Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
88 diyor yalnız wikide

Demogorgon
The Prince of Demons,
The Sibilant Beast
Demonkind

88: The Gaping Maw

Eldritch Wizardry; Monster Manual (1977) p16; Wrath of the Immortals boxed set; Monster Mythology, page 88; Book of Vile Darkness, page 125; Fiendish Codex I: Hordes of the Abyss, pages 61-62.

gerçi son kitaplarda falan işleri karıştırmışlardı hatırlamıyorum ne oldu en son
Mesaj tarihi:
book of vile darknessda baya anlatıyor demogorgonla beraber baya bi demon ve devili. hatta bunun followerları için prestige classı falan da var ama oturup yazdığım dvd yi bulup araştırmakla uğraşamıyacam
Mesaj tarihi:
n-noluyo lan? ürkütüyosunuz beni bazen...

bu arada dungeon sevmeyen bi ben varım galiba. BG'nin remake'ine eklenmesine de sevinmemiştim... gerçi onda da başka yenilik yoktu :P.
Mesaj tarihi:
dungeon niye seviyoruz ya da niye sevmiyoruz ben onu anlamadım.
yani oyun bi anda diablo 3'e dönmeyecekse, boş boş hack&slash yapmıycaksak benim açımdan sorun yok
Mesaj tarihi:
çünkü mega dungeon demek mega hack&slash demek. uzun süredir takip ediyorum projeyi ama hiç umudum yok şu kadar daha verin yeni ırk ekleyelim, şu kadar verin, yeni bir ırk daha ekleyelim, şu kadar verin enc ve crafting sistemi getirelim mantığı bana yanlış geliyor. İlk başta güzel bir şekilde başlayan olay bu hale nasıl geldi anlamadım.
Mesaj tarihi:
ya 'su kadar para verin sunu koyalim' olarak bakma da, atiyorum crafting ve enchanting tarzi bi' sistemin bize maliyeti x dolares olacak, hani boyle fazla paramiz olursa, bunu da koyariz. gibi dusun.

pembe dunya.
Mesaj tarihi:
paparnoz said:

çünkü mega dungeon demek mega hack&slash demek.

baldur's gate'lerde hep dungeon vardı ama hack&slash oyunu olduğunu hatırlamıyorum.
bol bulmacalı zor düşmanlı dialoglu npc'ler olan dungeonlardı hep
Mesaj tarihi:
aman bulmaca olmasın yarabbi, herşey olsun bulmaca olmasın.
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110510050249/dragonage/images/1/14/Puzzle1solution.jpg
Mesaj tarihi:
Optional dungeonda bi ton puzzle olur, puzzleların optionallığı dungeonın optional olmasından.

Ha sam no puzzle değil de no game opsiyonu var istersen. Bak 10 günün var, hala pledgeini iptal edebilirsin. Ve denemek istediğin takdirde oyunsuz da kalmayacaksın, CE den gelen extra keyim hala sana rezerve.
Mesaj tarihi:
http://www.frictionlessinsight.com/revpics2/PuzzleQuestPS2/PuzzleQuestPS2A.jpg
rpg'emde puzzle istersem adam gbisi var zaten, dandinisine gerek yok. herkes becerebildiğini yapsın.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...