Kaede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bilinenler arasında bile en güçlüsü değil yani hayır ama 66. kat ondan sorulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 88 diyor yalnız wikide Demogorgon The Prince of Demons, The Sibilant Beast Demonkind 88: The Gaping Maw Eldritch Wizardry; Monster Manual (1977) p16; Wrath of the Immortals boxed set; Monster Mythology, page 88; Book of Vile Darkness, page 125; Fiendish Codex I: Hordes of the Abyss, pages 61-62. gerçi son kitaplarda falan işleri karıştırmışlardı hatırlamıyorum ne oldu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 TEK DEMON - LOLTH TEK VATAN - DEMONWEB PITS TEK HOUSE - BAENRE TEK LIDER - QUENTHEL GÜÇLÜ ORDU, GÜÇLÜ TÜRKİYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 book of vile darknessda baya anlatıyor demogorgonla beraber baya bi demon ve devili. hatta bunun followerları için prestige classı falan da var ama oturup yazdığım dvd yi bulup araştırmakla uğraşamıyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 demogorgon vs tartışmasını ayrı bir başlıkta devam ettirelim lütfen. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 n-noluyo lan? ürkütüyosunuz beni bazen... bu arada dungeon sevmeyen bi ben varım galiba. BG'nin remake'ine eklenmesine de sevinmemiştim... gerçi onda da başka yenilik yoktu :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dungeon niye seviyoruz ya da niye sevmiyoruz ben onu anlamadım. yani oyun bi anda diablo 3'e dönmeyecekse, boş boş hack&slash yapmıycaksak benim açımdan sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 optional mega dungeon konmasında problem yok da yapan obsidian ve adamlar gameplayden cidden anlamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 http://www.kickstarter.com/projects/obsidian/project-eternity/posts/324405 brian fargo'nun kiyagi fena. 165 yukseltmeyi dusunmedim degil. son gun bakicam artik, expansion falan da icinde. wastelands 2 vs. iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 çünkü mega dungeon demek mega hack&slash demek. uzun süredir takip ediyorum projeyi ama hiç umudum yok şu kadar daha verin yeni ırk ekleyelim, şu kadar verin, yeni bir ırk daha ekleyelim, şu kadar verin enc ve crafting sistemi getirelim mantığı bana yanlış geliyor. İlk başta güzel bir şekilde başlayan olay bu hale nasıl geldi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ya 'su kadar para verin sunu koyalim' olarak bakma da, atiyorum crafting ve enchanting tarzi bi' sistemin bize maliyeti x dolares olacak, hani boyle fazla paramiz olursa, bunu da koyariz. gibi dusun. pembe dunya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 buna 165 verebilen zaten wasteland 2'ye ilk günde basmıştır en az 50, saçma pledge level olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 expansion falan da var ama icinde. ona nereden baksan 30 dolaresimiz gidicek zaten. daha koymadilar yan tarafa. harita varsa icinde bu 165$'ligin, ben dusunebilirim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 paparnoz said: çünkü mega dungeon demek mega hack&slash demek. baldur's gate'lerde hep dungeon vardı ama hack&slash oyunu olduğunu hatırlamıyorum. bol bulmacalı zor düşmanlı dialoglu npc'ler olan dungeonlardı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 aman bulmaca olmasın yarabbi, herşey olsun bulmaca olmasın. http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110510050249/dragonage/images/1/14/Puzzle1solution.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 asıl fade gibi bi yer olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 hepsi olsun, parasini odedik fsdkjfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 no-puzzle modu koysunlar abuk sabuk modlar koyacakları vakitte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 evet dungeonlardan tiksinmemin en buyuk sebebi puzzlelar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Optional dungeonda bi ton puzzle olur, puzzleların optionallığı dungeonın optional olmasından. Ha sam no puzzle değil de no game opsiyonu var istersen. Bak 10 günün var, hala pledgeini iptal edebilirsin. Ve denemek istediğin takdirde oyunsuz da kalmayacaksın, CE den gelen extra keyim hala sana rezerve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 http://www.frictionlessinsight.com/revpics2/PuzzleQuestPS2/PuzzleQuestPS2A.jpg rpg'emde puzzle istersem adam gbisi var zaten, dandinisine gerek yok. herkes becerebildiğini yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Evet evet kesinlikle senin zevklerine ve beklentilerine hitap eden bi oyun olmayacak, hadi iptal et pledgeini ;) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ekran kendiyle sevismis. o derece bi' ss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 o tetris gibi şey mi puzzle adsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 165 dolares tier komple digital'mis. ahahahhaahahaa failoglufail :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar