serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Ahmet Çakar sevilecek bir adam olmayabilir ki sevmem cidden. Ancak Şekip'i savunmakta cidden komik. Ahmet belki insanlığından ödün vermiş yani sinirlenmiş kontrolünü kaybetmiş ama Şekip'in failları genelde konuşulan konular üzerine ve zaten ortada ne kadar kabul etmesede net bir hüküm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 serjuhan said: Fenerliler hemen Şekip koymuş moduna girmisler ama ciddi ciddi Ahmet Çakar ağzına ağzına vurdu çoğu noktada. Bir de programı bastan sona izledim (evet, çok boşum şu sıralar). Şekip'in uyandirılması filan pek dogru olmadı ama zaten olay Ahmet ve ekipten bir iki kisinin Şekip'in uyumayıp kenarda karısının arkasına saklandıgı yönündeydi ki bence ilk konuşmaya başladığındaki cümleleri vs buna delalettti. Yoksa karısı zaten yayından çıkmıştı ve son söz olarakta "Şekip icin yarın önemli bir is günü kendisini uyandırmayacağım" diyerek telefonu kapattı. Daha sonra kendisi programı arayıp "Şekip'i uyandırdım, onunla konuşun" dedi. Eee bu kadın direk uyandırıp al telefonu diye mi eline verdi. Hic mi canlı yayına baglandigii filan söylemedi de saçma sapan hem dalga gecerek hem de bilmiyormus gibi "canlı yayın mı orası, televizyon programımı?" filan diye sacmaladı. Ahmet Çakar saçma bir adam olabilir. Kontrolünü kaybedip yer yer talihsiz, aleyhinde hakaret vs. Davası açılabilecek malzemeler vermis olabilir. Ancak arama sebebi olan konuların neredeyse hepsinde ve tabi ki ahlak konularında kapagı verdi.ahah inanılmaz bir kafaymışsın. şekip mosturoğlu soruları 20 kez tekrarlıyor bilerek ki, ileride hakaret, iftira davası açabilsin diye. ahmet çakar da farkedince durumu çileden çıkıyor zaten. arama sebebi olan konuların hepsi nedir bilmiyorum, fakat intihar ettin mi ? hayır, gizli tanık mısın ? hayır, bülent uygun sana beni yaktın dedi mi ? hayır. ş.m. de diyor ki, bunlar sizin iddianız mı kimin iddiası, cevab veremiyor ahmet çakar. hahahaha. dakka 10:30'da yalan söylürorsun dediği şeyi, 11.40'ta geri alıyor. şike operasyonunu biliyordun diyor, sonra bilmediği ortaya çıkınca "heee biliyodu ama bana başka davayı biliyomuş gibi anlatıyoduuu" diyo. ahahah bunda hala ayar mayar diyenler var ağzından salyalar saçarak gülen adama ya, tekrar izleyip tekrar güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Ahmet çakarı hiç sevmem.Şekipin de sesini çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bundan sonra serjuhan'la bir tartışmaya girersem ve haksızsam kendisine SUUEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSS SERCUUUUUUUUU diye bağıracam bu ayar sayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 rasim de çok iyi trollemiş ama hakkını vermek lazım. şekip bişey söylüyo çakar anlamıyo rasime dönüyo, rasim de sana seviyesiz dedi abi diyo ahahah. mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ahaha rasim'in troll lemesi direk cebimde kelimeler - savaş ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 orasi sahane ya, sekip adam gibi mi dedin diyo, rasim de adamsan soyle dedi diyo asdfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 "Tatar Ramazan" said: Telegol ekibi ve Ahmet Çakarın grubu tam kave ortamı oluşturuyor tartışırken kahvede böyle bağırıp çağırsın sağa sola iki araba dayak yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ahah fizban :D Yaw hayır şimdi Ahmet'in savunulacak tarafı olmayabilir insan olarak ancka Şekip'in senle ben aynı seviye de değiliz lafını demesi bana cidden komik geldi. Hani sizin bana dediginiz kafada Şekip orada. Ulen sen şikeden yargılanıp 2 yıl hüküm giymişsin. neyin seviyesinden bahsediyorsun. Zaten bence esas kapak o kısım yani Ahmet'in aynı seviyede değiliz lafına; tabi ki değiliz diyerek devamında giydirmesi idi. Bir de bence Şekip'i ne kadar doğru da olsa bir avukat olarak; mesleki anlamda yardım istediği bir durumu açık etmesi idi. Bu konuda da ne kadar şıracı bozacı muabbetleri de olsa İbrahim Seten tam tersine Cihan Oskay davasında yardımı isteyen Şekip'ti diyor. Ahmet'te tartışma sırasında zaten ben 2008'de istedim ama başka bir mevzuydu diyor. Burada Ahmet'in haklılık payını görüyorum. Bunun yanı sıra eğer cidden yıllardır Ahmet abi diye takılan bir adamın bu şekilde birdenbire çark etmesi de doğru değil. Belli ki bu adamların belli hukukları olmuş geçmiş zamanda. Şekip'in telefonu ilk açtığında ki kısımlar size normal mi geliyor bu arada? Tekrar notta düşeyim de ben Ahmet'i savunduğum düşünülmesin. Ahmet Çakar ekranlardan yüzü kaybolmasın diye bu şekilde gündeme gelmeyi iyi bilen birisi ve zerre kadar da sevmem. Ama hani sırf zaten Ahmet yılların kaşarı, sevilmeyen ve reyting kaygısı ile vs bu tip şeyler yapabilen bir adam olsa da direk adı çıkmış misali herifi şu Şekip karşısında da tamamen ezilmiş olduğunu düşünmek bence taraflı ve ön yargılı bir yorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bize ne abi, al birini vur otekine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Aslında doğru utanıyorum bir bakıma Ahmet Çakar'ı savunuyor olmama :D Tamamen al birini vur ötekine durumu var. Hani nolursa olsun iki çöp adamda tartışsa genelde belli noktalarda birisi failler, digeri ezmiş olur vs. O hesap bana göre iki batak adam arasından Ahmet Çakar bu çarpışmada daha çok puan almıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 mahkemenin yargiladigi adama, sen suclusun deyince ne puani ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Şekip diyorum sana var mı bi diyeceğin ? ŞEKİİİİİİİİİİİİPPPP !!!! Hectoru çağıran aşil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Abiiii beyaz tv'de çirkeflik had safhadaymış, rating alabilmek için Ahmet Çakar, sesini kısılacak kadar bağarıyor salya sümük. Zaten başından beri adamın dediğini stüdyoda duyamıyorlar, "tercüme edenler" ise farklı birşey söylüyor çakar'a ortamı gerdiriyor ahahah. Gereksiz yere küfür saçtı etrafa çakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Abi adam hüküm giymediğini savunuyor. Yav sonuç olarak ne kadar dava Yargıtay'a taşınsa da bu adam davanın birinci ayağında hüküm giymedi mi? Adam bir de avukat hani doğru diyordur heralde diyorum ama ne karar hukukla çok alakam olmasa da mahkemenin verdiği kadar sonucunda bir ceza aldıysa adam hüküm giymiştir. Eğer Yargıtay verilen hükmü bozmazsa da kalan süreyi yatacaktır, eğer kalan bir süre olursa ki heralde 2 yıl civarı bişeyler almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ahmet çakar bile anladı daha hüküm giymediğini sen anlayamadın arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Fenerli arkadaşlar üzerime gelmeyin bu kadar. Yani niye geldiğinizi de anlamış değilim zaten. Savunduğunuz adam Şekip Mosturoğlu, kim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 SEKIIIIIIPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Şekiiipppp kısımlarını bende çok sevdim valla günlük hayatta kullanılabilir gayet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Sempatik olmaya çalışma ahmet çakar fanı seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bu ahmet cakari dovmuslerdi dimi, oyle bisiler hatirliyorum sanki. dovmedilerse bi zahmet dovsunler lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 banlamıdlar kitlettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ama hakikaten dayağı hak etmiş. haklı haksız vs.de tv'de bir insana gidip karına layık ol, aileni rezil ettin vs denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 abi bu ne biçim program lan yani şekip o saatte GELDİM ANANI AHMET ANANA diye kurşuna dizse haklı adamı uykusundan kaldır.saçma sapan tahrik et. ayrıca arkada biri bildiğin gülüyor lan kim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 serjuhan said: ciddi ciddi Ahmet Çakar ağzına ağzına vurdu çoğu noktada. zaten olay Ahmet ve ekipten bir iki kisinin Şekip'in uyumayıp kenarda karısının arkasına saklandıgı yönündeydi ki bence ilk konuşmaya başladığındaki cümleleri vs buna delalettti. Ancak arama sebebi olan konuların neredeyse hepsinde ve tabi ki ahlak konularında kapagı verdi. Yazık lan, gerçekten çok üzüldüm şu adama şimdi. Bir de kıvırmaya çalışmış epic faili görünce, çeşitli sempatiklikler falan eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar