Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bence iyi ya. lvl20wizardofgodlyextermination yapiyorsun, adamin kapasitesi 8 arcane missile kdsfjds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Özellikle warlock modeli tuttuktan sonra 3.5ed. ın sonlarına doğru featlerle deneyip 4th ed.da saçma bi cooldown sistemiyle oturttular bu lowlvl ability spam konseptini. Ben warlock modelinden çok featli olanları seviyorum, bu kadar düşük sayıda abilitye sahip olunca çok tahmin edilebilir oluyor karakter. Ekstrem bişey olacağını sanmıyorum low lvl spelllerin, sling spam yerine lightning bolt spam olur o da şöyle bişey olur işte http://www.youtube.com/watch?v=j_ekugPKqFw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 D&D stream başladı bu arada. Yarın iş olmasa oturup izliycem de bari 4 saat uyuyayım http://www.ustream.tv/channel/project-eternity-live-stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Ben izliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 BlackSheep said: Magelerin rest yapmadan düşük level büyüleri atmasına takıldım ben biraz.Hani aslında az küfretmiyodum bgde mage im dut gibi kaldığında resti unuttuğumdan ama ayrı bi tansiyon veriyodu oda sanki.Bilemedim iyimi kötümü olmuş iyi olmuş iyi. pathfinder stayla. ferepe'ye ad&d 2e başladım ama bir türlü alışamadığım bişi olmuştu bu. 30 yıldır savaşıyorsun, olmuşsun lvl 20. herkes sana "büyük büyücü, süper büyücü" gözüyle bakıyor. ama halen günlük çekebildiğin low level magic missile 5 tane, 6 tane. bazı sistemlerde low level büyülerin mana costunu kaldırma imkanı oluyor. bu da onun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 kotu olmus. en fazla 3 lvl üst bütyüden feraget edip 2 tane fazldan slot alma falan olmalı. hayı rnlamıyorumki, nasıl maceralar peşindesiniz böyle, hergün 3 ejderhamı kesiyosunuz masa üstünde. yatın zıbarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ejderhayı low level büyülerle mi kesiyorsun sen? çok kolay bi dm'miş valla sizinki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 lan ahahahah avellone ne kadar pis oyuncuymuş ohahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 çitos 1m versin projeye pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 paypalla 3.5m geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 17 saatte 100k her şekilde gelir zaten bu hızla. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Bone said: ejderhayı low level büyülerle mi kesiyorsun sen? çok kolay bi dm'miş valla sizinki gunde 3 ejderha kesmıyosan lvl 20 wizard olarak büyülerinin bitmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 3.6'ya bi' seyler daha koysalar bari :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Dungeondada 13 katı bulur umarım 13 katlı dungeon daha güzel geliyo kulağa 11 veya 12den:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Cuce said: gunde 3 ejderha kesmıyosan lvl 20 wizard olarak büyülerinin bitmemesi lazım. biz low level büyülerden bahsediyoruz, sen tüm büyü adedinden bahsediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 axedice said: http://www.youtube.com/watch?v=j_ekugPKqFw ahahah yeterli eğitimle acayip pis munchkin olur bu adamdan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Kaede said: avellone en impactful rpglerinde chrono trigger saymış gerge koş Adam haklı. Ayrıca artık argumentum ad verecundiam yapabileceğim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 İki şehir sınırı geçildi ayrıca. Bitmeyecek bu oyun. Ne yapılması ne de oynanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 lan bazi seyleri de oyunu yaparken eklesinler, zaman+para kalirsa. bastan paramiz bu kadar kesin sadece bunlar olucak diye baslamicaklar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 paypalda eklenince 3.6m+ zaten dediğim gibi pp hesabını açık tutarlar ks bittikten sonra. 3.75m falan görürler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Güzel bi goal koysalar 3.7 yi ks bitmeden bulurlarda adamlarda beklemiyodu 3.5e çıkmayı heralde.Hala daha yeni goal eklememişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bu kadar parayla iki haftaya çıkmalı şu oyun 2 HAFTA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Ahahah son gelen tier çok iyiymiş AMD işlemci veriyor adamlar http://s3.amazonaws.com/ksr/assets/000/211/606/404bd383e0d1abb6a03dd363505334fd_large.jpg 350 dolarase geliyor, 250 seti + işlemci var bu tierde. Donanım olduğu için amarikayla sınırlıymış ama. Bu da temple ss in gelişimi http://media.obsidian.net/eternity/media/updates/0025/PE-TempleEntrance-ProcessStack-1340.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 said: Also at $4.0m Chris Avellone will be forced to play Arcanum zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 said: 11 classes 6 races 8 companions A huge mega dungeon of at least 10 levels (and possibly 11 or 12 by the time this is done!) Player house A stronghold Two big cities And much more. son 5 saatte birak yeni goal'u "valla 3.5'a ulasicagimizi tahmin etmiyorduk 1 sehri cikariyoruz" falan demeleri zaten garibanlarin parasinin yarisi milyar tane swag'e gidecek ehue... o retail zimbirtilari belese basiliyor gibi dizdiler tier tier :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar