönüştürür.
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 çökelek + biraz da kıyılmış maydonoz + hafif pul piper malzeme bu
Akito Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 http://tr.wikipedia.org/wiki/Keş offff, nası acıktırdı ya şu kısım "Bolu ve çevresinde keş önce rendelenir; ufalanmış cevizle karıştırılıp ev yapımı makarna (erişte vb.) içine kat kat serpilir. Makarnanın üstüne aynı karışım tereyağıyla hafifçe kızartılarak serpilir." erişte yemek istiyorum şuan tereyağlı ve bol peynirli ohyş. bi bakiyim evde yoksa gidip alırım erişte öğlen yerim üzerine biraz maydanoz da doğrayıp.
Mal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 siyah zeytin ve süt birbirine çok yakışıyor deneyin.
Fin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 pringles kırmızı + tulum peyniri çok iyiymiş.
Akito Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 pringlesın patatesli fırınlanmış hamur olduğunu farkettiğim gün normalde pringlesdan aldığım o hazzı alamaz oldum. yapay aromaları vs dilime değmez, değse de tat bırakmaz oldu. :( belki benim gibi hisseden vardır diye anlatiyim dedim.
Mal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 evde madlen çikolata vardı. çikolatada değil dandik kokolin misafir getirmiş. canım tatlı istiyor ama biliyorum dandik yiyesim yok. sonra birden dolapta tahin olduğu geldi aklıma. bandırdım yedim.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ekmek kaşar salam pringles (sarısından) ekmek
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ekmek arası yeşil turşu zeytin + çarliston biber bu ikisini katın yanına ne katarsanız katın iyi gidiyor ton balığı katın,beyaz peynir katın,salam katın fark etmez gayet lezzetli oluyor.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Fıstık ezmesi muz ekmek -> doğrudan mala gidiyor. Patatesleri 4'e bölüp baharatlayıp fırına verip pişmeye yakın hafif kavrulmuş salçalı kıyma + kaşar. Ekmek üstü ezine peyniri + şeftali reçeli.
masa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 herhangi bir keki kolaya batırıp yiyince fena olmuyor
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Tori said: taze ekmeğin arasına kaymak + bal Benden daha yaratıcıymışsın kardeş.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 ekmek arası ezine peyniri + çarliston biber, üç beş damla sızma zeytinyağı damlatacaksın bir de üstüne
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 bir kase içine peynir, salça, karışık baharat atıp eziyorsun sonra ekmeğin arasına boca ediyorsun. afiyet olsun.
Mal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 dolapta kalan son pilavı ısıtırken çeşitli baharatlar koyup üzerinede yumurta kır
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 mulgear6 said: ekmek kaşar salam pringles (sarısından) ekmek bu mu fakir lezzeti dsfs bunun maliyeti adana dürümden daha pahalı.
Öne çıkan mesajlar