fenris Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 translation goal leri meeh... ben suna seslendiririz, muzikleri su yapar filqn tarzi bisey bekliyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Update 8 geldi http://www.kickstarter.com/projects/obsidian/project-eternity/posts/315214?ref=email&show_token=c429660ac58a0c2f 2.2 milda yerine fransızca almanca ispanyolca desteği geliyor. Update meh ama stretch goal olarak iyi. Asıl updateler yarın Sawyer, perşembe Avellone ve haftasonu Tim Cain'den gelecekmiş. Bu arada 1.950ye geldi 10 günde. Hala 3ü geçer diyorum da gönlümde 4 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ay başında 1 milyonu yatırırım ben o zaman geçer :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 5 mil olursa mmo yapicaklarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ay yapmasinlar parali olur bi de o sdf 4.9da durdurun beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 espirisi bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 2m'i buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 2.4 milyonda witcher kıskandıracak sevişme sahneleri koysunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Tarz meselesi o biraz samcim, wiedźmin konseptine çok yaklaşacaklarını sanmıyorum. Büyük ihtimal sevişme konusunda boşa gidecek verdiğin paralar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 hala müzik konusunda ses yok meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 benim witcher ile düzeyli bir ilişkim olmuştu hiç sevişmedik mesela, 2. si ise çok sevişmek istiyordum ben dedi, öte get dedim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Kaede said: hala müzik konusunda ses yok meh muzigin henuz varolmadigi bi setting yapicaklarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 hatta amacım müzik yapmak olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 axedice said: Tarz meselesi o biraz samcim, wiedźmin konseptine çok yaklaşacaklarını sanmıyorum. Büyük ihtimal sevişme konusunda boşa gidecek verdiğin paralar =( 5$ daha vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 aquila said: muzigin henuz varolmadigi bi setting yapicaklarmis. http://i.imgur.com/loghQ.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 rpgde kilif cok, sen minareyi getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Kaede said: aquila said: muzigin henuz varolmadigi bi setting yapicaklarmis. http://i.imgur.com/loghQ.gif ahahahaha bayaaag iyiymis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Sam said: 5$ daha vereyim? Cık kurtarmaz, pledge le olacak iş değil bu. Gel sen paranı geri çek, cdkey teklifim hâlâ geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 9. update bayagi mutlu etti beni. http://www.kickstarter.com/projects/obsidian/project-eternity/posts/316398 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 trial of iron oynayasım var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 We're not saying we're going to have weighty gold hahah lan cidden bg2de bütün Athkatlayı satın alcak kaadar parayla geziyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 weighty gold fena fikir değil sonralarda bag of holding gibi ıvır kıvırlarla kurtarırlar ama oyunun başında biraz realizm tadı alırız fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 HellHound said: axedice said: Speech skill direk I WIN olmamalı evet, biraz daha derinlik gerekiyor. Mesela Dead Money'de Dean Domino'yu ilk basta skill check ile ikna edersen, sana kil kapip "Ulan bu cok kurnaz, simdilik birlikte takilalim, ama ilk firsatta kurtulmanin yolunu bulmali" moduna giriyor. Eger skill checksiz ilk konusmayi bitirirsen "heh kek bu... istedigim gibi manipule ederim" diye dusunup daha farkli yaklasiyor sana. Bu tarz skill check'in o an basarili olmasina ragmen npc'nin kisiligine gore ilerde yan bastirdigi durumlar yazilabilir gayet. Bu mesela AoDde güzel, speach checki başarılı atman her zaman iyi sonuçlar vermiyor heheh. Baya gerçekçi, mesela adamı bişeye ikna ediyorsun, sonra adamın vaz geçtiği ortaya çıkıyor ya da adam senden korktuğu için kabul ediyor ama yapmıyor sonra falan. sen yine quest expni alıyorsun ama olaylar farklı dallanıyor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/181/757/obamoney.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 kim ne demiş bilmiyorum ama axedice'e katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar