quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Evet Sam, sana garezim var, paralel Paticik yapılanması olarak sana operasyon yapıyoruz. Teallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 şu çok haklıymış bu arada Feamer said: iyide bende onu diyorum işte, hiç bir şey yapamıyorsa, o oyunda misal druide gerek yoktur, adamlar iş olsun diye koymuşlar. burada benim iddiam, druide bir iş yaptırmak isityorsan oyunu genel olarak o şekilde kurman, misal druidin genel ilkelerinin dışına çıkacak şeyler olmasın. misal adam thief yaratmış, fightırı niye dövemiyorum diye ağlıyor, bunu duyan yapımıcı abidik gubidik işler yapan thief yaratıyor gerçi farazi oldu, belki çıkmadan da ekleme yapılabilir ama bütün deneyimlediğim multi denge çabalarının işin suyunu çıkardığı yönünde ve şu, drowlar çok küçlü -4 mantığınıda anlamıyorum, ben onları güçlü oldukları için seçiyorum misal, niye çomak sokuyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 quixef said: Evet Sam, sana garezim var, paralel Paticik yapılanması olarak sana operasyon yapıyoruz. Teallam. bana değilse garezin gidip diğer başlıklarda da aynısını yap madem. ispatlamak senin elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Zamanlama çok manidar bence, dikkati bu yöne çekmek lazım. Koskoca alan yetkilisini yedirmeyiz, sağlam irade! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Sam said: quixef said: Evet Sam, sana garezim var, paralel Paticik yapılanması olarak sana operasyon yapıyoruz. Teallam. bana değilse garezin gidip diğer başlıklarda da aynısını yap madem. ispatlamak senin elinde. Aynısı ne abi, haksızlığıyla bu kadar gurur duyan başkası dikkatimi çekse elbette onunla da tartışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 sadece şahsi sorunun olan kişilere sataşıyorsan baştan söyle de hiç şu kadar vakit harcamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Selamisahin said: Zamanlama çok manidar bence, dikkati bu yöne çekmek lazım. Koskoca alan yetkilisini yedirmeyiz, sağlam irade! http://i.imgur.com/yi0q9qL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Sam said: sadece şahsi sorunun olan kişilere sataşıyorsan baştan söyle de hiç şu kadar vakit harcamayalım. Bak yine olayı kişisele çekmeye çalışıyorsun. Sam seninle bir sorunum yok, bu fikirleri savunan herkes ile aynı tartışmaya girerim (bu fikirleri savunduğu bana haber verildiği / bildiğim sürece - yani forumun obscure bir tarafından bir şey getirip "ama bak buna aynısını dememişsin" demekle olmuyor), çünkü objektif olarak yanlış. Ama yanlış olanı da yanlış anlıyorsun, ben senin Crysis 3 grafiğinden başkasını sevmemene yanlış demiyorum, zevk ve renktir, bunun insanlara yanlış tavsiyeler vermene yol açmasına veya spesifik örnekte olduğu gibi idiosyncratic olarak (seni sen yapan özelliklerden biri) kabul ettiğimiz bu zevkini paylaşmayanlarla atışmaya yer aramana yanlış diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bu ne ya bende oyunla ilgili bisey oldu zannettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ben de bakınıyorum bir hevesle ama malesef. gene hentaiden sıkılan biraz kavga edeyim diye buraya gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Alıntılar Alıntılar Kaede said: http://i.imgur.com/yi0q9qL.jpg http://i.imgur.com/02EkKZd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Black-ice said: ben de bakınıyorum bir hevesle ama malesef. gene hentaiden sıkılan biraz kavga edeyim diye buraya gelmiş. abi sende dusurmuyon hentai agzindan ne is trende uyam dedim asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 o kadar uyumlu, güzel resme cevap olarak bunu mu atabildin yani new jersey çık aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Yalanım yok, güzel/uyumlu meme bulamadım seninki kadar. Sana şukuyu bastım yoksa. Dedim hiç bi' şey yapamıyosam, threat atarım. Aslşkfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 quixef said: Bak yine olayı kişisele çekmeye çalışıyorsun. Sam seninle bir sorunum yok, bu fikirleri savunan herkes ile aynı tartışmaya girerim (bu fikirleri savunduğu bana haber verildiği / bildiğim sürece - yani forumun obscure bir tarafından bir şey getirip "ama bak buna aynısını dememişsin" demekle olmuyor), çünkü objektif olarak yanlış. Ama yanlış olanı da yanlış anlıyorsun, ben senin Crysis 3 grafiğinden başkasını sevmemene yanlış demiyorum, zevk ve renktir, bunun insanlara yanlış tavsiyeler vermene yol açmasına veya spesifik örnekte olduğu gibi idiosyncratic olarak (seni sen yapan özelliklerden biri) kabul ettiğimiz bu zevkini paylaşmayanlarla atışmaya yer aramana yanlış diyorum. olayı kişisele sen çekmişsin daha ilk mesajından: quixef said: Sonra da Kaede ye diyorsun ki bana karşı tavırların tiksinç. Taunt yiyen tiksinç ise, taunt atanın hiç mi suçu yok? bu ne şimdi? bir de geri vites yapıyorsun sanki mesajlar durmuyormuş gibi. crysis 3 grafiği istediğim veya beklediğim yok, 1998 model grafiği eleştirdim vaktinde ve yeniden o tartışmaya girme hevesinde olmasam bile, olsaydım sana hesap verecek veya senden izin isteyecek değilim. başkalarının benim sevdiğim oyunları eleştirirken önceden bana danışmadığı gibi. ha bana yönelik bir eleştirin varsa da en azından bunu üçüncü kişileri alet ederek yapmazsın, onun da bir edebi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Olayı kişisele çekmekten kasıt: Ad Hominem İlk mesajda yaptığım: Senin mesajını bir taunt olarak tanımlama Eğer, taunt atan şöyledir böyledir diye girseydim o mesaja dediğin doğruydu, ama ikisinin arasındaki farkı hakikaten anlayamıyor musun yoksa ikinci mesajımda bahsettiğim konu saptırma taktiğine kurban mı gidiyoruz yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 SenariouS said: Black-ice said: ben de bakınıyorum bir hevesle ama malesef. gene hentaiden sıkılan biraz kavga edeyim diye buraya gelmiş. abi sende dusurmuyon hentai agzindan ne is trende uyam dedim asdfsdf hastasıyım abi. bende yalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 quixef said: Olayı kişisele çekmekten kasıt: Ad Hominem İlk mesajda yaptığım: Senin mesajını bir taunt olarak tanımlama Eğer, taunt atan şöyledir böyledir diye girseydim o mesaja dediğin doğruydu, ama ikisinin arasındaki farkı hakikaten anlayamıyor musun yoksa ikinci mesajımda bahsettiğim konu saptırma taktiğine kurban mı gidiyoruz yine? konu hakkında değil de bu başlığa yazan kişilerden biri hakkında konuşmaya başladığında olayı kişisele çekmiş oluyorsun. hatta madem bu kadar sözlük tanımı kullanma ihtiyacındasın, senin yaptığın gibi mesajın anafikrini tasvir etme yöntemini kullanalım: beni 'tiksinç tavırları hakeden bir kişi' olarak tanımlıyorsun. yani ad hominem. böyle dolambaçlı yollarla ikimizin de vaktini israf etmene gerek yok hiç, net yaz kaede gibi kısa net, ben de one-liner benzer cevap veririm işimize bakarız. şu gereksiz çekişmelere harcanan vakte yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 o değilde en güzel elf grafiği bence icewind deki, sarı saçlı dişi elfler, hiç bir oyunda o kadar güzelini görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 female2 sesini yapanı bulup aynısını koysunlar. başka bir şey istemem ben http://www.youtube.com/watch?v=lx8qZyH7Ruo 4:45 http://i.imgur.com/23YAWpf.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Grey DeLisle yok pardon o BG1 female2'ydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 onun da hayranıyız da sanmıyorum female2 olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Genşler şimdi geçen gün 6 dolara inmişken alızladım BG2 EE yi de classic BG1 save i aktarabiliyor muyuz bu naneye yoksa BG1 EE mi lazım? Muhabbeti geçerken burada sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 aktarırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar